A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
VitaSpray, 12,4 ml-82 fúvást tartalmaz,  Sunrider
9.280 Ft

VitaSpray, 12,4 ml-82 fúvást tartalmaz, Sunrider

9.280 Ft
Gyártó cikkszám: 26011
Cikkszám: 26
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Egyedi összeállítású, komplex, teljesen természetes, cukrot nem tartalmazó vitaminkészítmény, amely friss leheletet biztosít. 

Különösen praktikus azoknak, akik nem kedvelik a kapszulákat, -a nyálkahártyán keresztül gyorsan és hatékonyan szívódik fel.

A spray antioxidáns C-vitamint, B12 vitamint tartalmaz, amit -életerő- vitaminnak is neveznek, mivel közrejátszik az egészséges vörösvérsejtek épülésében, amelyek a véráramba eljuttatják az oxigént, így energiát szállítanak.

Fő összetevője a B12-vitamin, amely fontos szerepet járszik a me­ta­bo­li­kus folyamatban, a vörösvértestek képzésében és a központi ideg­rendszer működésében. Különösen a szi­gorú vegetáriánusok­nak lehetnek nehézségeik a B12-be­vi­tel­lel, mert elsősorban állati ere­detű táp­lálékokban találha­tó meg, mint például tojás, hús, hal, tej­­termékek.
A B1-vitamin (tiamin) segít a testnek a keményítőt és a cuk­rot ener­giá­vá alakítani. Létfontosságú az idegrendszer, az izmok és a szív meg­fe­le­lő működéséhez. Hiányának tünetei: elégtelen szén­hid­rát-feldolgozás, ét­vágy­csökkenés, fáradékonyság, ingerlékenység, ál­mat­lanság, men­tá­lis depresszió és székrekedés.
A B2-vitamin (riboflavin) segíti a vörösvértestek épülését, az antitestek ter­me­lő­dé­sét, a sejtnövekedést, a jó látást, a bőr, a körmök és a haj ál­lapotának fenn­tar­tá­sát. Hiányának tünetei: szájzug-berepedés, lilás szí­nű nyelv és könnyező, vörös sze­mek.
A B3-vitamin (niacin) több metabolikus folyamat része a test­ben, ame­lyek a szén­híd­rátok energiává alakításában játszanak sze­repet. Hoz­zá­já­rul az idegrendszer he­lyes működéséhez, az egészséges keringéshez és gyomorsav-termeléshez. Sze­re­pet ját­szik a magas koleszterin- és tri­gliceridszint csökkentésében, ugyan­akkor a HDL-szint növelésében.
A biotin fontos szerepet játszik a szövetek egészségének fenn­tar­tá­sá­ban, a B-vita­mi­nok beépülésében és a folsav biológiailag aktív for­má­jú­vá alakításában.
A B6-vitamin nélkülözhetetlen az aminosav-szintézishez, segít a zsírok és a szén­hid­rátok feldolgozásában, illetve az egészséges bőr meg­őrzésében. Fontos a vö­rös­vér­testek képzéséhez és mű­kö­dé­sé­hez is. Segít számos vitamin és ásványi anyag felszívódásában.
A bromelain egy, az ananász hajtásából kivont enzim, amely a fehérjék fel­dol­go­zá­sá­ban játszik szerepet, és segíti az emésztés folyamatát.
A szelén védelmet nyújt a sejtfalaknak a szabad gyökökkel szemben. Csök­kenti a mell-, végbél-, tüdő- és pro­sz­ta­ta­rák kockázatát. Megőrzi a szö­vetek rugalmassá­gát, lassítja az öregedés folyamatát.

Sunrider VitaSpray® felhasználási javaslata:

Fújjon egyet-kettőt közvetlenül a szájába, és élvezze a vitaminok és ásványi anyagok frissítő hatását!

Készült:

Víz, mentol, szegfűszegolaj, eukaliptuszolaj, természetes aromák, bio­flavonoi­dok, biszabolol, szorbitol, glicerin, méz, keserű uborka, cit­rom­olaj, gö­rögdinnye, datolya, narancshéj, keserű narancs, bromelain, mia­tyánk­cser­je-kivonat, grapefruit-kivonat, édesgyökér-kivonat és szójalecitin fel­hasz­ná­lá­sá­val.

Kiszerelés:

12,4 ml palack 
Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.