googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['233'], value: 28800, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Memória kapszula - Agyfényesítő-TOP 100 db

Ár:
28.800 Ft
24.000 Ft
Kedvezmény: 17%
Gyártó cikkszám: 20241
Cikkszám: 24
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

Csúcstermék a Sunridertől!

Agyfényesítő-ként ismert kapszula a memória tápláléka.

Közérzetünket az is nagyon befolyásolja, hogy miként bírkózunk meg a ránk nehezedő nyomással, stresszel, hangulatváltozásokkal. Ha fizikailag, érzelmileg és szellemileg is egyensúlyban vagyunk, megszünnek a zavaró tényezők, és megnő a koncentrációs képességünk, akkor hatékonyabban tudjuk életünket is irányítani. Célja, hogy erősítse a szervezet regeneráló képességét, javítsa a koncentrációt, a lelki egyensúlyt.

A TOP® növényi koncentrátum az idegrendszert  táplálja, ezáltal az agyműködést is serkenti. Hozzásegít a  jó közérzet és a tiszta gondolkodás eléréséhez.
A gondosan összeválogatott, legjobb minőségű növényeket  az optimális érési időben takarítják be, amikor a bennük lévő  aktív komponensek érésük csúcsán vannak. A Sunrider  soha nem használ  gyenge minőségű növényeket, és nem kever össze  rokon fajokat, mert az ronthatja a termék hatékonyságát.
A teljes körű egészség elérése sokkal többet foglal magában,  mint egyszerűen fizikai testünk állapotát. Azt, hogy hogyan  érezzük magunkat, nagyban meghatározza, hogyan tudunk  megbirkózni a ránk nehezedő nyomással, stresszel és hangulatváltozásokkal.
Ha érzelmileg és mentálisan egyensúlyban vagyunk, akkor  jobban tudunk koncentrálni.
Távol-Keleten a tibeti kolostorok lámái évezredekkel ezelőtt magas szintre  fejlesztették gyógynövény-ismereteiket. Régi törekvésük volt, hogy megteremtsék  a test, a lélek és a szellem egyensúlyát és tisztaságát. 


Jótékony hatásai:

- segít a mentális és érzelmi egyensúly fenntartásában

- táplálja az idegrendszert, javítja gondolkodást és a szellemi tisztaságot

- segít a vizsgaidőszakban, mert javítja a koncentrációs képességet

- segít a fásultság, a szellemi munka okozta fáradtság leküzdésében

- hatékonyan oldja a feszültséget, a belső remegést, ugyanakkor nem tompít


- enyhíti a fej, a nyak, a váll fájdalmait

- csökkenti az álmatlanságot és az emlékezetkihagyást

- csökkenti a szenilitást

- segíti az idegsejtek gyors regenerálódását.Erős szellemi igénybevétel esetén feltétlen javasolt. Túlmozgásos gyerekek számára rendkívül hasznos lehet a fogyasztása, mert a koncentrációs készség növelésével el lehet érni, hogy a gyerekek a tanulmányaikra figyeljenek.

A készítmény exkluzív formula, mely a Regeneráció filozófiáján alapul. A Sunrider saját tulajdonú csúcstechnológiájú gyáraiban kerül előállításra, és biztosítják a minőséget és a hatékonyságot. 

 

Felhasználási javaslat:

Napi egy vagy két alkalommal, étkezési időben két-három (vagy tetszés szerinti mennyiségű) kapszula. Nagyobb szellemi megterhelés, érzelmi válság vagy erős stressz esetén célszerű növelni az elfogyasztott mennyiséget akár napi 8-10 kapszulára is. Ha teheti, fogyassza együtt  a Prime again® növényi koncentrátummal.

Összetétele;

mentalevél (Mentha arvensis), japánkúszólonc-virág (Lonicera japonica), Chuan Xiong-gyökér, Yeuan Wu-gyökér (Peucedanum praeruptorum), angyalgyökér (Angelica sinensis), aranyharanggyümölcs (Crataegus pinnatifida), Ji Tsau-gyökér (Aster tataricus), fehérfűzfa-kéreg, licsigyümölcs, kínai gyöngymenta, gerebcsin és gyömbérgyökér felhasználásával növényi zselatinkapszulában.


Tartalma: 100 db 475 mg-os kapszula.   Mellékhatása nincs!
A termék, a TOP ára bruttó összeg, 27 % áfa-t tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!