A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Mélyhidratáló krém-Kandesn , Sunrider
15.804 Ft

Mélyhidratáló krém-Kandesn , Sunrider

15.804 Ft
Gyártó cikkszám: 30052
Cikkszám: 000456
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

 
 
A Kandesn® Mélyhidratáló krém az alapfokú bőrápolási pro­gra­munk negyedik, egyben utolsó lépése. A tisztítás és a to­ni­zá­lás után a Kandesn® Mélyhidratáló krém a bőr mély hid­ra­tá­lá­sát biz­to­sít­ja.
 
Ez a pihekönnyű krém anélkül hidratálja a bőrt, hogy ra­ga­csos­sá tenné azt. Mivel egy bőrpuhítókban és növényi kivonatok­ban gaz­dag formula, a Kandesn® Mélyhidratáló krém meg­nyug­tat­ja, hid­ratálja és lággyá varázsolja a kicserzett, száraz bőrt.
 
A sejteken belüli és sejtek közötti vízhiány megzavarja a ter­mé­szetes metabolizmust és a bőrszövet önjavítását. Ez az oka an­nak, hogy a dehidratált bőr csökkent önjavító és re­ge­ne­ráci­ós ké­pességgel rendelkezik. Mivel a száraz bőr korlátozott ön­gyó­gyí­tó képességgel bír, sokkal fogékonyabb a különböző bőr­ká­ro­sodásokra, beleértve a napsugárzás és a durva bőrtisztító anya­gok által okozottakat is. Ráadásul a száraz bőr haj­la­mo­sabb a fertőzésre és irritációra, mivel sok apró repedés ta­lál­ha­tó rajta, amely utat nyit a baktériumok számára.
 
A zsíros bőr öngyógyító mechanizmusát pedig az gátolja, hogy a kó­ros faggyúállomány kedvez a baktériumok szaporodásának, így könnyen ala­kul­nak ki fer­tőzések és gennyes bőrproblémák. A Kandesn® Mélyhidratáló krém nor­ma­li­zál­ja a bőrfelszín víz-olaj egyen­súlyát, így az öngyógyító ké­pes­ség hely­re­áll.
 
Ha bőrét folyamatosan hidratálja, az segít a káros folyamatok lassításában, il­let­ve megszüntetésében. Ha pedig bőre kiváltképp száraz, a jó eredmény elé­ré­se érdekében valószínűleg bőkezűen és az átlagosnál gyakrabban kell el­vé­gez­nie bőrápoló programunkat, nagy hangsúlyt fektetve a hidratálásra.
 
Előnyös tulajdonságai:
 
Mélyen hidratálja és védi a bőrt, így biztosítva a bőr táplálását és fia­talosságának meg­tartását.
Míg más hidratáló termékek hatása gyakran csak 1-2 óráig tart, így a bőr napi há­rom­szori használat esetén is az idő legnagyobb részében szá­raz marad, a Kandesn® Mély­hidratáló krém hatása lényegesen hosszabban ér­vényesül.
Este, lefekvés előtt használva alvás közben is táplálja a bőrt, és segít a bőr ter­mé­sze­tes megújuló ciklusainak gyorsításában.
 
Felhasználási javaslat:
 
Ujjbegyeivel finoman vigye fel a Kandesn® Mélyhidratáló krémet az egész arc­ra és nyakra, finoman végigsimítva a száraz területeken. Bőre megfelelő hid­ratálásának biztosítása érdekében nyugodtan használja bőven!
 
Kiszerelés /  Nettó tartalom: 50 ml
 
 
 
 
 

Hamarosan új kiszerelésben;

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.