Culevit tabletta-180 db

Culevit tabletta-180 db Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.550 Ft
3.275 Ft
Kedvezmény: 50%
Cikkszám: 430
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Culevit Kft.
Leírás

 

MAGYAR BRANDS DÍJAS lett a CULEVIT!  A CULEVIT igazi magyar márkának számít.

 Ez a díj méltó elismerése a CULEVIT kutatási eredményeinek, a betegek gyógyulásáért tett erőfeszítéseiknek, a 25 éves kutatási munkának. 

 

A Culevit étrend-kiegészítő tabletta olyan életfontosságú tápanyagokat tartalmaz, melyek szükségesek szervezetünk, sejtjeink sokféle funkciójához.

A Culevit tabletta szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére, továbbá műtétek, súlyos sérülések, betegségek utáni lábadozás állapotában a szervezet regenerálódásának elősegítésére. 
 

A Culevit tabletta aktív összetevőinek - bizonyos aminosavak, vitaminok, valamint almasav és adenin - megnövelt bevitelét biztosítja.


A Culevit tabletta cukor- és gluténmentes, így cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek is szedhetik.

Adagolás: Napi 4-10 x 2 tabletta szedése ajánlott felnőttek részére. A tápszert a klinikai kezelések alatt és azok befejezése után folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni. 

Hogyan és mikor kell a készítményt bevenni? 

Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig a javasolt mennyiséget egyenletesen elosztva, óránként ajánlott szedni.

Mennyi ideig szedhető a készítmény?

Amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat, a készítményt folyamatosan, nagy dózisban (20 tabletta/nap) ajánlatos szedni. Daganatmentesség elérése után fél évig továbbra is javasolt az ajánlott napi 20 tablettát, majd ez után napi 4 x 2 tablettát folyamatosan szedni.

Melyek a Culevit tabletta aktív összetevői?

1 tabletta 78,39 mg L-arginint, 35 mg C-vitamint (aszkorbinsav), 33,04 mg L-fenilalanint, 31,03 mg L-hisztidint, 29,84 mg L-metionint, 23,47 mg L-almasavat, 15,32 mg L-triptofánt, 2,26 mg adenint, 1,27 mg L-tirozint, 1,22 mg B6-vitamint (piridoxin HCl), 0,8 mg B2-vitamint (riboflavin) és 0,03 mg biotint tartalmaz.

Kiknek ajánlható a tabletta szedése? 

Mivel a Culevit tablettát alkotó anyagok kiegészítik a táplálkozásunk során felvett mennyiséget, illetve hozzájuttatják szervezetünket a táplálékunkból esetlegesen hiányzó tápanyag-molekulákhoz is &ndash ezáltal segítve - elmélet szerinti - a daganatok elleni védekezésünket -, életmódunkból következően bárki, egészséges emberként is szedheti.

Kívánatos lehet a Culevit használata az emésztési zavarban szenvedők, a fogyókúrázók vagy más szigorú diétát követők számára is, mert az õ táplálkozásukból hiányozhatnak a jelzett molekulák. 

Milyen esetben nem szedhető a Culevit tabletta? 

1. Egy igen ritka kromoszóma-rendellenességen alapuló betegség, a fenilketonuria esetében (melynek előfordulási gyakorisága 1: 160 000-hez) minden fenilalanin forrás bevitele, így a Culevit tabletta használata is ellenjavallt.

2. A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység esetén.


A tabletta hatóanyagai 

Adenin, Hisztidin, Almasav, Metionin, Arginin, Piridoxin, Aszkorbinsav, Riboflavin, Biotin, Tirozin, Fenilalanin, Triptofán.

Mitől függ, hogy mennyi Culevitre van szüksége az adott pillanatban? 

A készítményből szedhető mennyiség tág határok között mozog. Egyénileg nem mindig könnyű eldönteni, hogy pontosan mennyi az állapotának leginkább megfelelő ideális dózis más-más lehet a javasolt &ndash egyszeri, illetve napi &ndash adag és bevételi gyakoriság:

- meglévő daganatos betegség során, kezelések alatt

- lábadozási időszakban

- esetleges kiújulás, vagy áttét(ek) meglétekor

- hosszabb ideje klinikailag negatív állapotban, stb.

Az aktuális állapotának megfelelő optimális adag szervezetébe jutásának biztosítása érdekében kérjük, vegye fel Tanácsadó Szolgálatunkkal a kapcsolatot (telefonon, vagy személyesen), hogy - a fentiek általuk történő mérlegelését követően &ndash adott helyzetének mindenkor megfelelő mennyiségben szedhesse a készítmények valamelyikét.

A fentiekből következik, hogy állapotváltozáskor, vagy egy-egy kontrollvizsgálatot követően is célszerű újra jelentkeznie, a további időszakra vonatkozó kérdések megbeszélése és az esetlegesen módosuló adagolás pontosítása érdekében.

Gyakran feltett kérdések

Milyen gyógyszerekkel használható együtt? Ismert-e valamilyen káros kölcsönhatás? 

A Culevit tablettát forgalomba kerülése óta számtalan gyógyszerrel szedték egyidejűleg, semmilyen káros kölcsönhatásról nincs tudomásunk.

Ennek egyszerű magyarázata: hogy a tabletta csak a szervezetben egyébként is előforduló, vízben oldódó tápanyagokat tartalmaz, ezért bármilyen más készítménnyel, gyógyszerrel, kezeléssel egyidejűleg problémamentesen alkalmazható. Több készítmény egyidejű használata esetén mindig figyelembe kell venni az adott szer betegtájékoztatójában szereplő utasításokat. Sokszor fordul elő, hogy valamely készítmény bevételét követően csak bizonyos idő elteltével lehet más szert alkalmazni.


Hogyan kell tárolni a Culevit tablettát és a krémet? 

Szobahőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolhatók. A felbontást követően mindig gondosan vissza kell zárni a készítmény üvegét, mivel a tabletták levegő, fény és nedvesség hatására érzékenyek: szétesnek, elszíneződnek. A krém zárókupakját is szorosan vissza kell csavarni minden használat után.

Nyelési nehézség esetén hogyan alkalmazható a tabletta? 

A készítmény összetörhető, porítható, szükség esetén kevés vízben feloldható, de csak közvetlenül a bevételt megelőzően!

Cukorbetegek, laktóz- és liszt-érzékenyek szedhetik-e a készítményt?

Igen, ők is használhatják, mivel a tabletta cukor- és laktózmentes, kukoricakeményítőt tartalmaz.


Beszűkült vese- és károsodott májfunkció esetén használható-e a Culevit tabletta? 

A különböző mértékben károsodott veseműködés a tabletta napi mennyiségének csökkentését teheti szükségessé, ilyen esetben a konkrét laboratóriumi eredmények ismeretében tanácsadó vonalunkon kaphat felvilágosítást. A kezelőorvossal történő konzultációt igényel a tabletta fogyasztása minden olyan esetben, amikor a kiválasztó-szervek (pl. máj, vese) súlyos működési zavarának gyanúja merül fel.

Mikor érdemes elkezdeni a tabletta szedését? 

A Culevit tabletta szedését betegség esetén a diagnózis felállítása után azonnal érdemes elkezdeni, a szaktanácsadóink által javasolt dózisban. Megelőzés esetén-egészséges emberként bárki szedheti - a terméken feltüntetett adagolás szerint.

A tablettát kúraszerűen vagy folyamatosan kell-e használni? 

Betegség esetén a Culevit tablettát folyamatosan kell szedni. Megszakítás nélküli használat indokolt a klinikai tünetmentesség után is, csak más dózisban. Az aktuális állapotnak megfelelő adagolás meghatározásához információs vonal, szaktanácsadásunk áll a betegek rendelkezésére.

Vannak-e a Culevit tablettának mellékhatásai? 

