A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Hummel Mikrorostos Gél
9.600 Ft

Hummel Mikrorostos Gél

9.600 Ft
Cikkszám: 132
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Hummel Kft.

Leírás és Paraméterek


A vegyes gyümölcs ízű MIKROROSTOS GÉL étrend-kiegészítő,  - a belső hidratáció királya.

A Hummel Mikrorostos Gélben - a világon talán egyedülálló módon - 14 féle probiotikumon kívül úgynevezett prebiotikumokat is találunk.

A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedülálló a vízmegkötô képessége. A mikrobiális cellulóz saját súlyának több mint 1000 szeres mennyiségű vizet képes megkötni.

Segít-e a méregtelenítésben a Mikrobiális Cellulóz gél?

A ragasztók gélek, (a gélek általában jó ragasztók), jól tapadnak a felszínhez, sok oldószert visznek magukkal, az oldószer feloldja a felszínre tapadt szennyeződést, gél megköti azt, mert nagy az oldó és megkötő képessége, és magával viszi azt. Ilyen módon a bélfalra rátapadt régi szennyeződéseket is képes feloldani és eltávolítani, tehát hozzájárul a méregtelenítés folyamataihoz. A bélfalra rátapadt régi szennyeződések mérgezik a szervezetet, ha ezeket eltávolítjuk, méregtelenítést hajtunk végre.


Idézet dr. Hummel Zoltán már említett szabadalmi leírásából:

1. Saját felismerés: a nagy-víztartalmú gélek csökkentik az oxidációs-redukciós potenciált (ORP): növelik a vizes környezet antioxidáns tulajdonságát. Növelhetjük ételeink és italaink antioxidáns képességeit az ecetsav baktérium által előállított biogél hozzáadásával.

2. Saját felismerés: Minél nagyobb a biogélnek a víztartalma, annál nagyobb az adszopciós képessége .A nagyvíztartalmú gélek több és többféle molekulát képesek magukhoz kötni, mint az alacsonyabb víztartalmú társaik. A magas víztartalmú gélek ezen tulajdonságát fel lehet használni a vitaminok és ásványi sók hatékonyabb felszívódásához és a bélcsatorna tisztításához.

A nagy víztartalmú géleket nyálkának nevezik a köznyelvben, hogy egy nyálkás anyagnak nagy az adszorpciós képessége, makroszkopikusan ez úgy jelentkezik, hogy nagy az adhéziós képessége. Minden felületre ráragad. Viszont nemcsak ő képes nagy tömegű tárgyhoz tapadni, hanem kis tömegű molekulákat szintén képes magához  tapasztani.


Emésztő rendszerünkben a Mikrobiális Cellulóz gél megkötő tulajdonsága kétszer is kihasználható.

1. Tápanyagok, vitaminok, ásványi sók, mikroelemek, gyógyszerek felszívódása sok esetben okoz problémát. A felszívandó molekula hőmozgásból származó nagy sebességét a gél mátrixában elveszíti, a gél mintegy &bdquo lefagyasztva, tálcán kínálja- a felszívásra váró molekulát a bélbolyhoknak.

2. Az ún. scavenger (csatornatisztító) képessége is kihasználható az emésztő csatornánkban. A mai orvostudomány azt tartja a rostos ételek szükségességéről, hogy növeljük a béltartalmat vele, így jobb lesz a perisztaltikus bélmozgás a feszítési inger hatására. Valamint a rost növeli a bél ballaszt anyagát, amivel csökkentjük a felszívódást, így a bevitt energiát, ami megakadályozza az elhízást. Ennél valószínűleg jelentősebb haszna a rostoknak, különösen a nagyvíztartalmú rostoknak (így a géleknek), hogy nagy adszorpciós képességük révén, megkötik azokat a méreg vagy salakanyagokat, melyek lerakódnának esetleg a bél falára, és ott rothadást okoznak, vagy visszaszívódva mérgezik a szervezetünket. Ilyen módon a nemkívánatos molekulák a gél mátrixához tapadva vele együtt elhagyják a bélcsatornát.- A mikrobiális cellulóz gél óriási szerepet kap a méregtelenítés hatékonysága szempontjából, hiszen a már több éve lerakódott bélsárt is feloldja.


Hatóanyagok;

Mikrobiális cellulóz, víz, multifruit emulzió, kékszőlő héj, zöld, - feketetea kivonat


A mikrobiológiai eredetű rost nem hemicellulózból áll, mint a növényi eredetű rost. A mikrobiológiai rostok vékonyabbak, mint a növényi eredetűek, ezért nagyobb a felületük és az adszorpciós (megkötő) képességük, több vizet és salakanyagot képesek megkötni.

Összetevők: víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, Hummel kombucha sűrítmény, zöld tea, Multifruit.

Tartalma: 450 g

Felbontás előtt 1 napig és utána is hűtve tárolandó! Élőflórát tartalmaz. Biológiailag aktív: gázosodás lehetséges, a túlnyomás nem a romlás jele.

Adagolás: felnőtteknek 1 evőkanál (10 g) étkezés előtti fogyasztás, naponta háromszor.

 

Dr. Hummel blogbejegyzését érdemes elolvasni, lényeges egészségvédő megállapításával; 

http://drhummel.hu/index.php/hu/blog/2017/204-miert-van-ennyi-megbetegedes-mostanaban

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.