A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Culevit MAX filmtabletta
14.900 Ft

Culevit MAX filmtabletta

14.900 Ft
Cikkszám: 0777
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Culevit Kft.

Leírás és Paraméterek

A Culevit tápszerek legújabb tagja a Culevit Max, a Culevit  készítmények legújabb fajtája. A daganatos betegek részére létrehozott  – gyógyászati célra szánt – tápszer, napi négy alkalommal való szedésével a mindennapi étrend része.
 
Kiknek ajánlja a gyártó?
 
A készítmény használatát már a daganatos betegség alapos gyanúja esetén javasolt elkezdeni.
A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni. A filmtabletta szedését a daganatmentesség elérése után is javasolt folytatni.
 
Napi ajánlott mennyiség;
 
A Culevit Max filmtablettát minden nap kell fogyasztani, szünetet beiktatni nem célszerű. Napi 4 × 4 filmtabletta szedése ajánlott felnőttek részére. A filmtablettákat lehetőleg étkezések között, 4 óránként, minden nap, reggeltől estig ajánlott szedni. Törekedni kell a készítmény lehetőleg üres gyomorra történő bevételére (például 30-45 perccel étkezés előtt, vagy 2 órával étkezés után).
Daganatmentesség elérése után hat hónapig továbbra is javasolt a 4×4 tablettát, majd ezután legalább még hat hónapon át minimum napi 4×2 tablettát folyamatosan fogyasztani.
 
Összetétele;
 
A Culevit Max filmtabletta aktív összetevői – bizonyos vitaminok (C, B6, B2, biotin), aminosavak (L-arginin, L-fenilalanin, L-hisztidin, L-triptofán, L-metionin, L-tirozin), ásványi anyagok (szelén) és egyéb komponensei (L-almasav, adenin, glükózamin, liponsav) – a keringési rendszerünkben is jelenlévő anyagok. A Culevit Max filmtabletta folyamatos szedése ezeknek az esszenciális és fontos anyagoknak a megnövelt bevitelét biztosítja.
A készítmény cukormentes, így cukorbetegek és laktózérzékenyek is fogyaszthatják.
 
Ellenjavallat;
 
Amennyiben Ön az összetevők bármelyikére allergiás, akkor nem szabad fogyasztania a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt. Homociszteinuria és hiperhomociszteinémia esetén – a metionin-tartalom miatt – használata kerülendő.
 
Mire kell még figyelni a készítmény szedése során?
 
Meglévő gyomor- és nyombélfekély, extrém mértékű gyomorsavtúltengés esetén a Culevit Max filmtabletta használata egyéni mérlegelést igényel.
Pajzsmirigy alul-, ill. túlműködés esetén kérje ki endokrinológus szakorvosa véleményét a filmtabletta szedésének megkezdése előtt (tekintettel a készítmény L-fenilalanin és L-tirozin tartalmára)!
Ha Ön a nagyon ritka szerotonintermelő karcinoid tumoros megbetegedésben szenved, kérjen szakvéleményt kezelőorvosától (a készítmény triptofán tartalma miatt).
Vesedialízisre (művesekezelésre) szorulók és súlyos májelégtelenségben szenvedők konzultáljanak urológusukkal, ill. hepatológusukkal/gasztroenterológusukkal.
 


Tartalom: 112 db

A Culevit MAX szedése nem helyettesíti az onkológiai kezeléseket, azok kiegészítéseként (is) alkalmazható.
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.