A Culevit tabletta hatóanyagainak jelenleg alkalmazott mennyiségével kapcsolatban nem tudunk olyan esetről, melyben bármilyen kellemetlen mellékhatás előfordult volna, a szakirodalom sem tartalmaz erre vonatkozóan utalást. Ezek az anyagok alapszinten folyamatosan jelen vannak a szervezetben, a tabletta az alapszint ingadozásait kiegyenlíti, illetve megemeli, a dózistól függően. Kedvező &bdquo mellékhatásai&rdquo : a közérzet, az energiaszint és az életminőség javulása.

Gyermekek szedhetik-e a tablettát? 

Igen, bármely életkorban. Az adagolás testsúlytól függő.

Mi a teendő, ha elfelejtette bevenni a soron következő tablettát

A bevételt a lehető leghamarabb célszerű pótolni s a szedést a tanácsolt rendszerességgel folytatni.

Alkalmazható-e a Culevit terhesség és szoptatás idején? 

Ilyen esetekre vonatkozó - nagy mennyiségű tabletta alkalmazásával kapcsolatos - adatokkal nem rendelkezünk.

Befolyásolja-e a készítmény a gépjárművezetői és gépkezelői képességeket? 

A Culevit egyik fenti képességet sem befolyásolja. A betegség miatti rossz közérzet mindkettőre hatással lehet.

Egészséges ember is szedheti a készítményt? 

1. Aki egészségesen él és nem volt soha daganatos betegsége az is szedheti megelőzés céljából, ebben az esetben a javasolt adag napi 2x2 tabletta (reggel felkelés után és este lefekvés előtt 2-2 szem). A szedés minden nap ajánlott, szünetet beiktatni nem kell.

2. Aki egészséges, de szervezete káros igénybevételnek van kitéve (dohányzik, kémiai anyagoktól szennyezett környezetben él), életmódja nem megfelelő (hiányosan- vagy rendszertelenül táplálkozik, fogyókúrázik, stressz alatt él, dolgozik), vagy egyéb okok miatt veszélyeztetett (idős korú, családjában halmozottan előfordult már daganatos betegség, betegségek során legyöngült) annak napi 4 x 2 tabletta szedése ajánlott (reggel felkelés után, délelőtt, délután és este lefekvés előtt).


Gyomorpanaszok esetén szedhető-e a Culevit tabletta?

Meglévő gyomor-és nyombélfekély, extrém mértékű gyomorsavtúltengés esetén a Culevit tabletta használata egyedi mérlegelést igényel. A készítmény nagyobb dózisú szedése - az egyén szokásosan túlzott gyomorsavtermelése miatt - tüneteket okozhat, melyeket a bevétellel egyidejűleg fogyasztott több (nem savas kémhatású) folyadék, ill. pár falat keksz, puffasztott rizsszelet mérsékelhet, illetve savkötő tabletták is segíthetnek. Ilyen jellegű panasz esetén is kérdezheti szaktanácsadóinkat.

Tartalom:180.db


CULEVIT Tanácsadó szolgálat

A Tanácsadó Szolgálat lehetőséget kínál arra, hogy orvos, gyógyszerész vagy mentálhigiénés szakembereinkkel telefonon, illetve személyesen ingyenesen konzultáljon.
 
Ők szívesen válaszolnak az Ön Culevit tablettára, Culevit italporra, Culevit krémre vonatkozó kérdéseire, továbbá készséggel tájékoztatják Önt a Culevit Kutatás-fejlesztési Program fejleményeit illetően (kezdetektől napjainkig), valamint a javulását, gyógyulását elősegítő élet-és táplálkozásmódokra irányuló kérdéseit is bátran felteheti nekik.
 
Kérjük, hogy a személyes konzultációhoz szíveskedjen - előzetesen - telefonon időpontot egyeztetni!

A Culevit ital- porformátumban is kapható, gondolva azokra, akiknek a tabletta lenyelése problémát okoz.

Amennyiben a porformátumú készítményt szeretné megrendelni, kattintson  IDE !

