A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
ActiveBio polarizációs gyógylámpa
90.000 Ft
70.000 Ft
Kedvezmény: 22%

ActiveBio polarizációs gyógylámpa

90.000 Ft
70.000 Ft
Kedvezmény: 22%
Cikkszám: 000700
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Oxford Medical Instruments Ltd.

Leírás és Paraméterek

Polarizált fényterápiás gyógylámpa

 
A fény az élet nélkülözhetetlen eleme, fény nélkül nincs élet. A fény biológiai hatásainak vizsgálatakor, különbözõ fénnyel, lézerrel végzett kísérletek eredményeképpen sikerült meghatározni, hogy mely komponensei a fénynek hordoznak kedvezõ bio-stimulációs lehetõségeket. Mára számos klinikai publikáció bizonyítja és magyarázza a polarizált fény kedvezõ élettani hatásait. A polarizált fény fõ hatásmechanizmusa bio-stimuláció, amelynek következtében növekszik a sejtaktivitás, felgyorsul a regeneráció, új élõ sejtek, szövetek keletkeznek. A szervezet megerõsödik, védekezõképessége jelentõsen javul. 
A fényterápia az emberi szervezet öngyógyító potenciálját természetes és egyedülálló módon képes aktiválni, ennek köszönhetően ma egy általánosan elismert  megelőző  és gyógyászati módszer.
Számos szakmai tanulmány bizonyította, hogy a gyógyító hatású polarizált fény idejében történő és megfelelő alkalmazása képes csökkenteni a gyógyszerfogyasztást (a gyógyszerek hatása, ellentétben a fényterápiával, csak rövidtávú) többféle heveny és krónikus betegségben szenvedő páciensek esetében és így képes mérsékelni több készítmény nem kívánatos mellékhatását (pl. a májra, vesére, gyomorra) és a gyógyszerfüggőség veszélyét. A fényterápia rendkívüli lehetőségeinek köszönhetően csökken a szervezet külső megterhelése és fokozatosan erősödik az egész immunrendszer. 
 A gyógylámpa  elismert fényterápiás eszköz, mely egy speciális optikai eszközzel polarizált fényt bocsát ki, mely hasonló ahhoz az elektromágneses spektrumhoz, melyet a nap bocsát ki. Azonban  fénye nem tartalmaz káros UV sugarakat! 
 Természetes módon hat,  támogatja a szervezet regeneráló és egyensúly háztartását, és így segíti az emberi test önregeneráló képességét javítani azáltal, hogy a test regeneráló sejtjeire pozitív, serkentő hatást gyakorol. Ez azért nagyon hasznos, mert természetes módon szabadíthatjuk fel a testünkben rejlő öngyógyító erőket, ahelyett, hogy utólag, gyógyszerekkel próbálnánk orvosolni bajainkat. 
 A polarizált fényterápiás technológia széles körben elterjedt gyógyászati módszer, mely felhasználóbarát volta és könnyű kezelhetősége miatt nem csupán orvosi alkalmazásra való,  kiválóan használható otthoni környezetben. 
 Ez az új, legmodernebb technikával előállított készülék kombinálva az évtizedek alatt megtapasztalt fenyterápiás eredményekkel nagyszerű segítséget nyújt az otthoni gyógykezelésben. 
 A javallatok széles skálájának, a gyors és látható eredményeknek, a hagyományos gyógyászati módszerekkel való kombinálhatóságának, kedvező árának, az azonnali és biztonságos használatának köszönhetően mindig alkalmas akkor, amikor erre Önnek szüksége van. 
 A legutóbbi időkig sajnos a polarizált fény terápiás alkalmazása főleg specializált orvosi rendelőkben és egyes kozmetikai szalonokban valósult meg. Sokszor azonban nagyon fontos az idejében elkezdett és rendszeres kezelés, amely általában naponta többször, néhány percig tart. Távolabb levő rendelők látogatásával ez csak nagyon nehezen oldható meg. 
 
A polarizált fény jótékony hatásai;
 
- támogatja a szervezet regenerációs folyamatait
- elősegíti a sebgyógyulást
- javítja a mikrokeringést
- gyorsítja a hámosodást, új vérerek képződését
- serkenti a kollagénrostok lerakódását
- gyulladásgátló hatással bír
- fájdalomcsillapító hatása van.
 
Műszaki adatok;
 
Adapter tipusa: TYP60-1202500V
Adapter bemeneti feszültsége: AC 100-240V 50/60 HZ
Adapter kimeneti feszültsége és terhelhetősége: DC 12,0 V 2500 mA
A készülék teljesítmény-felvétele: max 25 W
Izzólámpa:OSRAM 48860 SP
Érintésvédelmi osztály: II.
Idegentest és nedvesség behatolása elleni védelem: IP 22
Paciens oldal védelem: BF
Színhőmérséklet: 3100 K
Fajlagos teljesítmény: 7,6 cm távolságban a lámpa előtt: 40 mW / cm
Polarizációs foka: >99%
Össsúly: 1,0 kg
 
ActiveBio polarizációs lámpa, egyike  a forgalomban lévő legmodernebb fényterápiás lámpáknak.
 
Nagyon magas, 99% feletti a polarizációs foka. 
Nagy fényintenzitás  (4 cm-es lencse), nagy kilépõ fénysugár. 
Könnyû kezelhetõség, tetszés szerinti testrész világítása, szükség esetén külön állvány vásárolható hozzá.
 
A gyógylámpa kartondobozban kerül forgalomba.
 
 
A doboz tartalma;
- gyógylámpa
- adapter
- 1 db sárga színszűrő 
- Használati útmutató
 
 
A lámpa üzembehelyezése könnyen elvégezhető, nem igényel szakembert, házilag megoldható, melyhez segítség a Használati útmutató füzet.
 
Ez a lámpa színterápiás szettet nem tartalmaz. Ha színterápiát is alkalmazna, tekintse meg külön dobozban, az alábbi oldalon;
 
 
 
 

A Gyártó a lámpára 1 év garanciát vállal.

A Gyártó saját szervízzel rendelkezik

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.