googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['204'], value: 16800, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Immunrendszer erősítése kapszula/instant por - Alpha 20C

Ár:
16.800 Ft
14.600 Ft
Kedvezmény: 13%
Cikkszám: 19
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International
Kapható választék:
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

Az immunrendszer erősítésére szolgáló kapszula és/vagy por-készítmény.

Öt gondosan összeválogatott növény keveréke, amely a szervezetünk védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit erősíti, táplálja.

Erősíti a szervezet betegség megelőző, allergia és burjánzás elleni harcát. Természetesen előforduló antioxidánsokat, kálciumot és erősítő hatású növényeket tartalmaz. Különösen hatékonynak bizonyul, amikor a légzőrendszer kapszulával együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, a nőknél a vaginát gyakran támadó (candida) fertőzések leküzdésében, ill. a légzési problémák enyhítésében. Napi szükséglet 2-6 kapszula.

A Sunrider Alpha 20C® növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funk­ci­ó­it táplálja és erősíti.
Immunrendszerünk működése rendkívül sokrétű és összetett. A fe­hér­vér­sej­tek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tar­toz­nak a T-sej­tek, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezetet meg­tá­ma­dó or­ga­niz­mu­sok leküzdésében. A Sunrider Alpha 20C® serkenti a T-sejtek ter­me­lé­sét, és így erő­síti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejt­bur­ján­zás-ellenes harcát.
A Sunrider Alpha 20C® különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco™ vagy a Prime again® növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a fel­hámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a va­gi­nát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a lég­zé­si problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén ál­ta­lában lerövidül a gyógyulási idő.
A Sunrider Alpha 20C® élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táp­lá­lé­kot, rendszeresen fogyaszthatjuk.
 
Sunrider Alpha 20C® felhasználási javaslata:
 
Megelőzésként, az immunrendszer karbantartása végett fogyasszon el ét­ke­zé­si időben 2 kapszulát. Ha szervezete legyengült, javasolt növelni az el­fo­gyasz­tott mennyiséget. Ilyenkor legalább 8-10 kapszulát, vagy egy tasak tar­tal­mát vízben feloldva célszerű elfogyasztani.
 
Összetevők;
 
Kínai fehérvirág (Nandina domestica), farkasszőlőgyökér (Paris poly­phyl­la), bajkálicsucsóka-gyökér (Scutellaria baicalensis), pongyolapitypang-gyö­kér és csá­szárgyökér felhasználásával. (A kapszula növényi zselatinból ké­szült.)

Kiszerelés:  - 100 db kapszula, 450 mg

-----------------------------------------------------------

ALPHA 20 C porkészítmény

10 db 5 g -os tasak, porkészítmény. Az  instant por változat különösen  előnyös, ha nagyobb mennyiségre van szüksége a szervezetnek. Egy zacskó tartalma kb. 10-15 kapszula hatóanyagát tartalmazza.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő