A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Electrosport Mini Pack - gyógynövény sűrítmény - Sunrider
20.589 Ft

Electrosport Mini Pack - gyógynövény sűrítmény - Sunrider

20.589 Ft
Gyártó cikkszám: 24055
Cikkszám: 000449
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

 
 
Az Electrosport® a Sunrider sportolóknak szánt ter­mé­kei közé tartozik, de ajánljuk minden fizikailag ak­tív embernek, és azoknak is, akik csak egy­sze­rű­en egész­ségükkel törődnek. Ezek a termé­kek nem tar­tal­maznak szintetikus, vegyi eredetű anya­go­kat, mes­terséges ásványokat, vitamino­kat, ami­no­sa­va­kat vagy enzimeket. Gyógynövé­nyek folyé­kony sűrítmé­nyét tartalmazzák tápegész formában. A szervezet eze­­ket a nö­vé­nye­ket felismeri, könnyen és hatéko­nyan beépíti, miközben nem ter­he­lik meg a májat vagy az emésztőrendszert.
 
Fizikai kimerülés, különösen erős izzadás esetén a szervezetben lecsökken az ás­ványi anyagok és a folyadék szintje. Az Electrosport® olyan exkluzívan for­mu­lázott étrendkiegészítő, amely ideális a kimerítő edzések vagy az erős fi­zi­kai megterhelés után. A fokozott izzadás során nagy mennyiségű ásványi só tá­vo­zik a szervezetből. Ezeknek a gyors és hatékony pótlására az Electro­sport® egyedülálló készítmény!
 
Nemcsak sportolók, hanem mindenki figyelmébe ajánljuk, ugyanis fontos meg­jegyezni, hogy a legtöbb ásványianyag-készítményben, és az ásványvi­zek­ben is, az ionok szervetlen környezetben találhatók, és ezeknek csak kis ré­sze képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Az emésztőrenszer szem­pont­já­ból nem megfelelő kémiai környezetben lévő ásványi sók egy ré­sze lerakódhat a szervezetben. Eredendően az ember számára a növények je­len­tik az ásványi anyagok elsődleges forrását. Az Electrosport® pontosan ezt nyújtja, a maximális hatékonyság érdekében erősen koncentrált formá­ban. Az ásványi sók természetes arányban vannak jelen, ezért nagy ha­tás­fok­kal fel­szí­vód­nak, és az esetlegesen fel nem dolgozott mennyiség képes ha­té­konyan kiürülni a szer­ve­zet­ből.
 
Az Electrosport®-ot alkotó ásványok egyúttal közömbösítenek úgynevezett sza­bad­gyö­kö­ket is, azaz rosszindulatú anyagcsere-maradványokat, amelyek meg­támadják a sejtfalat, az egészséges testszöveteket, illetve a DNS-mo­le­ku­lá­kat, így közrejátszanak a szervezet pusztulásában, öregedésében és a da­ga­na­tok kialakulásában.
 
Felhasználási javaslat:
 
Öntse egy 15 ml-es Electrosport® fiola tartalmát 2,5 dl Fortune Delight®-ba, víz­be vagy más italba, és élvezze egész nap! Ha ennél kevesebbet kíván fo­gyasz­tani, használja a fiola felét, harmadát vagy negyedét, azonban ügyeljen ar­ra, hogy a fiola tartalmát felbontás után 24 órán belül fogyassza el, mert mi­nő­sé­ge idővel romlik. A Fortune Delight® elsötétülése jelzi, hogy összete­vő­ik kölcsönhatásba léptek egymással, és együtt ideális energiakoktélt alkot­nak. A Fortune Delight® az ásványisó-felesleg kiválasztását is segíti.
 
Készült: 
 
Víz, citromolaj, természetes növényi eredetű ásványi aminosav-komp­le­xek (kalcium-aminosav-kelát, vas-aminosav-kelát, magnézium-amino­sav-kelát, cink-aminosav-kelát, szelén-aminosav-kelát, mangán-aminosav-ke­lát és króm-aminosav-kelát), természetes nátrium-klorid és kálium-klorid fel­hasz­ná­lá­sá­val.
 
Kiszerelés:
 
10 X 15 ml fiola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.