googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['569'], value: 0, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

ActiveMagnet+ pulzáló mágnesterápiás párna - 40x60

Ár:
0 Ft
Cikkszám: 000343
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Oxford Medical Instruments Ltd.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-15

Leírás és Paraméterek

HA ÉRDEKLŐDIK AZ ACTIVE MAGNET + PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS PÁRNA (- 40x60)  IRÁNT, KÉRJÜK KATTINTSON A FENTI  AJÁNLATKÉRÉS GOMBRA! 

Készítettünk Önnek egy űrlapot, néhány adat bejegyzése után már továbbítható is, de kérjük ellenőrízze a beírt adatait. Mivel az e-mail cím bevitele során előfordulhatnak hibák, mint ahogy már elő is fordultak, ezért kérjük adjon meg telefonszámot is.  Ha az ajánlatkérés elküldése után nem kap visszaigazoló e-mailt, akkor nagy valószínűséggel az e-mail címébe hiba csúszott, ugyanis minden levélre válaszolunk.
Hamarosan megküldjük Önnek válaszunkat, a termékre vonatkozó jelenlegi legjobb ajánlatunkat, ami tartalmazza a részletes információkat, ha a készülék megrendelése mellett dönt..

 

 

 

 

Mágnesterápiával az egészségért, a jobb közérzetért - mágnesterápia az Ön otthonában!

Mérésekkel bizonyított, hogy a  Földet körülvevő mágneses mező  intenzitása folyamatosan csökken,  ami  egészségünket és közérzetünket nagymértékben befolyásolja.

Számos civilizációs betegség vezethető vissza a nem megfelelő bio-energetikai ellátásra, és az anyagcsere elégtelen áramlására, mely   a Föld életfontosságú, mágneses mezejének  olyan alacsony szintre  való  csökkenése idézi elő, ami ily módon  károsítja a szervezet műküdését.

 

Miként  segít a mágnesterápiás kezelés?

Gyakorlatban bevált és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasak a bioelektromágneses mezők arra, hogy szervezetünk működését optimális irányba tereljék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával,  valamint  aktivizálják a salakanyagok eltávolítását.

A mágnesmező alkalmazása természetes módon illeszkedik a test saját rezgéseihez, energiát közvetít a szervezet energiaszegény pontjaihoz, s ezzel a szervezet belső és külső harmóniáját, egyensúlyát helyre tudja állítani.

Hogyan hat a mágneses energia testünkre?

A mágneses enrgia a test felületen keresztül bejut a véréramba, megváltoztatja a vér tulajdonságait. Nevezetesen, hatására kitágulnak az erek,  keringésnek köszönhetően minden sejthez, (még a legfinomabb hajszálerekhez is) eljut, ahol anyagcsere-folyamatok  zajlanak. Itt történik a sejtlégzés és szövetek anyagcseréje. Ennek köszönhetően a hajszálerek szintjére többféle életfontosságú hatóanyag is eljut, mint például az enzimek, hormonok, immuntestek, vitaminok,  ásványi anyagok, stb.

Ezzel egyidejűleg a vérben és szövetfolyadékokban felhalmozódott salakanyagok távozását  elősegítik, így azok  fokozatos eltávolítása következik be.

pulzáló mágneses tér célzott alkalmazásával lehetővé válik, hogy a beteg szervezetet természetes és kímélő formában visszasegítsük az eredeti rezgésritmusába, és így helyre álljon annak működőképessége.

A mágneses mezővel történő kezelés

Összefoglalva a  mágneses mezővel történő kezelés által az anyagcsere élénkül és a vérellátás javul, a sejtek több oxigént kapnak, a test számára a terhes méreganyagok kiválasztódnak.

A pulzáló mágneses földvonalak a sejtmembránok ionkoncentrációjának eltolódását eredményezi. Az ezáltal keletkező változások a sejthatárok felületén található különbségekben a sejtmembrán fokozott áteresztőképességét eredményezi.

Így a sejt repolarizálása és a sejtanyagcsere pozitív befolyásolása jön létre. Egyben a szövetekben is mérhető az oxigén részleges nyomásának emelkedése.

Alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mezők segítségével az emberi test minden mellékhatás nélkül befolyásolható, így a teljes test mélyszöveti masszázsa megvalósítható. Továbbá a pulzáló mágneses mezők az anyagcserét és a vérkeringést élénkítik, fokozzák a nyirokmasszázst és növelik a szövetek oxigénellátását.

A mágnesterápiás készülék elsődleges funkciói;

 Egészség megőrzése, az elsődleges prevenció, az öngyógyító erő megőrzése

 Teljesítőképesség növelése

 Fizikai- és szellemi közérzetjavítás

 Regenerálódás, rehabilitáció.

 

A pulzáló mágneses tér hatásos a 4 gyakori betegségcsoport esetén;

1, Érrendszeri megbetegedések - érszűkület magas vérnyomás

2, Cukorbetegség - belgyógyászati probléma szintén kapcsolódik az érbetegségekhez egyik következménye a hajszálérszűkület.

3, Reumatológia&ndash fájdalmas kórképek, izületi gyulladások, kopások,

4, Neurológiai megbetegedések &ndash stressz, pszichés zavarok, alvászavarok, bénulás, fájdalomszindrómák.

 A szív és érrendszeri megbetegedésekből eredő elhalálozás, Magyarországon a  vezető elhalálozási ok. Az összes elhalálozás több mint felét  szív - és érrendszeri  megbetegedésből való eredet teszi ki.

