googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['198'], value: 5000, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Hummel Mikrorostos Gél

Ár:
5.000 Ft
Cikkszám: 132
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Hummel Kft.

Leírás és Paraméterek

A Hummel Mikrorostos Gélben - a világon talán egyedülálló módon - 14 féle probiotikumon kívül úgynevezett prebiotikumokat is találunk.Segít-e a méregtelenítésben a Mikrobiális Cellulóz gél?A ragasztók gélek, (a gélek általában jó ragasztók), jól tapadnak a felszínhez, sok oldószert visznek magukkal, az oldószer feloldja a felszínre tapadt szennyeződést, gél megköti azt, mert nagy az oldó és megkötő képessége, és magával viszi azt. Ilyen módon a bélfalra rátapadt régi szennyeződéseket is képes feloldani és eltávolítani, tehát hozzájárul a méregtelenítés folyamataihoz. A bélfalra rátapadt régi szennyeződések mérgezik a szervezetet, ha ezeket eltávolítjuk, méregtelenítést hajtunk végre.
Idézet dr. Hummel Zoltán már említett szabadalmi leírásából:1. Saját felismerés: a nagy-víztartalmú gélek csökkentik az oxidációs-redukciós potenciált (ORP): növelik a vizes környezet antioxidáns tulajdonságát. Növelhetjük ételeink és italaink antioxidáns képességeit az ecetsav baktérium által előállított biogél hozzáadásával.

2. Saját felismerés: Minél nagyobb a biogélnek a víztartalma, annál nagyobb az adszopciós képessége .A nagyvíztartalmú gélek több és többféle molekulát képesek magukhoz kötni, mint az alacsonyabb víztartalmú társaik. A magas víztartalmú gélek ezen tulajdonságát fel lehet használni a vitaminok és ásványi sók hatékonyabb felszívódásához és a bélcsatorna tisztításához.

A nagyvíztartalmú géleket nyálkának nevezik a köznyelvben, hogy egy nyálkás anyagnak nagy az adszorpciós képessége, makroszkopikusan ez úgy jelentkezik, hogy nagy az adhéziós képessége. Minden felületre ráragad. Viszont nemcsak ő képes nagy tömegű tárgyhoz tapadni, hanem kis tömegű molekulákat szintén képes magához &bdquo tapasztani-.
Emésztő rendszerünkben a Mikrobiális Cellulóz gél megkötő tulajdonsága kétszer is kihasználható.1. Tápanyagok, vitaminok, ásványi sók, mikroelemek, gyógyszerek felszívódása sok esetben okoz problémát. A felszívandó molekula hőmozgásból származó nagy sebességét a gél mátrixában elveszíti, a gél mintegy &bdquo lefagyasztva, tálcán kínálja- a felszívásra váró molekulát a bélbolyhoknak.

2. Az ún. scavenger (csatornatisztító) képessége is kihasználható az emésztő csatornánkban. A mai orvostudomány azt tartja a rostos ételek szükségességéről, hogy növeljük a béltartalmat vele, így jobb lesz a perisztaltikus bélmozgás a feszítési inger hatására. Valamint a rost növeli a bél ballaszt anyagát, amivel csökkentjük a felszívódást, így a bevitt energiát, ami megakadályozza az elhízást. Ennél valószínűleg jelentősebb haszna a rostoknak, különösen a nagyvíztartalmú rostoknak (így a géleknek), hogy nagy adszorpciós képességük révén, megkötik azokat a méreg vagy salakanyagokat, melyek lerakódnának esetleg a bél falára, és ott rothadást okoznak, vagy visszaszívódva mérgezik a szervezetünket. Ilyen módon a nemkívánatos molekulák a gél mátrixához tapadva vele együtt elhagyják a bélcsatornát.- A mikrobiális cellulóz gél óriási szerepet kap a méregtelenítés hatékonysága szempontjából, hiszen a már több éve lerakódott bélsárt is feloldja.

Rosttartalma: 5 g/3 kiskanálban (ajánlott napi adag)

A mikrobiológiai eredetű rost nem hemicellulózból áll, mint a növényi eredetű rost. A mikrobiológiai rostok vékonyabbak, mint a növényi eredetűek, ezért nagyobb a felületük és az adszorpciós (megkötő) képességük, több vizet és salakanyagot képesek megkötni.Összetevők: víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, Hummel kombucha sűrítmény, zöld tea, Multifruit.Felbontás előtt 1 napig és utána is hűtve tárolandó! Élőflórát tartalmaz. Biológiailag aktív: gázosodás lehetséges, a túlnyomás nem a romlás jele.

Javasolt fogyasztás: három kiskanállal fogyasszunk az étkezések idejében.

Dr. Hummel blogbejegyzését érdemes elolvasni, lényeges egészségvédő megállapításával; 

http://drhummel.hu/index.php/hu/blog/2017/204-miert-van-ennyi-megbetegedes-mostanaban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!