A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Fibertone - 100 db,  Sunrider
11.550 Ft
8.900 Ft
Kedvezmény: 23%

Fibertone - 100 db, Sunrider

11.550 Ft
8.900 Ft
Kedvezmény: 23%
Gyártó cikkszám: 22061
Cikkszám: 294
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek


Speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke.

Az anyagcsere kiegyensúlyozott mű­kö­dé­séhez elengedhetetlen, hogy étrendünk sok rostban gaz­dag ter­mészetes növényi táplálékot tartalmazzon. A ros­tokra, ame­lyek elsősorban a növények sejtfalában találhatók, és a nö­vé­nyek szilárdító vázát alkotják, sajnos manapság nem for­dí­ta­nak elegendő figyelmet, mondván, hogy a szervezet köz­vet­lenül nem dolgozza fel őket. Azonban vizsgálati ered­mé­nyek iga­zolják, hogy azokban a civilizációkban, ahol jel­lem­ző­en sok­kal több rostot fogyasztanak, mint térségünkben, lé­nye­ge­sen kisebb a ci­vi­li­zá­ciós betegségek előfordulási gyakorisága.

A Sunrider Fibertone® kapszula speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló ke­ve­ré­ke. Egyaránt tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat, ugyan­is mindkettőre szükségünk van. A tulajdonosok szakértelme garantálja a szervezetünk számára ideális összetételt.

Sunrider Fibertone® kapszula előnyös tulajdonságai:

A vízben duzzadó rostok, amelyek többek között az útifűmag-héjban (plan­tago) van­nak jelen, a béltartalommal gélt képeznek, miközben ma­guk­ba szívják a bélben fel­hal­mo­zódott méreganyagokat is. Has­me­nés esetén felszívják a vizet, és segítik a meg­fe­lelő sűrűség eléré­sét.
Az elsősorban zabkorpa formájában jelen lévő vízben oldhatatlan ros­tok (cellulóz, he­micellulóz és lignin) ezzel a gélszerű anyaggal könnyen mozgó masszát ké­pez­nek, a szezámmagban lévő olaj pedig si­kam­­lós­sá teszi a bélfalat, ezzel még kön­nyeb­bé téve a széklet mi­e­lőb­bi tá­vozását a bélcsatornából. Ezen hatások ér­vé­nye­sü­lése szék­re­ke­dés ese­tén is nagy segítséget jelenthet.
Sok ember bélfalán nagy mennyiségű, mérgeket is tartalmazó anyag gy
ülemlett fel, amelyek nem ké­pesek kiürülni, és gátolják más anyagok átjutását is a bél­csator­nán. A benne lévő méreganyagok képesek visszaszívódni a májba. A Sunrider Fibertone® kapszula segít ennek eltávozásában és a méreganyagok ki­ü­rü­lé­sé­ben is.


Sunrider Fibertone® kapszula felhasználási javaslata:

Fogyasszon el naponta háromszor 2 kapszulát, kívánság szerint. Fogyasszon hozzá sok folyadékot! Mellette fogyasszon ma­gas rosttartalmú, zsírszegény éte­leket, úgymint zöldségeket, gyü­möl­csö­ket, baromfihúst vagy halat.

Készült: 

Zabkorpa, szezámmag, útifűmag-héj, Cassia tora-mag, Shun Sheng-gyö­kér és bol­ha­fűmag felhasználásával nö­vényi zsela­tin­kapszu­lá­ban.

Kiszerelés100 X 500 mg kapszula

Egyaránt tartalmaz vízben oldható és oldhatatlan rostokat, így az egészséges étrend kiegészítője. Az oldhatatlan rostok növelik a táplálék áthaladási sebességét az emésztőrendszerben. Mivel az ilyen tipusú rostok vizet kötnek meg, növelik a széklet tömegét és hozzájárulnak a rendszerességhez. Elsősorban ezek a tulajdonságok azok, amelyek hasznossá teszik a székrekedés ellen, megelőzhetnek más emésztési rendellenességet is, mint pl. vastagbélgyulladás, vagy vastagbélrák, ill. segítenek ezek kezelésében. Az oldható rostok csökkentik a táplálék áthaladási sebességét, mert teljesen megemésztődnek és felszívódnak a vastagbélben. Az oldható rostok segítenek a cukorbetegség és a vércukorszint-ingadozás karbantartásában. Ezek a rostok gélképződésre hajlamosak, késleltetik a tápanyagok felszívódását a bélben. Ez a lassított felszívódás könnyebbé teszi a cukorbetegek számára , hogy lépést tartsanak a szénhidrátok szervezetbe történő bejutásával. Az oldható rostok mérséklik a vér koleszterin-szintjét.Tartalma: 100 db


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.