A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
NuPlus (10x15 g)-ízek, Sunrider
12.000 Ft
10.500 Ft
Kedvezmény: 13%

NuPlus (10x15 g)-ízek, Sunrider

12.000 Ft
10.500 Ft
Kedvezmény: 13%
Kapható választék:
Fajták-ízek:
Gyártó cikkszám: 10025
Cikkszám: 16
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

A kiegyensúlyozott étrend az egészség elenged­he­tet­len része. A Sunrider legalapvetőbb növé­nyi élel­mi­szere olyan összetevőkből készült, ame­­lyek egy egész­séges étrend alapjai lehetnek, és az eset­le­ges táp­anyaghiányokat is pótolják.

A Sunrider NuPlus® koncentrált növényi élelmiszere öt­vözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástu­do­mány eredményeit.  A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Rege­ne­­rá­­ció filozófiáját profi táp­lál­ko­záskutatás­sal integrálja.
A -tökéletes élelmiszer-, amely teljesértékű tápanyagot juttat a szervezetbe. Energia-koncentrátum, ezért rakéta-hajtóanyagnak is nevezik. Bárki fogyaszthatja a szokásos étkezések előtt kb. fél órával. Nagy tápértéke miatt csökkenti a hagyományos ételek iránti éhséget. Különösen jótékony hatású a megfáradt, a fáradékony, a lábadozó emberre. Fogyókúrázóknak feltétlenül ajánlott, mivel a zsírok lebontásához és elégetéséhez rendkívül hatékony.Célja a szervezet aktiv munkavégző funkcióinak a serkentése, erősítése, azaz hogy fogyasztója több energiára tegyen szert, életereje, vitalitása nőjön, erőnléte, tűrőképessége emelkedjen. Gyümölcsök, zöldségek, füvek nagy koncentráltságú tiszta keveréke. Nem tartalmaz semmiféle vegyszert, tartósítót, édesítőt, ízesítőszert, zsírokat. A NuPlusz hatékonyabbá teszi a sejtek táplálékfeldolgozó, energiahasznosító képességét, s a rendszeres fogyasztása segíthet az izületek rugalmasságának megőrzésében. Jótékony hatással van a sportolókra, teljesítményük, állóképességük javulását idézheti elő.
A NuPlus® kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. 
Sunrider Nu Plus előnyös tulajdonságai:
Mint összetett szénhidrátból, a zsírbontáshoz szükséges glikogén származik belő­le, így nél­kü­löz­he­tet­len a hatékony sportoláshoz, illetve a fölös zsírszövetek jobb lebontásához.
Sokan tapasztalják, hogy a NuPlus® jót tesz az emésztőrendszernek, a májnak, a has­nyálmirigynek és a veséknek. Közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, be­lek) nyálkahártyájának pótlásában.
Enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a vércukorszint ingadozásait, megkönnyít­he­ti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, közrejátszhat a jobb ér­zel­mi stabilitás elérésében, és javíthatja az izomépítést.
Az ízesített változatok fagyasztva szárított gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek meg­őriz­ték eredeti enzimháztartásukat.
A benne lévő öt különböző színű bab a szervezet öt fő rendszerét táplálja.
 

Ízek - aromák: almás-fahéjas, áfonyás, banános

Mennyiség, kiszerelés: 10 db /15 g/tasak
 
Összetevők;
Jób könnye (20 %), szójabab (20 %), kínai jamsz (10 %), euryale mag, lótuszmag, lótuszgyökér, alma, vízililiom hagyma, zöldbab, fehér­bab, vörösbab, feketebab, alangfű gyökér, eper (0,25 %) és ízesítésnek megfeleleően:
- áfonyás (0,25 %), 
- ananászos(0,25 %), banános (0,25 %)
fahéjas (0,5 %), almás (5 %)
 
 
Felhasználási javaslat:
Egy tasak NuPlus®-t keverjen el 180 - 240 ml vízben, VitaFruit®-ban, Calli®-ban vagy Fortune Delight®-ban, igény szerint .

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.