A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Menü
Ár:
5.959 Ft

Huminiqum kapszula

Ár:
5.959 Ft
Cikkszám: 000416
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Hymato Producrs Kft.

Leírás és Paraméterek

A HUMINIQUM étrend-kiegészítő lágy-kapszula a szervezet számára szükséges mikroelemeket, huminsav és fulvosav komplexek formájában tartalmazza. 
Természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció ártalmaknak kitett ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

A mikroelemek és ásványi anyagok hiánya a szervezetben elsősorban az enzimek és vitaminok működését gátolja. Ezért hiába fogyasztjuk a vitaminokat, ha nincs jelen a megfelelő mikroelem, akkor azok hatástalanok maradnak. Az analitikai módszerek fejlődése mára lehetővé tette a nagyon kis mennyiségben jelen lévő elemek mérését, melyek azt igazolják, hogy egy egészséges élő szervezet működéséhez több mint 70 mikroelem és ásványi anyag folyamatos jelenléte szükséges. A mikroelemek mennyiségén túl azok aránya is nagyon fontos. A természetes egyensúly megbomlása hiánytüneteket okozhat.

A szervezet hatékonyan azonban nem tud felvenni akármilyen ásványi anyagokat vagy mikroelemet. Ehhez un. szerves molekula-komplexek kellenek, melyek átjutnak a bélfalon és a sejtfalon is.

A legjobb megoldást,  a természetes huminsavak  bejutása a szervezetbe.  A huminsavak a mikroelemek felvételét segítő szerves komplexképző molekulák, valamint a sejtek energiatermelését és védekező képességét is serkentik, és a szervezet méregtelenítésben is fontos szerepet játszanak. A természetes huminsav és fulvosav számos ásványi anyagot tartalmaz, biológiailag hasznosítható formában.

A huminsavak kémiai értelemben egyrészt természetes quinon vegyületek, másrészt természetes polimer molekuláknak tekinthetők, melyek alap építő egységei a kis molekulájú fulvosavak. Egy részük tehát felszívódik a szervezetbe (antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatás), más részük viszont a bélrendszerben maradva serkenti, szabályozza a bélflórát, felvehető állapotban tartja a tápanyagokat, megköti és kiüríti a toxinokat.

A  huminsavak hatásai

Antioxidans, gyökfogó; Rendkívüli hatékonysággal megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, melyek számos betegség forrásai.
 
Enzim-aktivitás növelése;  Az enzimek és vitaminok az életerő forrásai. Ezek alakítják át a felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká. A huminsavak növelik az enzimaktivitást. Ha vitaminok és enzimek mellé fulosavat juttatunk, akkor azok biológiai hatékonysága megnő.
 
Antivirális hatás;  A huminsavak antivirális hatása a humán gyógyászatban régóta ismert és a huminsav talán a természet egyik legerősebb vírus ellenes hatóanyaga.
 
Sejtmembrán áteresztő-képesség növelése; Beviszi a szervetlen ásványi anyagokat a sejtmembránon.
 
Szerves átképződésA szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket "szerves" vegyületekké alakítják, bejuttatják a sejtekbe. Az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat a természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből.
 
Optimális ásványi anyag felvételBiztosítja a szervezet számára az optimális ásványi anyag felvételt, azáltal, hogy a túlsúlyban lévő anyagok felvételét gátolja, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét elősegíti.
 
Toxinok hatástalanításaFizikai- kémiai szerkezetükből adódóan a huminsavak szinte valamennyi vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni. A szervezetbe került toxikus anyagokat hatástalanítják és kiürítik. A legújabb amerikai kutatási eredmények szerint egy átlagember vérében 170 idegen anyag található.
 
Sav-bázis egyensúly helyreállításaA" modern" táplálkozási szokások a szervezet elsavasodását okozzák. Az elsavasodás számos betegség okozója (pl. narancsbőr, reuma, asztma, elhízás, csontritkulás, hajhullás, élősködők, gombák). Szervezetünk e folyamatok ellen úgy védekezik, hogy a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti és a keletkezett sókat elraktározza. Tehát ez a folyamat is a szervezet számára felhasználható mikroelemek szintjét csökkenti.
 

Felhasználási javaslatok

A készítmény tartósítószert nem tartalmaz.
• A szükséges adagot bő folyadékkal vegyük be.
• Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.
 
Ajánlott napi bevitel
Általános roborálásra: 1x2 db
Mikroelemek pótlására: 2x2 db
Sav-bázis egyensúly helyreállítására: 1x2 db
Fáradtság, levertség érzet esetén: 1x2 db
Fizikai megterhelés, versenyzés: 2x2 db
Szellemi kimerültség esetén: 2x2 db
Áldott állapotban, szoptatós anyáknak: 1x2 db 
Betegség utáni lábadozás: 2x2 db
Gyerekeknek: 1x1 db

Tárolása
 Felbontás után visszazárt kupakkal tároljuk, saját dobozában

Tartalom: 120 db.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!