A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Tisztító krém-Kandesn, Sunrider
19.524 Ft

Tisztító krém-Kandesn, Sunrider

19.524 Ft
Gyártó cikkszám: 01270
Cikkszám: 000451
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

 
A természetes módon bőrkímélő Kandesn® Tisztító­krém ideális a zsíros felszíni szennyeződések és a smink el­tá­vo­lí­tá­sá­hoz. A Kandesn® alapfokú bőrápolási prog­ram el­ső lépése.
 
A bőrápolási program sikerének kulcsa egy hatékony bőr­tisz­tí­tó termék rendszeres használata. A bőrön ma­radt koz­me­tikumok és szennyeződések a pórusok elzáró­dá­sá­hoz ve­zethetnek. A smink eltávolítása éjszakára alap­ve­tő fon­tos­ságú.
 
Növényi kivonatok keverékével, melyek a tisztítás során egy­ben hidratálják is a bőrt, a Kandesn® Tisztítókrém hatékonyan tisztít, anél­kül, hogy a bőrt megfosztaná természetes nedvességtartalmától. Enyhén savas kémhatású ké­szít­mény, így a bőr­rel harmóniában fejti ki hatását.
Az arctisztító krém csak benedvesített arcbőrön tudja kifejteni hatását, de a bőrnek sem tesz jót ha száraz bőrre kenjük a tisztító krémet.
 
Főbb összetevői: Méhpempő kivonat, Avokádó olaj, Jojóba olaj.
 
 
 
  Előnyös tulajdonságai:
 
Anélkül távolítja el a sminket és a felszíni olajalapú szennyeződése­ket, hogy meg­fosz­taná a bőrt természetes nedvességtartalmától.
Beállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát, és ezáltal fokozza a bak­té­ri­u­mok­kal szem­beni ellenállóképességét.
Gyártása során a formulát tartják szem előtt. Az össze­te­vő­ket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pe­dig ellentétesen has­sa­nak.
Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a ter­mé­sze­tes össze­te­vőkre fektetik a hangsúlyt.
A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy pet­ró­le­um-szár­ma­­zé­kokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öre­ge­­dé­sé­hez vezethetnek.
 
Felhasználási javaslat:
 
Masszíroz­za benedvesített arcbőrébe könnyed, felfelé és kifelé irányuló moz­du­la­tok­­kal. Kövesse az általános tisztítási mozdulatokat, majd törölje le egy me­leg vízzel benedvesített pamut tör­lő-kendővel. Arca valamennyi részére egy tör­lőkendő tiszta oldalát használja!
 
Kiszerelés :  96 g
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.