A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Kedvezmény

MIÉRT ÉRDEMES WEBOLDALUNKON REGISZTRÁLNI ÉS HÍRLEVELEINKRE FELÍRATKOZNI?

-  Mint hírlevél olvasó hamarabb értesül  akcióinkról, híreinkről

-  A regisztrált vendégeinknek megrendelés csomagjában meglepetés ajándékkal kedveskedünk

-  Játékunkról hamarabb értesül, ezzel előnyt élvezhet

-  Vásárlásokhoz használatos egyes kártyákat, melyekkel anyagi előnyökhöz juthat, térítésmentesen rendelkezésére bocsájtjuk.


- TÖRZSVÁSÁRLÓI kedvezmény

Ha már igénybe vette wellness-szolgáltatásunkat a Relax Stúdióban, és az Ön ajánlására új Vendég bérletet vásárol, a bérlet árának  20 %-a erejéig,  Önt  készülék-használat illeti meg.


- BARTER - rendszer

Ha a Relax Stúdió szolgáltatásaira vásárolna bérletet, de szívesebben ajánlaná fel saját termékét vagy szolgáltatását pénz fizetés helyett, tegye meg ajánlatát.

Amennyiben a felajánlott termékre vagy szolgáltatásra szükségünk van, lehetséges (részben vagy egészben) -értékegyeztetéssel- a barter rendszerű ellentételezés. 


- ELŐNY KÁRTYA

Áruházunkban az Előny kártyával  rendelkező Vendégek  20 % kedvezményben részesülnek, ha  a Relax Stúdió készülékeire bérletet vásárolnak.
 
Egyetlen regisztrációval több ezer üzletben kedvezményesen vásárolhatSőt,  nyerhet is a rendszeresen megrendezendő sorsolásokon. 
A regisztráció ingyenes, Önnek semmibe sem kerül, csak pár percébe, amíg a regisztrációs adatlapot kitölti.
A Előny.hu  oldalon tájékozódhat azokról az üzletekről, webáruházakról, amelyek az előny kártya tulajdonosok részére kedvezményt biztosítanak.
 

Ha regisztrál ilyen kártya birtokosa lesz!

 


- HUNGAROPASS kártya

Használja ki a HungaroPass kártya előnyeit, pénzt takaríthat meg vele! Exkluzív kedvezmények országszerte több mint 1200 elfogadóhelyen! 

A Relax Stúdió kedvezménye: HungaroPass kártyával rendelkező kedves Vendégeink részére,   10 % engedmény  szolgáltatásaink árából, az alábbi készülékeinkre vásárolt bérletek árából;