googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['736'], value: 3200, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Ezüstszálas túrazokni, - kifutó termék

Ár:
3.200 Ft
Cikkszám: 113
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lorix Kft.
Kapható választék:
Méretek:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-04

Leírás és Paraméterek

KIFUTÓ TERMÉK
 
Új technológiával készül frottír-hatású túrázáshoz kiváló, de ősztől tavaszig, hűvös időben a mindennapokban is használható, kellemes, meleg viseletű zokni.
Az ezüstszálas zoknik között a túrazokni tartalmaz a legnagyobb mértékben ezüstszálat. Kiváló komfort-érzetet biztosít.
 
 
 
 
 
Minden elem közt az ezüst hővezető képessége a legjobb.  Melegben gyorsan elvezeti a hőt a lábtól, szétosztja a termék egész felületén.  Az ezüst kiváló tükröző tulajdonságú is,  ezért  hidegben  visszatartja a láb melegét.
A modern orvostudomány elismeri, hogy az ezüst antibakteriális hatású anyag, ezért ma már számos egészségügyi termékben megtalálható.
Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető. Ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. A zokni ezüst tartalma elpusztítja a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.
Az ezüstzokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. A nagy elektromos vezetőképességű szálak hatására beindul a vérkeringés, így megszünteti az elégtelen keringés következtében kialakuló lábdagadást és &bdquo lábfázásos&rdquo tüneteket. Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk.
A ezüstszálas túrazoknit laza gumírozással készítettük elkerülendő a láb keringési rendszerének elszorítását. Ennek következtében a zoknit nyugodtan használhatják cukorbetegek és olyan emberek is kiknek lába rendszeresen bedagad. 
 
 
Az ezüst zoknit ajánljuk:
- cukorbetegeknek,
- lábdagadásra, 
- fázós lábúaknak,
- vérkeringés serkentésére 
- lábszagkeltő baktériumok ellen,
- lábfertőzések és neurodermitis esetén,
- keringési problémák megszűntetésére,
- gombák szaporodásának meggátolása.
 
Méretek :
35-37, 36-38, 39-41, 42-44, 45-46, 47-49
 
Szín : szürke és olajzöld összeállítás
 
A zokni összetétele;
Pamut 80%,
Ezüstbevonatú polyamid 20 %
 
A zokni tisztítása;
 
Mosás 40º C-on általános mosószerrel. Nem vasalható! Nem használható klórtartalmú vagy fehérítő mosószer, mert alkalmazása az ezüst bevonatot károsítja!
 
 
A következő kulcsfontosságú jellemzők egyediek és kritikusak a diabéteszesek számára készített zokniknál: 
 
1.    Fertőzés: A megfelelő diabéteszes zoknik állandó antibakteriális védelemmel kell rendelkezzenek. Az ezüst virus, baktérium és gombaölő hatásának köszönhetően megakadályozza a lábfelyen keletkezett sebek elfertőződését, aminek következtében elősegíti a sérülések, fekélyes sebek mielőbbi meggyógyulását. 
2.    Nem megfelelő keringés: a korlátozott nyúlású zoknik a szoros gumírozás káros lehet, mert a lábfej rendszerint megduzzad az egész napos zokni és cipóviselés közben és megakadályozza a láb normális vérkeringését. Ezért nagyon fontos, hogy a cukorbetegek számára készült zokni ne tartalmazzon gumírozást. Az ezüst szál homogén elektromos teret hoz létre a láb körül, aminek következtében beindul a láb keringési rendszere. 
3.    Ödéma (vagy elhízottság): Az alacsony nyomást kifejtő könnyen nyúló fonál, a gumírozás hiánya olyan mértékű tágulást tesz lehetővé, amely duzzadással vagy túlsullyal küszködő betegeknek szükséges. A bokarész lazább kötéssel készül, így még nagyobb nyúlást tesz lehetővé ezen a kritikus területen. Az ezüszszál hatására beinduló keringés segíti az ödéma megszünését. 
4.    Anatómiai illeszkedés: A zokninak a lábfej természetes anatómiai alakjához való tökéletes idomulás alapvető fontosságú a sima, gyűrődésmentes illeszkedésben, amely kiküszöböli a szükségtelen nyomási pontokat. 
5.    Feltörés: A sima nem, vaskos illeszkedés olyan érintkező felületet szolgál, amely megakadályozza a bőr és a cipő közötti dörzsölődés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!