A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Culevit forte italpor
51.000 Ft

Culevit forte italpor

51.000 Ft
Cikkszám: 430-1
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Culevit Kft.

Leírás és Paraméterek

 

MAGYAR BRANDS DÍJAS lett a CULEVIT!  A CULEVIT igazi magyar márkának számít.

 Ez a díj méltó elismerése a CULEVIT kutatási eredményeinek, a betegek gyógyulásáért tett erőfeszítéseiknek, a 25 éves kutatási munkának. 

A Culevit ital- porformátumban is kapható, gondolva azokra, akiknek a tabletta lenyelése problémát okoz.   

NAGYDÓZISÚ CULEVIT ITALPOR

A Culevit Forte rákbetegeknek italpor egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett új, nagydózisú készítmény.

A Culevit Forte rákbetegeknek italpor a korábban forgalmazott Culevit italpor új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, új ízű és illatú készítmény.

A Culevit Forte rákbetegeknek italpor új szabadalommal védett összetételű, gyógyszergyárban előállított, magyar termék.

A Culevit Forte rákbetegeknek italpor összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmény folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.

A Culevit Forte rákbetegeknek italpor nem okoz mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhető.

A Culevit Forte rákbetegeknek italpor összetétele azonos a Culevit Forte rákbetegeknek tablettáéval. 1 tasak Culevit Forte rákbetegeknek italpor hatóanyagtartalma 30 Culevit Forte rákbetegeknek tabletta hatóanyagtartalmával egyezik meg.

Az italpor forma egyrészt előnyös, mert gyors felszívódást tesz lehetővé, másrészt csak 1 technológiai segédanyagot tartalmaz. Előnyös továbbá azoknak a betegeknek is, akiknek nyelési nehézségek miatt a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta bevétele problémát okoz, illetve akiknek az állapota súlyos, előrehaladott, így a legnagyobb dózisban (2 tasak/nap) szükséges szedni a Culevitet.

Kinek és miért ajánlott az italpor alkalmazása?

A készítmény alkalmazása daganatos betegeknek ajánlott, az onkológiai kezelések (terápiájuk) kiegészítésére.

Hogyan és meddig kell fogyasztani?

Daganatos betegeknek napi 1-2 tasak italpor feloldást követő fogyasztása javasolt. Egy-két tasak italport 600 ml szénsavmentes vízben kell folyamatos keverés mellett feloldani, melyből nappal, óránként 50-50 ml (összesen 12×50 ml) fogyasztandó. A készítményt minden nap kell inni, szünetet beiktatni nem célszerű. Az italport az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, 1-2 tasak/nap dózisban, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni, amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat. Daganatmentesség elérése után 6 hónapig továbbra is javasolt az ajánlott napi 1-2 tasakot, majd ezután legalább további 6 hónapon át napi 1 tasak italport folyamatosan fogyasztani.

Miért fontos a Culevit Forte italpor óránkénti fogyasztása?

A Culevit Forte italpor aktív összetevőinek koncentrációja kb. 1 óra alatt éri el a keringési rendszerben a maximális értéket, majd fokozatosan ürülve kb. 2-3 óra alatt lecsökken a kiindulási értékre. Mivel célunk az aktív összetevők koncentrációjának folyamatosan magasabb szinten tartása a szervezetben, ezért javasolt az óránkénti szedés. Éjszaka nem ajánlott szedni, az óránkénti felkelés stresszt okozna, a betegnek és a szervezetének is szüksége van a pihenésre, a regenerálódásra.

Kik nem fogyaszthatják az italport?

Aki az aktív összetevők, vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, annak nem szabad szednie a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt. Homociszteinuria és hiperhomociszteinémia esetén – a metionin-tartalom miatt – használata kerülendő.

Mit tudunk a Culevit Forte italporról?

Egy dobozban 30 tasak található, amely 30 napig (1 hónapig), vagy maximális dózisban (2 tasak/nap) alkalmazva 15 napig elegendő. A Culevit Forte rákbetegeknek italpor a korábban forgalmazott Culevit italpor új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű, fogyasztóbarát, új ízű formulája. A Culevit Forte italpor 2015. márciustól kapható Magyarországon, a korábbi Culevit italpor forgalmazása fokozatosan, megszűnik.

Hol lehet megvásárolni a Culevit Forte italport?

A Culevit Forte italpor 30 tasak/doboz kapható a Culevit mintaboltokban (Budapesten és Pécsett) a Culevit webáruházban, országszerte a Culevit Referencai Pontokban, valamint gyógyszertárakban és bioboltokban.

Notifikációs szám: T/1907/2014

CULEVIT Tanácsadó szolgálat
A Tanácsadó Szolgálat lehetőséget kínál arra, hogy orvos, gyógyszerész vagy mentálhigiénés szakembereinkkel telefonon, illetve személyesen ingyenesen konzultáljon.
 
Ők szívesen válaszolnak az Ön Culevit tablettára, Culevit italporra, Culevit krémre vonatkozó kérdéseire, továbbá készséggel tájékoztatják Önt a Culevit Kutatás-fejlesztési Program fejleményeit illetően (kezdetektől napjainkig), valamint a javulását, gyógyulását elősegítő élet-és táplálkozásmódokra irányuló kérdéseit is bátran felteheti nekik.
Kérjük, hogy a személyes konzultációhoz szíveskedjen - előzetesen - telefonon időpontot egyeztetni!
 

s3-rakbetegek_orszagos_szovetsege_logo-300x56 s3-magyar_rakellenes_liga_logo-300x56

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.