googleba44bc902fc0cc8d.html fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['135'], value: 7590, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

DigestMix komplex enzim

DigestMix komplex enzim Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.590 Ft
Gyártó cikkszám: 687
Cikkszám: 601
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Crystal Kft - Flavin

Leírás és Paraméterek

Testünkben naponta kb. 200 millió kémiai folyamat zajlik,  ezeket az enzimek összehangolt működése irányítja.

Nem véletlen, hogy az enzimeknek,  létfontosságú katalizátor elnevezést adtak. Sőt a fitalaság és egészség forrásának is nevezik.

A legtöbb enzim megsemmisül az ételek készítése során, ezért a készételből hiányoznak az emésztőenzimek. Ennek következtében a teljes emésztés a szervezetre hárul, emésztési problémák alakulhatnak ki, amelyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.

Az enzimek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei.

Amint az étel bekerül a szájba, az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni.

Szénhidrátbontó enzimek:

A szénhidrátok bontását több enzim végzi. Az amiláz enzim a keményítő részleges bontását végzi. A glükoamiláz a keményítő molekulaláncának a végén hat, míg az amiláz a belső kötések bontását teszi lehetővé.

Sok embernél jelentkezik emésztési probléma a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása után, mivel az ezekben található rostokat nem vagyunk képesek lebontani, nincs az emésztőrendszerünkben cellulózt bontó enzim, ezért a cellulóz a gyomorból változatlan formában a belekbe jut, ahol a bélbaktériumok erjeszteni kezdik a rostokat.

Az erjedés következtében gázképződés, hasi diszkomfort érzés alakulhat ki.

A termékben található cellulóz alakítja át a cellulózt glükózzá, így nagymértékben hozzájárul a gyümölcsök, zöldségek, gabona félék sejtfalában található rostok lebontásához.

Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a tejcukrot (laktőz), le kell azt bontania. Ennek két útja van: A laktózt a vékonybélben a laktáz enzim bontja, majd annak cukor összetevői felszívódnak. A másik út: a belekben élő baktériumok a laktózt vagy közvetlenül felveszik vagy erjesztik. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik a megfelelő mennyiségű laktáz enzim, a bakteriális út érvényesül, Viszont a megemésztetlen laktóz tovább halad a béltraktus távolabbi részébe. Ennek következtében fájdalom, felfúvódás, görcs, böfögés és hasmenés léphet fel.

Fehérjebontó enzimek:

A táplálékban található proteáz enzimek savas pH-n képesek a fehérjék belső kötéseinek hasítására. Ezáltal a fehérjék bontása már a gyomorban elkezdődik, majd

a vékonybélben folytatódik, ahol elsősorban a saját szervezetünk által előállított proteázok veszik át a főszerepet.

A termékben található fehérjebontó enzimek képesek hatékonyan segíteni a proteinek bontását.

Zsírbontó enzimek:

A lipáz egy olyan enzim, mely a zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja. A zsíremésztés során a zsírban oldódó tápanyagok, vitaminok a bélnyálkahártyán keresztül képesek lesznek felszívódni, hasznosulni. A zsíroldékony vitaminok felszívódási zavarának hátterében is a zsírok tökéletes emésztése áll.

Növényi összetevők:

Borsmenta: hatóanyagai gyorsan enyhítik a hányingert, hányást, a haspuffadást, a gyomor és bélgörcsöt, valamint az idegi eredetű gyomorpanaszokat is. Megkönnyíti az epehólyagból az epe ürítését, görcsoldó és szélhajtó hatással rendelkezik.

Ánizs (Pimpinella anisum): a Földközi-tenger mellékéről származik, már az ókori Egyiptomban is használták Étváqyjavító, emésztést serkentő szélhajtó, gyomor-, bél és epebántalmak elleni szerként is használják.

Tartalma: 100 db kapszula


Cikk az enzimek fontosságáról:
http://www.relaxbolt.hu/enzimek_szerepe

 


Ajánlott alkalmazás: 3 x 1 kapszula








Amennyiben Ön ismer olyan FLAVIN terméket, amely kínálatunkban nem szerepel, de szeretné megrendelni, kérjük jelezze, hogy megvásárlását lehetővé tehessük.





 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő