A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

KVÍZJÁTÉK SZABÁLYZAT 2022.

 

KVÍZJÁTÉKRA invitáljuk Kedves Látogató... 

2022. március 1-től  Kvízjátékot indítunk, kérjük olvassa el a játék szabályzatát;

 

KVÍZJÁTÉK SZABÁLYZAT 2022.

 

     1.      A KVÍZJÁTÉK

Jelen szabályzat a Relaxbolt webáruházban indított  Online Kvíz-játékra vonatkozik.

     2.      A JÁTÉK IDŐTARTAMA

2022. március 1-től visszavonásig tart –  havonta egyszer, évente összesen 12 alkalommal.

A  kvíz kérdések minden hónap első napjaiban jelennek meg  a Relaxbolt Webáruház weboldalán -> KVÍZJÁTÉK NYERÉSI ESÁLLYEL feliratra kattintva.

     3.      KIK VEHETNEK RÉSZT A JÁTÉKBAN ÉS HOGYAN

A játékban minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, aki a játék megkezdése előtt regisztrál, s ezzel egyben elfogadja a játék-szabályzatot is.

Egy Játékos minden hónapban egyszer jogosult a Játékban részt venni, azaz, megválaszolni a kvíz kérdéseket, és továbbítani azt.

A havi játék- kérdéseire  minden regisztrált játékos egy alkalommal továbbíthat kitöltött űrlapot, a regisztrált e-mail címével.

Nem vehetnek részt a játékban azok, akik adataikat nem vagy helytelenül adták meg.

A helytelenül kitöltött, beérkező  online  játék-szelvényt nem tudjuk figyelembe venni.

     4.   A KVÍZJÁTÉK

A játék kérdéseire adandó válaszokat a  helyesnek vélt válasz  megjelölésével teheti meg, a kérdések előtti rádiógombokba jegyzett X- jellel.

      5.    NYEREMÉNYEK

Minden hónapban kisorsolunk egy termékünket a JÁTÉKOSOK között, akik helyesen kitöltött űrlapot  továbbítottak.

      6.   SORSOLÁS

-     A sorsolás elektronikus úton történik, a sorsoló-program véletlen-szerűen választja ki a nyertest.

A sorsolásban minden Játékos adatai szerepelnek, akik helyes megfejtést továbbítottak. Az a Játékos, aki az adott hónapban rendelést is adott le a webáruházban, dupla eséllyel vesz részt a sorsolásban. Ha a rendelésről kiállított számla összegét előre át is utalja, háromszoros eséllyel vesz részt a sorsoláson

-     A  kvíz kérdésekre helyes választ adó Játékosok A Nyertes értesítése:  Elsőként a Nyertesnek személyes  értesítést küldünk, aki  válasz-levelével nyugtázza, hogy fogadja-e a nyereményt vagy nem tart rá igényt. Amennyiben értesítő levelünkre nem küld választ, - még egyszer megismételjük az értesítő levél küldését. Ha arra sem reagál, új sorsolást kell tartanunk. között   kisorsolt Nyertest hírlevelünkben az adott hónap első hetében közzé teszünk, megnevezéssel, termék-képpel.

-      A nyeremény pénzre nem váltható. A Nyertes a nyereményről nem mondhat le, más javára. Ha a nyereményt nem fogadja el, írásbeli nyilatkozatával lemond róla, újabb sorsolást tartunk. Újabb sorsolást tartunk akkor is, ha a kiértesített Nyertes értesítésünkre nem válaszol.

-      Időpontja: A sorsolás az adott hónapot követő első héten történik.        

-      Eredmény hirdetés: A sorsolás után megjelenő hírlevélben közzé tesszük.

-      A Nyertes nyereményét két féle módon veheti át

               1. Személyesen székhelyünkön, előre egyeztetett időpontban.

               2. FoxPost automatába szállítással, a Nyertes által meghatározott helyen lévő automatából történő átvétellel.

     -  A nyereményt a sorsolás illetve a kiértesítés hónapjának utolsó napjáig tároljuk. Amennyiben az átvétel addig nem történik meg, a nyeremény-terméket újból kisorsoljuk.

     -  A  Nyereményjátékban való regisztrációval, valamint adatainak  megadásával Felhasználó írásban hozzájárul személyes adatai kezeléséhez, valamint Felhasználó  hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Nyereményjáték lebonyolítása érdekében és az ahhoz szükséges mértékben megismerhessék. Az adatkezelés célja a Nyereményjáték lebonyolítása, kapcsolattartás és adminisztráció, valamint a Nyeremények átadása.

A  Nyereményjáték során a Szervezők a jogszabály és a Felhasználó hozzájárulása  alapján kezelik a Felhasználó által megadott  személyes adatokat a Nyereményjáték lebonyolítása és az esetleges nyeremény átadása érdekében: