A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Forgalmazott termékek gyártóinak bemutatása

A Holt-tengerről egy ideje már gyanítják a kutatók, hogy valami rejtélyes történik a tömény, sós víz mélyén.

HOLT-TENGERI TERMÉKEK  GYÁRTÓJA:  A - meshi Cosmetics Inc.  - Izrael

 

A Holt-tenger vize és iszapja bámulatosan magas koncentrációban tartalmaz különféle sókat és ásványi anyagokat. Mivel vize mintegy 30-33 %-os sótartalmú, gyakorlatilag steril, nemélnek benne élőlények.

A Holt-tenger a szépség és egészség forrása, vizében 2 millió év alatt több mint 25 féle ásvány és nyomelem halmozódott fel igen nagy mennyiségben és rendkívüli összetételben.

 

 

A legenda szerint Kleopátra a Holt-tenger szépítő ereje miatt indított hadjáratot a térségbe.
Ma már nem csak a szépülni, hanem a gyógyulni vágyók ezrei is felkeresik a Holt-tengert, hiszen vize és a leülepedett iszap enyhülést hoz a pikkelysömörben, az ekcémában és az izületi bántalmakban szenvedőknek is.
 
A ValkerBeauty Kft 2004 óta kizárólagos forgalmazója az izraeli A-meshi Cosmetics Inc. termékeinek. Az A-meshi Cosmetics Inc immár több évtizede gyártja kozmetikumait, amelyek az egész világon forgalomban vannak. .

Holt-tenger bemutatása, képekben;  

 

 

 

Holt-tengeri termékek menüpontja


1982 óta, kiváló minőségű növényi termékek elsőrangú gyártója

SUNRIDER - TERMÉKEK GYÁRTÓJA:  a Sunrider International

 

Regenerációs termékek
 
A SUNRIDER INTERNATIONAL , a világ legnagyobb gyógy-élelmiszergyártó vállalata, termékei az elmúlt több mint 20 év során nemzetközi sikert szerztek maguknak.Termékeik a világ 35 országában jelen vannak.
A termékeket több ezer éves tapasztalat alapján készítik, az egészség megőrzését célozzák. Ez a szervezet megfelelő táplálásával és tisztításával valósul meg. A regenerációs termékek: italok, élelmiszerek, koncentrált készítmények és étrendkiegészítők, valamint bőrápolási és háztartási termékek az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód szolgálatában állnak, a szervezet természetes folyamataival harmóniában fejtik ki hatásukat és kiegyensúlyozottan táplálják a szervezetet.
Az élelmiszerek minőségi, teljes értékű fehérjét és rostokat tartalmaznak az egészséges szív és emésztés érdekében. A testsúlyukra érzékenyek részére kalóriaszegény, természetes növényi koncentrációit kínálja, melyek zsír- és koleszterinszegények.
A bőrápolási termékek és kozmetikumok harmóniában állnak a bőr természetes pH-értékével. Soha nem tartalmaznak ásványi olajokat, lanolint, kollagént, állati zsiradékot, fehérjét, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, a bőrt irritálhatják.
 
Mik a regenerációs termékek tulajdonságai?
Méregtelenítik a szervezetet, fokozzák az öngyógyító képességet, immunrendszer-erősítő hatásuk van, közreműködnek a gyulladáscsökkentésben, oldják a stresszt, fájdalomcsillapítóként hatnak, helyreállítják a sav-bázis egyensúlyt, antioxidáns hatást gyakorolnak, sejtregenáló hatásuk van, pótolják a szervezetből hiányzó anyagokat, súlycsökkenést támogató hatásuk is van.
 
Fenti hatásaik révén a betegségmegelőzést, az elsődleges prevenciót segítik.
 
A Sunrider termékek gyártója számtalan kitüntetéssel, díjjal, elismerő oklevéllel rendelkezik - munkásságuk elismeréseként.
 

Bővebb tájékoztatás található a RelaxBolt-weblapján. Minden terméklapon, részletes termékismertető olvasható, mely információt nyújt a jótékony tulajdonságaikra vonatkozóan.

 

 

Sunrider termékek menüpontja


 

Daganatos betegek számára szánt készítmények magyar feltalálói, gyártói

CULEVIT termékek gyártója:  CULEVIT KFT.

 

A Culevit program leírása

 
Az Immunal Kft. - közel 20 évvel ezelőtti - megalakulása óta magyar és nemzetközi szabadalmai alapján a daganatos betegek számára szánt készítmények fejlesztésén dolgozik. 
 
1987-ben Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus egy olyan tudományos felfedezést tett, ami alapjaiban befolyásolhatja a rák elleni további hadviselést. Kulcsár dr. több éven át kutatta, hogy miként védekezik az emberi szervezet a daganatokkal szemben. Rájött, hogy nem az általános védelemért felelős immunrendszer, hanem egy speciális védelmi rendszer az, ami elpusztítja a rendellenessé vált sejteket. Bebizonyította a Természetes Tumorellenes Védelem létezését, meghatározta, miből áll, hogyan működik, s elmélete ma már az Európai Unióban és további 17 országban bejegyzett szabadalom. 
 
