A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
VitaFruit gyümölcslé koncentrátum, Sunrider
19.186 Ft

VitaFruit gyümölcslé koncentrátum, Sunrider

19.186 Ft
Gyártó cikkszám: 00827
Cikkszám: 000550
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek

A Sunrider VitaFruit ®,  a helyes táplálkozást és szépségünk megőrzését segítő természetes gyümölcslé koncentrátum, amelynek különleges gyártási technológiája, megőrzi az alkotóelemekben a természetes tápanyagokat a maguk teljességében.
Ezt az ultramodern formulát azért fejlesztették ki, hogy ,  támogassa a szervezet hidratálását,  segítse   a bőr megszépülését, pótolja  az elvesztett vitaminokat és ásványi anyagokat. Antioxidánsokban, vasban és fontos ásványi anyagokban gazdag.
Legfontosabb összetevői közé tartozik a homoktövis gyümölcs, luo han guo, datolya, citromolaj és a télidinnye, melyek tökéletes forrásai a koncentrált antioxidánsoknak, mint amilyen például a C-vitamin. A homoktövis ismert jótékony hatásai közé tartozik, hogy táplálja a bőrt, a hajat és a körmöt, segíti a bélműködést és az emésztést, ezáltal segít a fogyásban, és serkenti az agyműködést és az általános egészségügyi állapotot is.
A Sunrider VitaFruit ® egy különleges gyümölcslé-koncentrátum, ami nagyon finom akár vízben vagy teában, akár a Sunrider növényi italával, például a Fortune Delight®-tal és a Calli®-val feloldva.
A VitaFrui t® egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, erő­sen koncentrált, természetes, ízletes gyümölcslé. Erősíti, fia­ta­lít­ja a szervezetet, illetve bőrünket. Ez a jóízű ital nem tartal­maz szintetikus összetevőket, így mesterséges vitaminokat, en­zi­me­ket és tartósítószert sem. Gondosan válogatott egzotikus gyü­möl­csök sűrített velejét tartalmazza mézben eloszlatva, bak­té­ri­um­ö­lő és immunerősítő hatású citromolajjal kiegészítve: ezért ké­pes önmagát tartósítani tartósítószerek nél­kül.
Az izolált vitaminok, amelyeket tabletták, pezsgőtabletták és egyéb készítmények formájában sokan szednek nap mint nap, füg­get­le­nül attól, hogy a vitamint szintetikusan állították elő vagy nö­vé­nyek­ből izolálták vegyi úton, nem képesek olyan ha­tás­fokkal hasz­no­sul­ni a szervezetben, mint azok a vitaminok, ame­lyek a nö­vé­nyen belül, eredeti környezetükben találhatók, be­leértve a nö­vényekben meg­ta­lál­ha­tó enzimeket és más vi­ta­mi­nokat is, ame­lyek a szervezet számára meg­könnyí­tik a vi­ta­mi­nok fel­dol­go­zá­sát. Sőt, az izo­lált vitaminok egy része könnyen túl­a­da­gol­ha­tó, ami káros mel­lékhatá­sok­hoz vezethet. A Vitafruit® fo­gyasz­tá­sa révén tel­jes értékű, nö­vé­nyi erede­tű vi­ta­minokhoz és tápanyagok­hoz juthatunk, ame­lyeket a szervezet könnyen fel­dol­goz, és gyorsan, termé­sze­tes módon reagál rá.
A VitaFruit ® C- és E-vitamin, béta-karotin, B-vitaminok, kalcium, magnézium és aminosavak természetes forrása. Ezek az anyagok kutatási eredmények sze­rint is hatékonyan közömbösítik az öregedési folyamatokért és a test­szö­ve­tek károsodásáért felelős szabadgyököket.
Előnyös tulajdonságai;
A C- és E-vitamin még azelőtt közömbösítik a szabadgyököket, hogy azok megtá­mad­hat­nák a testszöveteket.
A C-vitamin, amely a VitaFruit®-ban stabil, nem bomlékony formában található, elő­se­gí­ti a szervezet saját kollagén- és elasztintermelését, így rugalmasabbá teszi a bőrt; továbbá közismert módon segít ellenállni a fertőzéseknek.
A zsírban oldódó E-vitamin csökkenti a vérrögképződést, és segít a vér oxigénellá­tá­sá­ban.
Az ugyancsak zsírban oldódó A-vitamin javítja a látást, és nélkülözhetetlen az új sej­tek felépítéséhez, illetve a nyálkahártyák folyamatos újratermeléséhez; továb­bá segít a bőr kiszáradásának elkerülésében.
A B-vitaminok, köztük a tiamin, riboflavin, niacin, B6- és B12-vitamin, pantotenát, para-amino-benzoésav, inozitol és biotin, segítik a sejtek felépülését.
A VitaFruit®-ban természetes arányban előforduló kalcium és magnézium elősegí­ti a csontépítést és a megfelelő izomműködést.
A VitaFruit® nagyon erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, amely tömé­nyen fogyasztva gyakran helyileg is hatékonyan érvényesül. Fogyasztói ta­pasz­ta­la­tok szerint például gyakran hozzájárul a javuláshoz torokgyulladás vagy felszíni bőr­­gyul­la­dás esetén, ha töményen helyileg alkalmazzuk.
Felhasználási javaslat:
Egy fiola (kb. 15 ml) VitaFruit®-ot keverjen el 2-2,5 dl vízben, teában, Calli®-ban vagy Fortune Delight®-ban. Tetszés szerint töményen is fogyasztható.
Összetevői;
Méz, almalé koncentrátum, Luo Ha Guo, citromolaj, télidinnye, datolya, narancshéj, homoktövis és ke­se­rűnarancs felhasználásával.
 
 
 
Kiszerelés:
10*15 ml fiola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.