A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Alpha 20C -Immunrendszer erősítése kapszula/instant por -  Sunrider
20.226 Ft
19.900 Ft
Kedvezmény: 2%

Alpha 20C -Immunrendszer erősítése kapszula/instant por - Sunrider

20.226 Ft
19.900 Ft
Kedvezmény: 2%
Kapható választék:
Kiszerelés:
Gyártó cikkszám: 20101
Cikkszám: 19
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

Az immunrendszer erősítésére szolgáló kapszula és/vagy por-készítmény.

Öt gondosan összeválogatott növény keveréke, amely a szervezetünk védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit erősíti, táplálja.

Erősíti a szervezet betegség megelőző, allergia és burjánzás elleni harcát. Természetesen előforduló antioxidánsokat, kálciumot és erősítő hatású növényeket tartalmaz. Különösen hatékonynak bizonyul, amikor a légzőrendszer kapszulával együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, a nőknél a vaginát gyakran támadó (candida) fertőzések leküzdésében, ill. a légzési problémák enyhítésében. Napi szükséglet 2 kapszula.

A Sunrider Alpha 20C® növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funk­ci­ó­it táplálja és erősíti.
Immunrendszerünk működése rendkívül sokrétű és összetett. A fe­hér­vér­sej­tek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tar­toz­nak a T-sej­tek, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezetet meg­tá­ma­dó or­ga­niz­mu­sok leküzdésében. A Sunrider Alpha 20C® serkenti a T-sejtek ter­me­lé­sét, és így erő­síti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejt­bur­ján­zás-ellenes harcát.
A Sunrider Alpha 20C® különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco™ vagy a Prime again® növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a fel­hámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a va­gi­nát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a lég­zé­si problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén ál­ta­lában lerövidül a gyógyulási idő.
A Sunrider Alpha 20C® élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táp­lá­lé­kot, rendszeresen fogyaszthatjuk.
 
Sunrider Alpha 20C® felhasználási javaslata:
 
Megelőzésként, az immunrendszer karbantartása végett fogyasszon el ét­ke­zé­si időben 2 kapszulát. 
 
Összetevők;
 
Kínai fehérvirág 42,3 % (Nandina domestica), farkasszőlőgyökér 42,3 %(Paris poly­phyl­la), Kapszula héj vízben jól oldódik.
 

Kiszerelés:  - 100 db kapszula, 621 mg

-----------------------------------------------------------

ALPHA 20 C porkészítmény

10 db 5 g -os tasak, porkészítmény. Az  instant por változat különösen  előnyös, ha nagyobb mennyiségre van szüksége a szervezetnek. Egy zacskó tartalma kb. 10-15 kapszula hatóanyagát tartalmazza.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.