googleba44bc902fc0cc8d.html fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['482'], value: 2200, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Omega 3 Halolaj + E-vitamin kapszula

Ár:
2.200 Ft
Cikkszám: 000121
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Dr.Chen-Patika

Leírás és Paraméterek

 

A Walmark Omega 3 készítmény omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amely EPA és DHA tartalma révén hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
A DHA támogatja a látás és az egészséges agyműködés megőrzését is.
A Walmark Omega 3 E-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 

A napi adag (2-3 kapszula) tartalma:

 

tömeg

/2 kapsz.

% NRV*

Halolaj

omega-3 telítetlen zsírsav tartalommal:

1 000,0

mg

-

EPA 18 %

180,0

mg

-

DHA 12 %

120,0

mg

-

E-vitamin (tokoferol)

3,4

mg

28

*% NRV: – a hatóanyag mennyisége a felnőttek részére megállapított napi beviteli 

Tartalma: 60 db
 
Összetevők:
Halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), D-alfa-tokoferol.
 
Adagolás: napi 2-3 kapszula.
 
A szív - és érrendszer védelméről;
Magyarországon a halálesetek több mint felét a szív- és érrendszeri megbetegedések okozzák, vagyis minden második ember szív- és érrendszeri megbetegedés következtében hal meg, ez az EU-átlag közel duplája. 
 
A legfontosabb kockázati tényezők 
• magas vérnyomás
• cukorbetegség
• zsíranyagcsere-betegség
• elhízás
• dohányzás
• alkoholizmus
• egészségtelen táplálkozás
• mozgásszegény életmód 
 
 
Az omega-3 zsírsavaknak a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának csökkentésében játszott kedvező szerepe különféle hatásokon keresztül érvényesül.
Ilyenek - többek között - a koleszterin- és a trigliceridcsökkentő hatás. 
 
Az omega-3 zsírsavakból képződő bioaktív anyagok befolyásolják
· a gyulladásos folyamatokat,
· a véralvadást, 
· az érfal tónusát.
 
Étrendünkben növelni kellene a nagy omega-3 zsírsavtartalmú élelmiszerek mennyiségét, és rendszeressé kellene tenni fogyasztásukat.
Ezek a következők:
• diófélék 
• len-, repce-, szójaolaj
• tengeri halak (halolaj kapszula)
• édesvízi halak: busa, csuka, harcsa, halkonzervek
• omega-3 zsírsavval dúsított termékek 
• nagy n-3 zsírsavtartalmú, állati eredetű élelmiszerek 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő