googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

 

 
Garanciális, jótállási szabályok
 
Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megvásárolni, mint magánszemély, Ön az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, amennyiben a termék originált csomagolását nem bontotta ki. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti. A termék visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli.
 
Az elállás pontos feltételeiről, egyéb részleteiről tájékozódhat az alábbi jogszabályokban;
 
Vásárlási feltételek "Elállás " fejezetében és a
17/1999. (II.5.) sz. kormányrendeletben (távollevők között kötött szerződés)
 
Webáruházunk minden termékére,  hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk.-ban és a 17/1991. (II.5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.