Culevit por A készítmény összetétele (az aktív összete­ vők száma, minősége ésmennyisége) és napi adagolása megegyezik a Culevit tablettáéval (1 zacskó megfelel 10 tablettának, az ajánlott napi adag pedig 2 zacskó). Az italporformát elsősorban azoknak a daganatos betegeknek ajánljuk, akiknek nyelésinehézségek miatt a tabletta bevétele problémát okoz.Tartalma: 60 tasak

 

Mi a Culevit italpor? 

A Culevit italpor speciális &ndash gyógyászati célra szánt &ndash tápszer daganatos betegek számára.

Az italpor aktív összetevői &ndash bizonyos aminosavak (L-arginin, L-fenilalanin, L-hisztidin, L-metionin, L-triptofán, L-tirozin) és vitaminok (C-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, biotin), valamint almasav és egy nukleobázis (adenin) &ndash a táplálkozással is bekerülnek szervezetünkbe. A Culevit italpor ezeknek a kis molekulasúlyú anyagoknak a megnövelt bevitelét biztosítja.

A Culevit italpor cukor- és gluténmentes, így cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek is fogyaszthat­ ják.

A Culevit italport minden nap kell fogyasztani, szünetet beiktatni nem célszerű.


Melyek a Culevit italpor aktív összetevői? 

1 tasak 783,9 mg L-arginint, 350 mg C-vitamint (aszkorbinsav), 330,4 mg L-fenilalanint, 310,3 mg L-hisztidint, 298,4 mg L-metionint, 250 mg L-almasavat, 153,2 mg L-triptofánt, 22,6 mg adenint (adenin HCl, 1/2H2O), 12,7 mg L-tirozint, 10 mg B6-vitamint (piridoxin HCl), 8 mg B2-vitamint (riboflavin-5P Na, 2H2O) és 0,3 mg biotint tartalmaz.

Mit tartalmaz még a készítmény? 

Segédanyagként (tapadásgátló) kolloidális szilicium-dioxidot tartalmaz.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? 

A Culevit italpor fogyasztása ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére, továbbá műtétek, súlyos sérülések, betegségek utáni lábadozás állapotában a szervezet regenerálódásá­ nak elősegítésére.

Mikor nem szabad a készítményt szedni? 

Amennyiben Ön a ható- vagy a segédanyagok bármelyikére allergiás, akkor nem szabad fogyaszta­ nia a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek &ndash a fenilalanin-tartalom miatt &ndash ellenjavallt. Használa ta vesedialízisre (művesekezelésre) szorulók számára nem javasolt.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt? 

A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként!

Fogyaszthatják-e gyermekek is a készítményt? 

Igen, fogyaszthatják, az adagolás testsúlyfüggő. A készítmény fogyasztását 6 éves kor alatt beszélje meg kezelőorvosával! A javasoltnál nagyobb adagok fogyasztását megelőzendő - a gyermekek biz­ tonsága érdekében - a készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt?

 

A termék ára bruttó összeg, 27 % áfa-tartalommal

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek
Információk
Gyártók/Importálók
Hírek

Tekintse meg további oldalainkat is;

 Relax Stúdió

egészségőrző szolgáltatást nyújtunk készülékeinkkel.

Önt is szeretettel várjuk!


Relax -magazin

Olvassa a magazin praktikáit, egészségvédő híreit...


 

 

 

Kosár
0 árucikk
Névnapok

Ma 2015. Március 04.,

Kázmér napja van.

Holnap Adorján, Adrián napja lesz.

Hírlevél

Miért érdemes hírleveleinkre felíratkozni?

Tekintse meg  Kedvezmény oldalunkon!


Akciós termékek
Partnerünk

Gyógyítás alternatív gyógymódokkal


Látogassa meg a RelaxBolt webüzletet a ShopManian


 Az olcso.hu partnere a(z) relaxbolt.hu

Relax Stúdió
 

 

Utoljára megnézett termékek
6.550 Ft 3.275 Ft
Facebook rajongók