A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
 Quinary - Egyensúly megteremtője kapszula, Sunrider
21.294 Ft

Quinary - Egyensúly megteremtője kapszula, Sunrider

21.294 Ft
Gyártó cikkszám: 20001
Cikkszám: 18
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

Elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megteremtése. Rendszeres fogyasztása nagyobb életerőt, több energiát, jobb egészséget biztosít.

A Quinary®, valamint annak folyékony változata, a LiquiFive®, ötvenegy kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szerv­rendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában se­gít, mintsem megvárná a betegség jelentkezé­sét. A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Táplálék az em­be­ri test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erőseb­ben vagy gyengébben, mint a többi, hanem har­mó­ni­á­ban, egységesen dol­goz­za­nak. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rend­kí­vül nehéz, ez a nö­vé­nyi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyianya­gok felhasználása nél­kül ké­szült.

Keserű íze ellenére nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyen­sú­lyá­nak fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szer­ve­zet gyógyításában van szerepe. A Calli® és Fortune Delight®, mint tisz­tí­tó­ita­lok, illetve a NuPlus®, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Quinary® és a LiquiFive® elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megte­rem­té­se. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb élet­erőt, több energiát, jobb egészséget.

Élelmi értékű növények keveréke, tehát, akárcsak bármilyen táplálékot, rend­sze­re­sen fogyaszthatjuk. Javasoljuk minden egészséges embernek, va­la­mint azok­nak is, akiknek szervezete általánosan legyengült. Ha egyik-má­sik szerv­rend­szere specifikus táplálásra szorul, fogyassza mellé az adott szerv­rend­sze­reket tápláló növényi koncentrátumokat is.

Felhasználási javaslat:

Étkezési időben fogyasszon el 2 kapszula vagy egy tasak* Quinary®-t, illetve 1 fiola LiquiFive®-ot. A port vízben feloldva fogyaszthatja tea­ként.

51 nagyhatású gyógynövény speciális keveréke, mely mind az öt fő szervrendszer működését segíti. Tehát egyenlő mennyiségben tartalmazza az immunrendszer, az emésztőrendszer, a légzőrendszer, a keringési rendszer és a hormonrendszer kapszula összetevőit.

Főbb összetevők;

 

 

Készült:

Kínai jam, kínai fehérvirág (Nandina domestica), bajkálicsucsóka-gyökér (Scutellaria baica­len­sis), pon­gyolapity­pang-gyökér, Gou Teng-szár, édesgyökér, mentalevél (Mentha arvensis), far­kas­sző­lő­gyö­kér (Pa­ris polyphylla), narancshéj, coixgyümölcs-mag, édesköménymag, fahéj (Cin­na­mo­mum cas­sia), po­ria­gomba-por (Poria cocos), gyömbérgyökér, aranyharanggyümölcs (Cra­tae­gus pinnatifida), ja­pán­akác­virág, püspöksüveglevél, galagonyagyümölcs; Chuan Xiong-gyökér, mon­go­lia­vine-gyümölcs (Cit­rus wilsionii), Fang Feng-gyökér, koreaifehérginszeng-kivonat (Panax gin­seng), jerikóilonc-virág, Yeuan Wu-gyökér (Peucedanum praeruptorum), krizantémvirág-kivonat (Chry­santemum indicum), má­cso­nya­gyö­kér, angyalgyökér (Angelica sinensis), alpesigyömbér-gyö­kér, kínaimetélőhagyma-mag (Allium tube­ro­sum), harangvirággyökér, bambuszlevél, dwarf lilyturf-gyö­kér (Pseudostellaria heterophylla), szilfale­vél, szenegagyökér (Polygala tenuifolia), császárgyö­kér, vadcitrom-gyümölcs (Poncirus trifoliata), kudzu­gyö­kér (Pueraria pseudo-hirsuta), bojtorjánter­més, cnidium-mag (Cnidium officinale), vörösgyökér, szá­dor­szár (Boschniakia glabra), kínai­gyöngy­men­ta-szár és –levél, ázsiai útilapu (Plantago asiatica), Bai-Zhu-gyökér, ördögcérnagyü­mölcs (Lycium chinense), gumifakéreg és morindagyökér fel­használásával.
(A kapszula növényi zselatinból készült.)


Napi adag: 2 kapszula segít a szervezet enyhe zavarai helyreállításában.


Kiszerelés

- 100 db 596 mg kapszula, vagy

- 10 db 15 ml fiola,  Liqui - Five

OÉTI bejegyzési szám: 8126/2010


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.