A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

JAVÍTS ÉLETMINŐSÉGEDEN!

A mai hírlevél címét az alábbi képről kölcsönöztem.

Mégpedig azért, mert felkerült weboldalunk termék-kínálatai közé egy különleges termékcsoport Myrobalan-termékek címmel.

Azt gondolhatnánk, import-termékeket takar a megnevezés. Szó sincs róla, kizárólagosan magyar termékek.  Az alábbiakban bemutatjuk miért is különlegesek.

Mik azok a különlegességek, amik a Myrobalan-termékeket jellemzik?

- 100 %-os gyógynövény-tartalmú termékek, , semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak

a gyógynövények minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek

-  100 %-ban mellékhatás mentesek

-  egyedi, magyar fejlesztésű termékek

-  hazai gyártásúak, minőségbiztosítási rendszerekkel működő üzemben készülnek

-  minden termék glutén.- tej,- laktóz,- cukormentes

-  a kapszula anyaga növényi cellulóz, így vegán étrendűek is fogyaszthatják

-  a termékek csomagolása gyógyszeripari minőségű eszközökkel, flakonokkal történik

A termékek kiválóságát fenti jellemzőkön túl, tovább emeli a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlása.

A Myrobalan termékek a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalata, tudása alapján készültek, ötvözve a modern, tudományos eredményekkel, hazai tapasztalatokkal.  

A termékek összeállításánál az úgynevezett fúziós elv érvényesül.. Ennek lényege röviden az, hogy egyes speciális gyógynövényeket, melyeket a tibeti vagy más hagyományos gyógyászati rendszer használ, tovább bővül olyan gyógynövényekkel, melyek a mi éghajlati övezetünkben előfordulnak.

Ennek a prémium termék-családnak a segítségével a testi-lelki egészség fenntartása a legmagasabb szinten valósítható meg.

A termékek között szinte minden egészségi problémára választható étrendkiegészítő. Érdemes elolvasni az egyes termékek ismertető leírását, melyek tartalmazzák az aktuális termék összetevőit, melyek igazolják azok komplexitását.

Íme a kínálat;

Miért hatékonyak a Myrobalan termékek?

A hatékonyság egyik kulcsa a felhasznált alapanyagok széles skálája. Bár az egyes összetevők mennyisége nagyon csekély, mégis különösen hatékonyak ezek a tudatosan összeállított gyógynövénykomplexek. Ennek oka az, hogy a különböző összetevők válogatott kombinációja egy merőben új hatóanyagot hoz létre. A különleges kombinációt a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciájának figyelembevételével érhető el.

Saját tapasztalat: Viszonylag hosszabb idő után nem múlt el a szemeim kötőhártya gyulladása. Megvettem a MeTor kapszulát, ami általános gyulladás-csökkentő.. Három kapszula bevétele után elmúlt a kötőhártya gyulladásom.

Mit okoznak testünkben a Myrobalan-termékek?

A Myrobalan gyógynövényes készítmények összetevőinek szinergista módon harmonizáló hatása a testünkben olyan finom impulzusokat vált ki mind energetikai, mind fiziológiai szinten, amelyek beindítják a szervezet önszabályozását. Itt mutatkozik meg igazán gyakorlatban is, hogy az egész jóval több, mint csupán az egyes részek összessége.

 Adaptogén gyógynövények tulajdonsága

A Myrobalan termékek mindegyike adaptogén gyógynövényeket is tartalmaz. Az adaptogén növényeknek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira, függetlenül attól, hogy ez a funkció milyen irányban mozdult el korábban. Ezek gyakorlatilag olyan gyógynövények, amelyek növelik az emberi szervezet nem-specifikus ellenállását a stresszel szemben.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az alulműködő szerveket tonizálják, a túlműködőket nyugtatják, az optimálisan működőket pedig nem módosítják a gyógynövényekben rejlő hatóanyagok. Az adaptogén hatás igen komplex tulajdonság, ilyen bioaktivitással jellemzően csak a több hatóanyagot tartalmazó gyógynövények rendelkeznek, míg a szintetikus vegyületek között nem ismert adaptogén tulajdonságú.

 

Lejegyezte,

Barátfalvy Irén 2024. június 30-án