googleba44bc902fc0cc8d.html fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['271'], value: 6730, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Rézszövet - Fémezett szövet, organza

Ár:
6.730 Ft
Cikkszám: 8
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lorix Kft.
Kapható választék:
Színek:

Leírás és Paraméterek



A nagyfrekvenciás sugárzás a fényhez hasonlóan terjed, egyenes vonalban és az anyagok egy részében elnyelődik (pl: víz, beton, emberi test)

Az emberi testben különösen a víz-bő szervekre veszélyes, mint a szem, here, idegrendszer, stb.



Elsősorban azokban a helyiségekben célszerű a sugárzás-védelem, ahol sokat tartózkodunk. Az árnyékolást kezdjük az ablakkal, amire tehetünk réz- vagy ezüstbevonatú függönyt vagy rolót. Ilyen védelmet szolgál az átlátszó rézszövet.




Átlátszó rézszövet, függönyként ablakra helyezve, árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzást, miközben biztosítja a szabad kilátást.

Az ablak árnyékolásával legtöbb esetben már legalább a tizedére csökkenthetjük a térerőt. Alvásunk során a fény és az elekroszmog gátolja a melatonin termelést. Árnyékolt szobában ez újra normalizálódik. Nagyobb hatást érhetünk el, ha a falat is árnyékoljuk.



Használható baldechinként, térelválasztásra, sugárzás elleni védelemre.



Az organza szélessége 150 cm. Hossza, méret szerint rendelhető, az ár 1 méterre vonatkozik.

Ha a megrendelés darab-számához egyet ír, akkor 150 x 100 cm fémezett szövetet postázunk, ha ennél hosszabbra van szüksége, a megfelelő méter-számot kell a db-hoz bejegyeznie.

Színe
:
világosszürke - áttetsző


Megrendelés esetén, ha postázást kér, csomagként tudjuk szállítani-karton hengerre tekerve!



Mérőszobák, számítógép termek, tárgyalók, orvosi mikrohullámú kezelőhelyiségek árnyékolása: amely védelmet nyújt az elektronikus lehallgatás, és a kívülről jövő elektromágneses zavarok ellen, biztosítja az elektrosztatikus sugárzásra érzékeny műszerek megfelelő működését. 

- Zavarvédett, árnyékolt szekrények készítése: a kiemelten fontos elektronikai -, számítástechnikai- és életvédelmi eszközök teljes védelmére túláram, túlfeszültség, hálózati és külső zavarok ellen.

- Árnyékolt kábelcsatornák, hálózati és átvezető szűrők csatlakozók készítése: elektronikus lehallgatás, külső elektrosztatikai zavarforrásokkal szemben, számítógép hálózatok zavartalan működéséhez.

- Zavarvédett műszerdobozok készítése: számítógépek, monitorok, televíziók, mobiltelefonok készítésénél.

- Biztonsági táskák készítése: mágneses adattárolók mechanikai sérülése és elektromágneses tér elleni biztonságos szállításra, tárolásra.

- Bankkártyák, Chip-kártyák védelme: a nemzetközi használatban elterjedt bankkártyákon az információkat mágneses sáv hordozza. A kártya erős intenzitású mágneses-, vagy nagyfrekvenciás elektromágneses térnek való kitétele alkalmas arra, hogy a tárolt adatokat tönkretegye. Chip-kártyáknál mágneses zavarokkal szemben védettek, de a statikus kisülések és a nagyfrekvenciás terek ezeknél is átalakíthatják az információtartalmukat. Pénztárcába, bankkártya tartóba beépítve termékünk megfelelő védelmet nyújt az elektroszmog okozta sérülések ellen.

- Nagyfrekvenciás védőruhák készítése: adóállomások, radarok, mikrohullámú orvosi kezelők, nagyfrekvenciás olvasztókemencék és hegesztők közelében dolgozók számára.
 





Függöny megoldások rézszövetből - illusztráció



 



 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő