A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Rézszövet darabok- különböző méretek II.o.
0 Ft

Rézszövet darabok- különböző méretek II.o.

0 Ft
Kapható választék:
Méret szerinti választék:
Cikkszám: 000248
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lorix Kft.

Leírás és Paraméterek

Elektroszmog elleni árnyékolásra különböző méretű rézszövet - darabok választhatók. A "Különböző méretek" lenyíló menüben, a választott méretre rákattintással, majd kosárba helyezéssel rendelhető.

A bemutató képen látható kétféle Rézszövet teljesen azonos hatású. Különbség csak a kinézetükben van, használatukat nem befolyásolja, egyforma tulajdonságokkal rendelkeznek.

Felhasználhatósága: 

Gépek, készülékek, berendezések sugárzásának kivédésére,  árnyékolásra.

Ha laptopot használ, és szívesen veszi ölbe, az alá helyezett kis darab rézszövet megvédheti a kellemetlen sugárzás esetleges hatásától.

Tehát egy kis darab rézszövet egészségvédelmi tartozék minden laptop-tulajdonos számára. Technikai sugárzás  

A radarokból, transzformátor-állomásokból, nagyfeszültségű távvezetékekből, rádióadó-állomásokból, villámhárítókból, röntgenberendezésekből eredő sugárzások károsak.

Miért fontos kiszűrnünk a káros sugárzásokat? 

Mert maradandó nyomokat hagyhatnak az ember szervezetében. Akinek teste egész éjjel aktív a sugárzás hatására, az reggel fáradtan ébred. De nyilván szeretné kötelezettségeit teljesíteni, és ezért nagyobb fizikai és pszichikai erőfeszítésre van szüksége. Ez aztán napról napra ismétlődik, és egyszer csak érzi, hogy krónikus fáradtságban szenved.


Laptop ölben használatának veszélyei

Bőrelváltozás és terméketlenség
Érdemes átgondolni, miként használja valaki a laptopját, mert a hosszú távú meleg "megpiríthatja" a bőrt a combon és az ölben, közölték svájci kutatók a Pediatrics című szakfolyóiratban megjelent cikkükben. Egyik legutóbbi esetükben például egy 12 éves fiú bal combján szivacs-mintázatú bőrelszíneződés jelentkezett, miután több hónapon át minden nap órákat játszott számítógépes játékokat a combján tartott laptopon. 


Egy másik esetben egy virginiai diáklány jelentkezett kezelésre, mert foltok jelentek meg lábán.
Kikérdezésekor derült fény arra, hogy az egyetemista nagyjából hat órát töltött naponta tanulással úgy, hogy laptopja közben az ölében volt. Mint Kimberley Salkey, a lány kezelőorvosa elmondta, a gép alatt 52 Celsius fokot mértek.

Az elmúlt hat évben tíz hasonló esetet írtak le orvosi folyóiratokban a szakemberek. Egy néhány évvel ezelőtti tanulmány a férfiak figyelmét felhívta arra, hogy a magas hőmérséklet a spermium megfelelő termelődését is akadályozhatja, és akár terméketlenséghez is vezethet.Rendelhető: 20 x 100 cm-es db vagy ennek többszöröse, a lenyíló menüben látható méretek szerint +, - 5, 10 % eltéréssel

A Rézszövet réztartalma: 30-40 gr/négyzetméter

OPTIKAI HIBÁS!

A rézszöveten előfordulhatnak világosabb, sötétebb foltok, elszíneződések.
Az ilyen esztétikai hibák,  a termék funkcióját egyáltalán nem befolyásolják..
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.