A Culevit Rákkutató és Gógyszerfejlesztő Program célja a Dr. Kulcsár Gyula elméletén és az arra épülő szabadalmon alapuló készítmények fejlesztése, gyártása és forgalmazása.
 
A CULEVIT RÁKKUTATÓ ÉS GYÓGYSZERFEJLESZTŐ PROGRAM EREDMÉNYEI
 
A Culevit tabletta
 
A szabadalomra termékfejlesztés épült, melynek köszönhetően 1997-től kerülhetett forgalomba a Culevit tabletta.Tizenkét év étrend-kiegészítőként történő forgalmazás után az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) a Culevit tablettát 2009-ben a „speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére” kategóriában notifikálta.
 
Az idén 15 éves készítmény minőségét több ezer, a tápszert rendszeresen fogyasztó daganatos beteg és gyógyult beteg ismeri.
 

Legújabb hírek - kutatási eredmények

 

A magyar rákkutatás eredményeinek nemzetközi szintű szakmai elismeréseként az International Journal of Cancer folyóirat 2013. márciusi számában megjelentette a Dr. Kulcsár Gyula és munkatársai által elért legújabb kutatási eredmények összefoglalóját a Culevit alapját képző Természetes Tumorellenes Védelemről és az Aktív Ráksejtpusztító Keverékről.
A kiindulási pont az volt, hogy a rákos sejtek minden egészséges szervezetben megtalálhatóak, mégsem válik mindenki daganatos beteggé, így működnie kell egyfajta védelmi mechanizmusnak, mely meggátolja a tumorsejtek elszaporodását.
 A kutatás további fázisaiban megállapította, hogy a vérkeringésben lévő aktív ráksejtpusztító molekulák (aminosavak, egyes vitaminok és egyéb aktív anyagok) alkotják ezt a védelmet, vagyis az Aktív Ráksejtpusztító Keveréket. Mivel a rákos sejtek a normál sejtekhez képest sokszoros táplálékot vesznek fel, így a szervezetben lévő ráksejtpusztító molekulák is nagy mennyiségben jutnak a daganatos sejtekbe, ezzel azok programozott halálát, apoptózisát okozva. 
Mindemellett bizonyításra került az is, hogy az Aktív Ráksejtpusztító Keverék a citosztatikumok (kemoterápiás kezelések) hatását is fokozza.
A szabadalom Magyarországon kívül még 16 országban került bejegyzésre. A kutatás gyakorlati jelentősége, hogy eredményeire termékfejlesztés is épült, melynek eredménye 16 éve a hazai piacon megtalálható Culevit tápszer tabletta formában, és 2012 ősze óta már nagydózisú italpor formájában is elérhető.
A termékekkel 2012-ben életminőségi, klinikai vizsgálatokat folytattak, melyek meggyőző eredményei azt mutatják, hogy a betegek fizikai, értelmi, érzelmi és szociális funkciói javultak, fáradtságérzetük, fájdalmuk, nehézlégzésük csökkent. A kemoterápia, valamint a sugárkezelés egyes kellemetlen mellékhatásai (pl. hányás, hányinger, rossz közérzet) mérséklődtek. 
A Culevit biztonságosnak és jól tolerálhatónak bizonyult a vizsgálatot befejezők esetében.
 
A Tanácsadó Szolgálaton változatlanul lehetőség van arra, hogy orvos, gyógyszerész vagy mentálhigiéniás szakemberek segítségével telefonon vagy személyesen konzultáljon a Culevitről, annak szedéséről, az Ön gyógyulásáról.
 
Az Immunal Kft. - közel 20 évvel ezelőtti - megalakulása óta magyar és nemzetközi szabadalmai alapján a daganatos betegek számára szánt készítmények fejlesztésén dolgozik. 
 
1987-ben Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus egy olyan tudományos felfedezést tett, ami alapjaiban befolyásolhatja a rák elleni további hadviselést. Kulcsár dr. több éven át kutatta, hogy miként védekezik az emberi szervezet a daganatokkal szemben. Rájött, hogy nem az általános védelemért felelős immunrendszer, hanem egy speciális védelmi rendszer az, ami elpusztítja a rendellenessé vált sejteket. Bebizonyította a Természetes Tumorellenes Védelem létezését, meghatározta, miből áll, hogyan működik, s elmélete ma már az Európai Unióban és további 17 országban bejegyzett szabadalom. 
 
A CULEVIT MAGYAR BRANDS - díjas lett;
 
NŐI és FÉRFI PROBLÉMÁKRA KIFEJLESZTETT TERMÉKEK, bármely gyártótól
 
A NŐ, a szeretet, a szépség, a biztonságos otthon melegének és a termékenységnek szimbóluma.
Őrködjünk a férfiak egészsége felett is!
 
Ahhoz, hogy ez működhessen egészség kell!
 

Férfi és női gondok enyhítésére menüpontban!

 


 

További feltöltés hamarosan