A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Sampon - növényi eredetű - 240 ml _Kandesn, Sunrider
10.584 Ft
9.850 Ft
Kedvezmény: 7%

Sampon - növényi eredetű - 240 ml _Kandesn, Sunrider

10.584 Ft
9.850 Ft
Kedvezmény: 7%
Gyártó cikkszám: 34008
Cikkszám: 475
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kényeztesse fejbőrét egy kis kellemes, mentolos bizsergéssel a Kandesn® Sam­pon segítségével! Haja és fejbőre páratlanul tisz­ta és friss lesz. A Kandesn® Sampon megfelel a haj természetes pH-jának, így anélkül tisztít, hogy megfosztaná a fejbőrt a természetes zsí­rok­tól. Más samponok gyakran lúgos kémhatásúak, és ki­szá­rít­ják a fejbőrt és a hajat, míg a Kandesn® Samponban lévő ter­mészetes összetevők és növényi kivonatok hidratálják a hajat.

Nagy hatásfokú tisztító és frissítő tulajdonsággal, növényi eredetű hajápoló szer - a szép, egészséges hajért.

Előnyös tulajdonságai:

 Mélyen tisztítja, frissé és erőssé teszi a hajat és a fejbőrt. Védelmet nyújt a hajnak a környezeti hatásokkal és tö­re­de­zett­ség­gel szemben.
 
Fejbőrén kellemes mentolos bizsergést fog érezni. Ser­ken­ti a haj­hagy­mákat, így segít a haj intenzívebb nö­ve­ke­dé­sében. Kívánság sze­rint adhat hozzá néhány csepp SunBreeze® Olajat, ekkor a bi­zser­gés fokozódik.

Összetevők;

Búzafehérje, rozmaringkivonat, árnikakivonat, méh­pem­pő­kivonat, aloe vera-zselé, búzacsíraolaj, avókádóolaj, men­takivonat, eu­ka­lip­tuszolaj és más természetes nö­vé­nyi összetevők fel­hasz­ná­lá­sá­val készült, hogy új­ra­é­pít­se és megerősítse a hajszálakat.

Fő összetevők:


Miért jobb a Kandesn® Sampon?

Más márkájú samponokkal szemben, amelyek gyakran lúgos kémhatású­ak, és ezáltal károsítják a fejbőrt, a Kandesn® Sampon enyhén savas kémhatású, össz­­hang­ban a bőr természetes pH-jával. Gyártásához nem használnak állati ere­detű összetevőket, mint például állati fehérjét és zsírt, ame­lyek táptalajul szol­gálnának káros mikroorganizmusok és környezeti szennye­ző­dé­sek szá­má­ra. A tulajdonosok szakértelme alapján tervezett egyedi formula; ki­fej­lesz­té­se és gyártása a Sunrider saját tulajdonú csúcstechnológiájú gyáraiban történik szi­gorú minőség-ellenőrzés mel­lett, ami szavatolja használatának biz­ton­sá­gos­ságát.

Felhasználási javaslat:

Haját vizezze be alaposan, majd a kívánt mennyiségű sampont finoman masszí­rozza a fejbőrébe, végül alaposan öblítse le. Szükség szerint ismételje.

Tartalma: 240 ml

A Kandesn sampon termék ára bruttó összeg, 27 % áfa-tartalommal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.