A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Bioptron lámpa

BIOPTRON PRO LÁMPA

a modern fényterápia

A polarizált fény

A szöveteken áthaladó és azok által fokozatosan elnyelt fényenergia szervezetre gyakorolt hatása szerint 3 csoportra osztható;

  1. A gyulladásgátló hatás annak köszönhető, hogy a polarizált fény aktiválja azokat a természetes összetevőket, amelyek részt vesznek a gyulladás megszüntetésében. Nagy jelentősége van annak, hogy a fényterápia támogatja a vérerek kitágulását, gyorsítja az anyagcserét, s ezzel fokozódik a szervezet saját immunrendszerének reakciója.
  2. A biostimuláló hatás jelentős mértékben támogatja és meggyorsítja a sejtek és sérült szövetek megújulását, és egészséges fejlődését. Serkenti a testben zajló regeneratív és helyreállító folyamatokat.
  3. Alapvető jelentősége a szervezet épségének megőrzése, egészségmegőrző hatása. A fényenergia természetes hatása csökkenti az idegsejtek érzékenységét, azon a helyen ahol áthalad a polarizált fény. Ezáltal fájdalomtompító hatása van.

Alkalmazása világszerte széles körben elterjedt, elfogadottá vált, mint a megelőzé, a terápia és a rehabilitáció fontos része a XXI. század gyógyászati eszköze.

A Bioptron lámpa a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésként, más terápiával is kombinálva alkalmazható.

A Bioptron lámpa egy biztonságos, sokoldalú kezelési lehetőség. A betegségmegelőzés terén a polarizált fénnyel jelentős eredményeket lehet elérni. A Bioptron fényterápia természetes módon erősíti a szervezet regeneratív képességét és hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját gyógyulási adottságait.

A fényterápia titka, hogy a polarizált fény serkenti a természetes védekező mechanizmusokat.
A megelőzés az immunerősítő, salaktalanító, lúgosító, emésztésjavító hatása kapcsán érhető el.
A balesetből vagy műtétből eredő sebek gyógyulását elősegíti, illetve felgyorsítja.

A fényterápia sokoldalú felhasználási lehetőségei

Jelentős eredményeket lehet elérni a szépségápolás terén, fontos kozmetikai eszköz.
- a pattanásos bőr kezelése következtében csökken, majd megszűnik a pattanások gyulladt állapota és csökken az újonnan keletkező pattanások mennyisége.
- a kor előrehaladtával a bőr víz - és oxigénellátása csökken, e miatt fáradtnak tűnik, ráncosodni kezd. A fényterápia hatására a bőr sejtjeinek anyagcseréje fokozódik, rugalmasabbá válik
- hámsérülések esetén is eredményesen alkalmazható
- narancsbőr megszüntetésében jelentős szerepe van.

 

Szolgáltatás igénybevételének árai

1 alkalmas kezelés 700,- Ft
5 alkalmas bérlet 3.100,- Ft
10 alkalmas bérlet 6.000,- Ft

A szolgáltatás előzetes időpont-egyeztetéssel vehető igénybe, bármelyik elérhetőségünkön