A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Culevit forte tabletta-210 db
12.300 Ft

Culevit forte tabletta-210 db

12.300 Ft
Cikkszám: 430
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Culevit Kft.

Leírás és Paraméterek

MAGYAR BRANDS DÍJAS lett a CULEVIT!  A CULEVIT igazi magyar márkának számít.

 Ez a díj méltó elismerése a CULEVIT kutatási eredményeinek, a betegek gyógyulásáért tett erőfeszítéseiknek, a 25 éves kutatási munkának. 

A Culevit étrend-kiegészítő tabletta olyan életfontosságú tápanyagokat tartalmaz, melyek szükségesek szervezetünk, sejtjeink sokféle funkciójához.
.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta a korábban forgalmazott Culevit tabletta új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta új szabadalommal védett összetételű, gyógyszergyárban előállított, magyar termék.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmény folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta nem okoz mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhető.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta összetétele azonos a Culevit Forte rákbetegeknek italporral. 1 tasak Culevit Forte rákbetegeknek italpor hatóanyagtartalma 30 Culevit Forte rákbetegeknek tabletta hatóanyagtartalmával egyezik meg.
Az tabletta forma előnyös, mert egyszerű a dozírozhatósága, a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta új alakja pedig azért előnyös, mert könnyen lenyelhető, fogyasztóbarát.
 
Kinek és miért ajánlott az tabletta alkalmazása?
A készítmény alkalmazása daganatos betegeknek ajánlott, az onkológiai kezelések (terápiájuk) kiegészítésére.
 
Hogyan és meddig kell fogyasztani?
Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig, óránként, napi 15×2 tablettát ajánlott szedni. A készítményt minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű. A tablettát az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, 15×2/nap dózisban, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni, amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat. Daganatmentesség elérése után hat hónapig továbbra is javasolt a napi 15×2 tablettát, majd ezután legalább még hat hónapon át minimum napi 15×1 tablettát folyamatosan fogyasztani.
 
Miért fontos a Culevit Forte tabletta óránkénti fogyasztása?
A Culevit Forte tabletta aktív összetevőinek koncentrációja kb. 1 óra alatt éri el a keringési rendszerben a maximális értéket, majd fokozatosan ürülve kb. 2-3 óra alatt lecsökken a kiindulási értékre. Mivel célunk az aktív összetevők koncentrációjának folyamatosan magasabb szinten tartása a szervezetben, ezért javasolt az óránkénti szedés. Éjszaka nem ajánlott szedni, az óránkénti felkelés stresszt okozna, a betegnek és a szervezetének is szüksége van a pihenésre, a regenerálódásra.
 
Kik nem fogyaszthatják a tablettát?
Aki az aktív összetevők, vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, annak nem szabad szednie a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt. Homociszteinuria és hiperhomociszteinémia esetén – a metionin-tartalom miatt – használata kerülendő.
 
Mit tudunk a Culevit Forte tablettáról?
Egy dobozban, 210 tabletta található.  A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta a korábban forgalmazott Culevit tabletta új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta. A Culevit Forte  tabletta 2015. márciustól kapható Magyarországon, a korábbi Culevit 4×180 tabletta forgalmazása fokozatosan megszűnik.
 
 
 
Kiszerelése;  1 üveg (210 db) 136,5 g (210 db 0,65 g-os tabletta)
 
Notifikációs szám: T/1908/2014
 

CULEVIT Tanácsadó szolgálat

INGYENES TANÁCSADÓ SZOLGÁLAT; lehetőséget kínál arra, hogy orvos, gyógyszerész vagy mentálhigiénés szakembereinkkel telefonon, illetve személyesen vagy e-mailben ingyenesen konzultáljon.
Kérjen időpontot  a + 36 1 - 3212111 számú telefonon. Szívesen válaszolnak az Ön Culevit tablettára, Culevit italporra, Culevit krémre vonatkozó kérdéseire, továbbá  a javulását, gyógyulását elősegítő élet-és táplálkozásmódokra irányuló kérdéseit is bátran felteheti nekik.
Kérjük, hogy a személyes konzultációhoz szíveskedjen - előzetesen - telefonon időpontot egyeztetni!

A Culevit ital- porformátumban is kapható, gondolva azokra, akiknek a tabletta lenyelése problémát okoz.

Amennyiben a porformátumú készítményt szeretné megrendelni, kattintson  IDE !

A készítmény összetétele (az aktív összete­ vők száma, minősége ésmennyisége) és napi adagolása megegyezik a Culevit tablettáéval (1 zacskó megfelel 10 tablettának, az ajánlott napi adag pedig 2 zacskó). Az italporformát elsősorban azoknak a daganatos betegeknek ajánljuk, akiknek nyelésinehézségek miatt a tabletta bevétele problémát okoz.Tartalma: 30 tasak


 

s3-magyar_rakellenes_liga_logo-300x56

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.