A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Calli tea-natur, 10 db/doboz, Sunrider
5.550 Ft

Calli tea-natur, 10 db/doboz, Sunrider

5.550 Ft
Gyártó cikkszám: 15005
Cikkszám: 453
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

Akupuntúra tűk nélkül! Lúgosító hatású tisztító, mérgtelenítő ital, mely többféle gyógynövény kivonatának bonyolult keveréke. A méregtelenítő tea közreműködik a szervezet -akupunktúrából is ismert-, belső energiacsatornáinak, a meridiánok megnyitásában, a főbb szervrendszerek közötti kommunikáció elősegítésében.

 

Rendszeres fogyasztása az alábbi jótékony változásokkal jár:

- több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény

- lelkinyugalom, illetve stressz és

agresszivitás csökkentése

- tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentráció-készség

- egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás,

- emésztési és gyomorproblémák enyhülése

- vérnyomás normalizálódása

- ízületi és meszesedési gondok enyhülése

- testtömeg normalizálása.

A Calli tea jelentős mennyiségben tartalmaz természetesen előforduló antioxidánsokat, amelyek közömbösítik a szervezetet károsító szabad gyököket.Elkészítése, használata:

3 liter felforralt vízbe egy filtert helyezzen kb 15-20 percig.(benne is maradhat) Fémedényben nem készíthető, csak üveg vagy porcelán kancsóba. Az elkészített tea 3 napig szobahőmérsékleten eláll. Napi 1- 1,5 liter tea fogyasztása javasolt.

Sok betegség gyökere a szervezetben felhalmozott toxikus anyagokhoz kötődik, melyekkel a szervezet nem tud megbírkózni, ezért segítséget kell nyújtanunk öntisztító tevékenységének támogatására.

 

 


Összetétele, felhasználása;
Ízek, aromák: natur, fahéjas, mentás

A doboz tartalma: 10 filter Fogyasszon Ön is Calli teát

Amíg a szervezetünkbe bevitt sokféle nemkívánatos anyag gyorsan távozik testünkből, vannak olyanok, amelyek nem ürülnek ki. Egészséges táplálkozással és testmozgással a Calli® -ban lévő egyedi növényi kivonatok segítik a szervezet természetes tisztító folyamatait.Felhasználói tapasztalatok


"Nagyon sok stressz ért az életben, és ez mind-mind az én gyomromban, emésztőszerveimben csapódott le.

Akkora fájdalmaim voltak, hogy azt mondtam, én így nem tudok tovább élni.

Csókási doktor úr ajánlására kezdtem el fogyasztani a Sunrider termékeket; már aznap jobban lettem! Az életem változott meg a Sunridernek köszönhetően!"

Auth Csilla


- Kedves Vesekőtársaim,

megpróbálom a hosszú történetem lefaragni, ne legyen egy regény, de értsétek. Szóval én 3és fél éves korom óta nagyon sokat kínlódtam, láz, hidegrázás, deréktáji fájdalmak, néha hányás, de hányinger rendszeresen. Egészen 10 éves koromig mindenre gyanakodtak - még arra is, hogy csak pszichésen kreálom magamnak a tüneteket, minden valós betegség helyett. Úgy éltem meg a kínokat, hogy még akkoriban fájdalomcsillapítót sem adtak (pszichés a beteg) :-( Aztán 10 évesen kiderült a Heim Pálben, hogy ez vesekő. Azóta sok-sok orvos látott, kőzúzások, spontán kőürítések, kemény szülések. Nekem is azt tanácsolták ne vigyek be calciumot, hiszen calcium-oxalátos köveim voltak. Kb 40 db az évek során. Majd megtaláltam a Sunrider-t, elkezdtem méregtelíteni, és minimális calciumot bevinni!!!!!! 26 és fél év után ELŐSZÖR tünet- és probléma mentesen élek. Kimondom bátran meggyógyultam... :-) Forrás:Betegszoba.hu


FOGYASZTÓI TAPASZTALAT

Calli natúr tea fogyasztásával DÖBBENETES és RENDKÍVÜLI JELENTŐSÉGŰ TAPASZTALATOM volt;

20 éve édesapám hirtelen halála hírére még mindig sokkhatás alatt a temetésére autómmal indulva egy kanyarban egyenesen haladva az árokpartnak ütközve a fejem a kormányba beverve eszméletemet vesztettem. Pár perc után feléledve elgyalogoltam még a temetésre, majd a testvérem bevitt a kórházba, ahonnan egy hét után hazaengedtek, hogy nincs semmilyen agyi, szervi károsodásom, a fejfájásom majd elmúlik. Ekkor már nagyon fájt a fejem egész nap, múltak a napok, hetek és nem múlt el, sőt nagyon erőssé fokozódott, felébredéskor azonnal egész nap lefekvésig szünet nélkül hatalmas fájdalommal éltem túl a napokat, iszonyat volt az élet (semelyik fejfájáscsillapító gyógyszerre sem enyhült kicsit sem). Már egy éve tartott, mikor munkatársam megkérdezte, mitől olyan pirosak a szemeim? Az ő javaslatára Calli natur 2 tasak tartalmát minden reggel 2 liter forrásban lévő vízzel leforrázva, leszűrve egész nap ittam, vittem magammal a munkahelyemre az asztalomra letéve. Ezi dő alatt  semmi más folyadékot nem ittam, se levest, se vizet, se üdítőt, hogy minél többet tudjak inni a Calli teából. Felébredéstől lefekvésig egész nap iszogattam, hogy estig elfogyjon a 2 liter.  3 hétig nem éreztem javulást, utána elkezdett fokozatosan enyhülni a szorítás-érzés a fejemben, a negyedik hét végére teljesen megszűnt a fejfájás, és soha többé nem tért vissza.

Pár év múlva 30 éves munkatársam autóbalesetet szenvedett, eszméletvesztése volt neki is, mentő, kórházi bennfekvés, a fejfájása erős volt neki is, mellettem lévő szobában dolgozott, ellenőriztem naponta, szót fogad-e, javaslatomra ugyanúgy, mint én korábban, ő is hozta reggelente a 2 literes kancsóban a natur Calli teáját. Nála is „percre pontosan” 3 hét után enyhült, 4. hét végére megszűnt a fejfájása.

(Az ízesítettek nekem azért nem válnak be, mert erős ízük miatt egy idő után már nem bírtam meginni a 2 litert.)

Ha úgy gondolják, hogy e tapasztalatomat el tudják juttatni másoknak, tegyék meg, nagyon fontos az időszakot is közölni, mert három hétig nem érzett az ember semmi javulást, ha nem tudja az illető, és előbb abbahagyja, akkor nem használ.

Hogy másfajta fejfájásra használ-e, azt nem tudom, de nekünk „életmentő!” volt, az teljesen biztos!

Adorján Zsuzsanna

 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.