googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['602'], value: 12400, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Pórusösszehúzó folyadék-Kandesn

Ár:
12.400 Ft
Gyártó cikkszám: 30042
Cikkszám: 000455
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

A Kandesn® Pórusösszehúzó folyadék a felsőfokú bőrápolási pro­g­ram harmadik lépéseként követi a Tisztítókrémet és a Ther­mo arctisztítót. A tisztítás utolsó és a hidratálás első lépése.
 
Minden bőrtípusra használható kor­szerű formula, mely nem tar­tal­maz maró alkoholt vagy ás­ványi olajat, vagyis olyan, más már­kákban általánosan fel­hasz­nált összetevőket, amelyek ir­ri­tál­nák az érzékeny bőrt. Ehe­lyett a bőrt nyugtató növényi ki­vo­na­tok egyedi kom­bi­ná­ci­ó­já­val ké­szült.
 
Más pórusösszehúzók gyakran irritálják a bőrt, mert a bőr szá­má­ra idegen és durva anyagokat tartalmaznak, mint például al­ko­holt, ami kiszárítja azt. Exkluzív formulánk a tulajdonosok szak­értelme ré­vén elég gyengéd ahhoz, hogy gyakorlatilag min­den bőr­tí­pus­hoz használható le­gyen, ugyanakkor egyedülállóan ha­tékonyan is működik.
 
Előnyös tulajdonságai:
 
Elsősorban az érzékeny, gyul­la­dá­sos és mitesszerekre hajlamos bőr ápo­­lására ké­szült, de bárki hasz­nál­hat­ja.
Nyugtató hatású növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek se­gít­sé­gé­vel biztosítja a bőr tökéletes egyensúlyát.
Összezárja a  Thermo arctisztítóval kinyitott pórusokat, ami elen­ged­he­tet­­len a bőr pH-egyensúlyának helyreállításához és a fertőzésektől való vé­delem biz­to­sí­tá­sá­hoz.
Megújítja a bőrfelszínt és a pórusokat, és javítja a bőr állagát.
Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az össze­te­vő­ket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pe­dig ellentétesen has­sa­nak.
A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszár­ma­­zé­kokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öre­ge­­dé­sé­hez vezethetnek.
 
Felhasználási javaslat:
 
Könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal vigye fel a tiszta arcbőrre egy pa­mut vattapamaccsal! Kerülje a szem környékét! Ezt követően a ma­xi­má­lis ha­tás érdekében használja a Kandesn® vagy Oi-Lin® Mélyhidratáló kré­met!
 
Kiszerelés: 120 ml
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő