A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Flavin7 Prémium ital 7 x 100 ml

Ár:
14.900 Ft
Gyártó cikkszám: 2409
Cikkszám: 00077
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Crystal Kft - Flavin

Leírás és Paraméterek

ÚJ PRÉMIUM ITAL FLAVIN 7-től
Az új prémiumösszetétel,
 Apigenin, Hesperidin, Kaempferol, Qvercetin, Myricetin, Rezveratrol, és Sylimarin) jótékony hatásai széles körű laboratóriumi vizsgálatokkal és epidemiológiai megfigyelésekkel igazoltak.
Megújult Prémium összetétel, megújult kiszerelésben. Kiemelt antioxidáns védelem a hétköznapokban.
A prémium hatóanyagok
Apigenin, Hesperidin, Kaempferol, Qvercetin, Myricetin, Rezveratrol, és Sylimarin jótékony hatásai széles körű laboratóriumi vizsgálatokkal és epidemiológiai megfigyelésekkel igazoltak.
A PRÉMIUM HATÓANYAGOK JÓTÉKONY HATÁSAI SZÉLES KÖRŰ LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATOKKAL ÉS EPIDEMIOLÓGIAI MEGFIGYELÉSEKKEL IGAZOLTAK.
Gazdaságos könnyebben elérhető lehet bárki számára a mindennapi fogyasztásra.
Átlátható könnyebben ajánlható a termékcsalád
Praktikus, szétbontható, mobilis csomagolás
Eltarthatóság, higiénia kisebb felbontott mennyiségek
1. Apigenin
Az apigenin gátolja a melanóma kifejlődését, a melanóma áttétképző képességét, valamint a rákos sejtek beszűrődését a környező szövetekbe. Forrás: A bioflavonoidok alkalmazása az onkológiában.
2. Hesperidin
A hesperidinről kimutatták, hogy több mechanizmuson keresztül csökkenti a glükóz felvételét a daganatos sejteknek, ezáltal csökkenti a rákos sejtek szaporodását.
3. Kaempferol
A kaempferol gátolja a rákos sejtek szétterjedését és áttétképzését. A jelátviteli útvonalak szabályozása révén gátolja a daganatos sejtek szaporodását, a sejtproliferációt.
Forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24700700
4. Qvercetin
A qvercetinről bebizonyosodott, hogy gátolja a vérlemezke aggregációit (rögösödés, csomósodás) ezáltal számos szív- és érrendszeri betegség kialakulását. Hatását a daganatok kialakulásának több lépésénél is képes kifejteni, az első rosszindulatú sejt kialakulásának elkerülésétől kezdve a későbbi áttétképződés megakadályozásáig.
5. Myricetin
Amyricetin növeli a tumorsejtek sugárérzékenységét, ezzel a terápia hatékonyságát. A First Affiliated Hospital of Zhengzhou University kutatása során a myricetint rendszeresen fogyasztó csoportban kisebb mértékű volt a tumor növekedése, míg az önmagában csak sugárkezelt csoport esetében. Az eredmények azt mutatták, hogy a myricetin növelheti tüdődaganatsejtek pusztulási arányát sugárterápia alkalmazása mellett. Forrás:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3994494
6. Rezveratrol
Az elmúlt 15 évben számos preklinikai vizsgálatból származó bizonyíték mutatja, hogy ez a természetes polifenol képes megakadályozni egyes tumorok kialakulását, valamint késlelteti a progressziójukat. Forrás: Népegésségügyi orvostan tankönyv
7. Sylimarin
A sylimarin egyaránt rendelkezik májvédő és regeneráló tulajdonsággal azáltal, hogy csökkenti a toxinok által létrehozott szabadgyököket, amelyek károsítják a sejt membránt ( lipidperoxidáció). Forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24672644
Miért válassza a prémiumot?
A megújult Flavin7 Prémium hatóanyagai segíthetik a szervezetünket a káros környezeti hatások következtében kialakuló civilizációs betegségek, ( Pl.: szív-és érrendszeri megbetegedések, daganatos megbetegedések...stb.) megelőzésében.
Kiszerelés: 7 x 100 ml
.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!