A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

Kategóriák
Rézszövet - Fémezett szövet, organza
0 Ft

Rézszövet - Fémezett szövet, organza

0 Ft
Kapható választék:
1,5 méter széles, világos szürke organza:
Cikkszám: 8
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lorix Kft.

Leírás és Paraméterek


A nagyfrekvenciás sugárzás a fényhez hasonlóan terjed, egyenes vonalban és az anyagok egy részében elnyelődik (pl: víz, beton, emberi test)

Az emberi testben különösen a víz-bő szervekre veszélyes, mint a szem, here, idegrendszer, stb.


 

Elsősorban azokban a helyiségekben célszerű a sugárzás-védelem, ahol sokat tartózkodunk. Az árnyékolást kezdjük az ablakkal, amire tehetünk réz- vagy ezüstbevonatú függönyt vagy rolót. Ilyen védelmet szolgál az átlátszó rézszövet.
Átlátszó rézszövet, függönyként ablakra helyezve, árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzást, miközben biztosítja a szabad kilátást.

Az ablak árnyékolásával legtöbb esetben már legalább a tizedére csökkenthetjük a térerőt. Alvásunk során a fény és az elekroszmog gátolja a melatonin termelést. Árnyékolt szobában ez újra normalizálódik. Nagyobb hatást érhetünk el, ha a falat is árnyékoljuk.

Description: copper + inhibitor/acrylic coating woven fabric
Type of weave: Polyamide monofilament
Roll width: 150 cm ± 2 cm
Surface resistivity: Max average 0,02 Ohm/square
Shielding effectiveness: 70-80 dB from 50 MHz to 1 GHz
Purpose: conductive fabric for general purpose
Temperature range: -30 oC to 90 oC
Product applications: base material for EMI/RFI window shielding

Leírás: réz + inhibitor / akril bevonattal szőtt anyag

A szövés típusa: Poliamid monofil
Tekercs szélessége: 150 cm ± 2 cm
Felület ellenállás: Maximálisan 0,02 Ohm / négyzet
Árnyékolás hatékonysága: 70-80 dB 50 MHz-től 1 GHz-ig
Cél: vezetőképes anyag általános felhasználásra
Hőmérsékleti tartomány: -30 oC és 90 oC
Termék alkalmazások: alapanyag EMI / RFI ablakok árnyékolásához

 


Az organza szélessége 148-150 cm. A rendelkezésre álló méretek  a SZÍN + MÉRET / ár lenyíló menüben, a választott méretre rákattintással, majd kosárba helyezéssel rendelhető meg. A lenyíló menüben látható árak akciós árak, az eredeti árnál 27 %-kal kedvezőbbek.

Színe
: réz-barna,-  és  
világosszürke - áttetsző;

Megrendelés esetén, ha postázást kér, csomagként tudjuk szállítani-karton hengerre tekerve!


Mérőszobák, számítógép termek, tárgyalók, orvosi mikrohullámú kezelőhelyiségek árnyékolása: amely védelmet nyújt az elektronikus lehallgatás, és a kívülről jövő elektromágneses zavarok ellen, biztosítja az elektrosztatikus sugárzásra érzékeny műszerek megfelelő működését. 

- Zavarvédett, árnyékolt szekrények készítése: a kiemelten fontos elektronikai -, számítástechnikai- és életvédelmi eszközök teljes védelmére túláram, túlfeszültség, hálózati és külső zavarok ellen.

- Árnyékolt kábelcsatornák, hálózati és átvezető szűrők csatlakozók készítése: elektronikus lehallgatás, külső elektrosztatikai zavarforrásokkal szemben, számítógép hálózatok zavartalan működéséhez.

- Zavarvédett műszerdobozok készítése: számítógépek, monitorok, televíziók, mobiltelefonok készítésénél.

- Biztonsági táskák készítése: mágneses adattárolók mechanikai sérülése és elektromágneses tér elleni biztonságos szállításra, tárolásra.

- Bankkártyák, Chip-kártyák védelme: a nemzetközi használatban elterjedt bankkártyákon az információkat mágneses sáv hordozza. A kártya erős intenzitású mágneses-, vagy nagyfrekvenciás elektromágneses térnek való kitétele alkalmas arra, hogy a tárolt adatokat tönkretegye. Chip-kártyáknál mágneses zavarokkal szemben védettek, de a statikus kisülések és a nagyfrekvenciás terek ezeknél is átalakíthatják az információtartalmukat. Pénztárcába, bankkártya tartóba beépítve termékünk megfelelő védelmet nyújt az elektroszmog okozta sérülések ellen.

- Nagyfrekvenciás védőruhák készítése: adóállomások, radarok, mikrohullámú orvosi kezelők, nagyfrekvenciás olvasztókemencék és hegesztők közelében dolgozók számára.

 

Használható függönyként, baldachinként, térelválasztásra, sugárzás elleni védelemre.

 


Megoldások rézszövetből - illusztráció  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.