A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Aloe vera gél
4.510 Ft

Aloe vera gél

4.510 Ft
Kapható választék:
Fajta:
Cikkszám: 000322
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Naturtanya Kft.

Leírás és Paraméterek

Tudta, hogy mit kell néznie, ha Aloe vera terméket vásárol?

Az Aloe vera fő hatóanyagát, hiszen az felel a hatásért! Az pedig nem más, mint egy a természetben előforduló poliszacharid, az acemannan.

Honnan tudhatja, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot?

Keresse az IASC logót a csomagoláson! Az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács garantálja, hogy a logóival ellátott Aloe vera termékek képessek hatást kifejteni, ugyanis van bennük megfelelő mennyiségű hatóanyag, ami nem más, mint az acemannan. Az Aloe tanács azért küzd, hogy ne lehessen minden aloe kivonatot tartalmazó terméket Aloe verának címézni, hiszen ha a végtermék nem tartalmaz megfelelő mennyiségű hatóanyagot, akkor a hatás is elmarad!

Mit garantálnak Önnek a Specchiasol® Aloe Vera termékek?

100%-os, Szerves hatóanyag tartalmat! A termékek műtrágyát nem használó Aloe termelőtől származnak és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljéből készülnek. Oldószeres kivonás nélkül lettek előállítva, így őrizik az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit. A termékek IASC hitelesítő pecséttel vannak ellátva, ami garantálja a hatásért felelős acemannan hatóanyag megfelelő mennyiségű jelenlétét.

Keresse a valódi hatóanyag tartalommal rendelkező aloe kivonatokat!
 

1. Aloe vera - natúr  elsősegély gél külsőleg;

Aloe elsősegély gél, ami egy háztartásból sem hiányozhat. Igazolt, 100%-os, szerves hatóanyag tartalommal. Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrmegújító, ami horzsolások, vágások, égési sérülések, duzzanatok, pörsenések gyors, nyugtató kezelését szolgálja. Az arcbőr ápolására intenzív hidratáló és bőrtápláló tulajdonsága teszi alkalmassá. Szerves anyag tartalmát a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson! A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva. Így őrizi az aloe gél szerves alkotóelemeit. Nem tartalmaz hozzáadott illatosító és színező anyagot.

2. Aloe vera gél papayaval - külsőleg

Papayával, A-, C-, E- vitaminnal és narancs illóolajjal dúsított 100%-os Aloe vera gél. Feléleszti és gazdagon meg is táplálja a fakó, sápadt, erejét vesztett bőrt. Intenzív hidratáló és tonifikáló kezelés. Védő és regeneráló hatása, a hámréteg esztétikai elváltozásaiban alkalmazható segítség. Bőrmegújító, ami irritált felületekre, arcra, testre egyaránt alkalmazható. 100%-os, Szerves hatóanyag tartalmát a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson! A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva. Így őrizi az aloe gél szerves alkotóelemeit. Nem tartalmaz hozzáadott illatosító és színező anyagot.

3. Aloe gél teafa olajjal és fügekaktusszal - külsőleg

Teafa olajjal és fügekaktusz kivonattal dúsított 100%-os Aloe vera gél. Alapja az aloe vera értékes és 100%-os tisztaságú belső gélje, még értékesebbé téve a teafa olaj antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival, illetve a fügekaktusz tápláló erejével. Minden fajta bőr irritációra megkönnyebbülés! Bőrbarát és bőrnyugtató hatás, arcra, testre egyaránt alkalmazható. Enyhíti a kellemetlen bőrviszketést.

4. Aloe - Testápoló - külsőleg

Feszesítő testkezelés. A 100% -os Aloe Vera alaphoz, tápláló, bőrmegújító shea vajat (karité vaj), méhviaszt, édes mandulaolajat, citromolajat és természetes E-vitamint adtunk. Aloe tartalma és tisztasága a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács által igazolt (logó a csomagoláson). Gyorsan és könnyen felszívódik, gazdagon hidratálja, táplálja és feszesíti a bőrt. Az aloe vera testápoló minden bőrtípusra alkalmazható, megőrzi a bőr természetes baktériumflóráját, mellyel védekezőképességét és feszességét is visszaadja. Feszesítő testkezelés. A 100% -os Aloe Vera alaphoz, tápláló, bőrmegújító shea vajat (karité vaj), méhviaszt, édes mandulaolajat, citromolajat és természetes E-vitamint adtunk. Aloe tartalma és tisztasága a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács által igazolt (logó a csomagoláson). Gyorsan és könnyen felszívódik, gazdagon hidratálja, táplálja és feszesíti a bőrt. Az aloe vera testápoló minden bőrtípusra alkalmazható, megőrzi a bőr természetes baktériumflóráját, mellyel védekezőképességét és feszességét is visszaadja.

 
                                                                                                                                      
A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Program
Az aloe termékekben (legyenek akár nyersanyagok akár késztermékek) lévő valódi aloe mennyiség feltűntetésével való visszaélések miatt született a korai 80-as években. 
Az IASC kifejlesztette a hitelesítési programját, ami lehetővé teszi az aloe termelőknek, feldolgozóknak és gyártóknak, hogy a létesítményeiket és termékeiket egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak vessék alá, amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és az IASC által felhatalmazott Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden termékükön és kiadványukon.
 
aloe-vera-gel-natur-elsosegely-szerves-acemannan-beta-glukomannanok-horzsolas-vagas-egesi-serules-duzzanat-porsenes-nyugtato-kezeles-kulsoleg-intenziv-hidratalo_banner_1
 
Mit jelent a Pecsét Önnek?
A pecsét azt mutatja, hogy az aloe vera termék átment a szigorú szakmai vizsgálaton, ellenőrzésén és hogy az aloe vera minőségét és tisztaságát tudományosan igazolta és hitelesítette egy független szakértőkből álló csoport.
Azok a cégek, akik az IASC Hitelesítő Pecsétet használják a termékeiken és kiadványaikban, biztosítják a vásárlóikat, hogy:
 
A termék acemannan mennyiséget képvisel az aloe tartalomban
A termék az aktuális IASC előírásoknak megfelelő aloe minőséget képvisel
 
 
 
 
 
 
 
Felhasználási javaslat: Elsősegély gél, arcra és testre egyaránt. Megtisztított felületre vékonyan felvinni. A gél alkalmas az arcbőr, intenzív hidratáló és bőrtápláló ápolásához is. 
Kiszerelés: 200 ml 
Felhasználható: felbontás után 12 hónapig.
OETI: 860/2012

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.