A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Citric C Tab - koncentrált C-vitamin, Sunrider
10.089 Ft
8.700 Ft
Kedvezmény: 14%

Citric C Tab - koncentrált C-vitamin, Sunrider

10.089 Ft
8.700 Ft
Kedvezmény: 14%
Gyártó cikkszám: 26051
Cikkszám: 000442
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

"A bőséges aszkorbinsav-ellátás különösen a fiatal években, testünk felépítésének időszakában fontos. De az aszkorbinsavra minden életkorban szükség van. Minél idősebbek leszünk, annál kevésbé vagyunk képesek raktározni és felhasználni, tehát annál többet igényel belőle a szervezetünk. 
Nem kétséges, hogy életben maradhatunk nagyon kis adagokkal is, mint ahogy egy gépkocsi is képes futni szerviz nélkül is. A különbség az, hogy megfelelő karbantartás híján a gépkocsi 50 ezer mérföld után használhatatlan lesz, míg a jó szervizmunka e teljesítmény többszörösét hozhatja ki belőle."
/Szent-Györgyi Albert - Válogatott tanulmányok/
 

A Citric C™ Tab elsődleges összetevője a vízben oldódó C-vitamin, más néven aszkorbinsav, amely elengedhetet­le­nül szükséges az egészséges növekedéshez és fejlődés­hez. Más C-vitamin-készít­ményekkel ellentétben a Citric C™ Tab a Sunrider tulajdonosainak szakértelmével ké­szült, és koncent­rált növények egyedi kombinációját tar­tal­maz­za. Ter­mé­szetes narancsíze rendkívül élvezhetővé te­szi fogyasztását.

Más C-vitamin-tablettákkal szemben a Citric C™ Tab több­fé­le forrásból származó C-vitamin koncentrációja, így könnyít­ve meg a hatékonyabb felszívódást. Min­den egyes 1400 mg-os tab­let­ta 125 mg C-vitamint, a napi ajánlott mennyi­ség két­sze­re­sét tartalmazza. Létfontosságú vita­min, amit az em­beri szer­ve­zet nem képes termelni, így kizárólag táp­lá­lék­kal tudjuk ma­gunk­hoz ven­ni. A tab­let­ta színét elsősorban a csipkebogyó­nak köszönhe­ti, amely több C-vitamint tartalmaz, mint más gyümölcsök. Más készítmé­nyek­hez nem, vagy csak alig használnak csipkebogyót, ezek in­kább szin­te­ti­ku­san előállított aszkorbinsavat tartalmaznak.

Előnyös tulajdonságai:
 
A C-vitamin egy erős antioxidáns, és tudományos kutatások bizo­nyít­ják, hogy hatékonyan harcol a szabad gyökök ellen, továbbá alap­ve­tő szerepet játszik a kollagénképzésben, amely a csontok erő­sí­téséhez nélkülözhetetlen.
Sze­re­pet játszik a kötőszövet karbantartásában, és erősíti az im­mun­rend­szert.
Meg­e­lőz­he­ti és gyógyíthatja a megfázást, az influenzát és a rákot.
A C-vitamin segít az egészséges fogak és fogíny megőrzésében, va­la­mint elősegíti a vas felszívódását.

A C-vitamin hatását további értékes összetevők erősítik:
 
Citrus-bioflavinoidok, amelyek vírusölő, gyulladáscsökkentő, anti­hisz­ta­min, antioxidáns és rákmegelőző hatással rendelkeznek, vala­mint elősegítik a C-vitamin felszívódását.
A zöldtea-levél katekin nevű bioflavonoidja, amely hússzor hatéko­nyab­ban csökkenti a veszélyes és rákképződésre hajlamos szabad gyö­kök kialakulását, mint az E-vitamin.
 
Felhasználási javaslat:

Naponta néhány alkalommal rágjon el egy-két darab vagy tetszés szerinti mennyiségű tab­let­tát.

Kiszerelés:

90 X 1400 mg tabletta

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.