 Tegyünk együtt azért, hogy a jövőben ne így legyen!

Az Active Magnetic pulzáló mágnes berendezés sokkal jobbá teheti, illetve nagyságrendekkel javíthat az életminőségen, sok-sok fájdalomtól mentheti meg használóját, vagyis egy jobb életminőséget képes biztosítani. 

Az Active Magnetic mágneses mezővel működő készülék otthoni használatra lett kifejlesztve kezelésre és rehabilitációra, és ami ennél is fontosabb: prevencióra.

pulzáló mágnesterápiás kezelés  jól kiegészíti a hagyományos gyógymódokat, jelentős a szerepe a rehabilitációban, hozzásegít a testi-lelki harmónia visszanyeréséhez. 

Hogyan fejti ki gyakorlati hatását ? 

- Tágítja az ereket

- Emeli az oxigén-szintet

- Javítja a vérkeringést

A pulzáló mágneses terápia következtében kitágulnak és rugalmassá válnak a hajszálerek, mellette a vörös vértestek is felveszik a &bdquo bab formát&rdquo , aminek következtében elindul, vagy javul a vérkeringés. A pulzáló mágneses tér tehát nem csupán tágítja a hajszálér rendszert, hanem még hígítja is a vért!Az alkalmazott terápia várható hatásai: minden életfunkciót serkent

- javul a vérellátottság
- fájdalom csökkenthető
- tágítja az ereket
- ízületi, izomfájdalom csökken
- oxigént juttat a vérbe
- gyulladás csökkenthető
- regenerálja a test sejtjeit
- növeli a teljesítőképességet, javítja a közérzetet.

Magyarországon évente 60-70 ezer ember hal meg, melyek hátterében érrendszeri, keringési megbetegedések állnak.


Előzzük meg, s tegyünk ellene! Ne törődjön Ön sem bele, hogy mi magyar emberek listavezetők vagyunk az érrendszeri halálozás terén.

- amennyiben egyéb betegség miatt orvosi kezelés alatt áll, - a mágnesterápiás készülék alkalmazásával kapcsolatban kérje ki orvosa tanácsát.

 

A mágneses erőtér terápiával késleltetni tudjuk a szabad gyökök sejtkárosító hatását, és gyengéden, de mégis hatásosan támogathatjuk a szervezet oxigénfelvétel kapacitását, mely egyenesen fiatalító hatással bír.

 

Műszaki adatok;

Adapter;

- tipusa: TYP60-1700500V,

- tápfeszültsége: 100-240V  AC: 50/60 Hz

- érintésvédelmi osztály: II.

- teljesítményfelvétel: 10 W (adapterrel együtt)

Avtive Magnet

- tápfeszültség: 17 V  DC

- páciens oldali védelem: B

- ipari védettség: IP21


A  CSOMAG RÉSZEI

Tartalma;
- 1db hálózati adapter -
- 1db vezérlőegység
- 1db pulzáló mágnesterápiás párna: 40 x 60 cm, mely 4 db indukciós tekercset tartalmaz

- Használati útmutató, melynek része a jótállási jegy - 1 éves intervallumra szól

- Tartalmazza továbbá a készülék tanusítványait, melyek ITT tekinthetők meg,

 Igazolja az

ActiveMegnet + pulzáló mágnesterápiás matrac a 93/42/EEC orvostechnikai eszköz  ellenőrzött, bevizsgált voltát

Ajándék könyvet tartalmaz: A pulzáló mágneses tér alkalmazásáról, mely segítségével Ön is minden nehézség nélkül használhatja otthonában, ami teljesen fájdalommentes.


Beállítható programok

a Vezérlő egység kijelzéseit, annak bekapcsolási, beállítási módjait a programra, idő-itervallumra, frekvenciára vonatkozóan, ami könnyen elsajátítható;

- P1-es program  (keringésjavító program)A csomaghoz mellékelt használati utasítás ismerteti

 .A frekvencia automatikusan fut fel 1 Hz-ről 40 Hz-re, majd vissza.

- P2-es program  (gyulladáscsökkentő program)
A frekvencia véletlenszerűen váltakozik 1-40 Hz között.

- P3-as program  (gyógyító program)

Használat előtt állítandó be a működési intervallum és 1-99 Hz közötti frekvencia mértéke.


 

Gyártás: 
Oxford Medical Instruments,  angliai székhelyű orvostechnikai eszközöket gyártó cég

 

Röviden, amit at ACTIVE MAGNETIC + pulzáló mágneses készülékről tudni érdemes!

A  mágneses mezővel működő készülék otthoni használatra lett kifejlesztve kezelésre és rehabilitációra, és ami ennél is fontosabb,

egészségmegőrzésre, betegségek megelőzésére, prevencióra.

A készülék az egész család barátja, mert minden használója egészségét őrzi...

A használati utasítás tartalmaz minden olyan ismeretet, amellyel Ön otthonában biztonsággal tudja használni a készüléket.


 

Amennyiben fontolgatja a készülék megvásárlását, de bizonytalan még, minden kötelezettség nélkül székhelyünkön módjában áll kipróbálni. 

Legyen a Vendégünk! 

Írjon nekünk, hívjon bennünket, egyeztessünk időpontot, hogy mikor tudna ellátogatni hozzánk.

Mi szeretettel várjuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!