A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Prime Again kapszula, Sunrider
23.048 Ft
19.800 Ft
Kedvezmény: 14%

Prime Again kapszula, Sunrider

23.048 Ft
19.800 Ft
Kedvezmény: 14%
Gyártó cikkszám: 20231
Cikkszám: 23
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sunrider International

Leírás és Paraméterek


A  szervezet   hormon- és idegrendszerének   működését, azok erősítését se­gíti.

Nem hormonkészítmény!

A felhasznált növények a hor­mon­termelést végző belsőelválasztású mirigyek működésének har­monizálására irányulnak.
Hormonrendszerünk kiemelten fontos szervrendszer, ugyanis a legfontosabb életfolyamatokat irányítja. Kapcsolatban áll sza­po­ro­dá­sunk­kal, egyed­fejlődésünkkel és felnőtté válásunk­kal; hormonház­tar­tá­sunk kihat szin­te valamennyi szervünk működésére, mi­vel hormonok sza­bá­lyoz­zák a legfon­to­sabb életfolyamatokat. A hormonrend­szer valójában min­den szerv működését befolyásolja.

Az endokrin rendszer felelős az anyagcsere, a hangulatunk, a növekedés, az alvás, a szexuális funkciók szabályozásáért.  Kiegyensúlyozza a hormonok termelődését,  támogatva a hormon-háztartás optimális működését, továbbá segít az öregedés elleni harcban.
 

Kínai császárok többek között en­nek a keveréknek a se­gít­sé­gé­vel igyekeztek meg­őrizni fiatalságukat és tett­erejüket.

A Prime again® erősítheti a szexuális működést, és – különösen az immun­rend­szert erősítő Alpha 20C® -vel együtt fogyasztva – nemcsak mérsékli az al­ler­gia, leginkább a szénanátha tüneteit, hanem hozzájárulhat a probléma hosszú távú megoldásához. Szerepe van az izomépítésben, az idegrendszer jobb működésében, és segíti a szervezetet a stressz elleni harcában. Rend­sze­res fogyasztása csökkentheti a ráncosodást, hölgyeknél pedig enyhítheti a menst­ru­á­ci­ót megelőző feszültséget és idegességet. Közrejátszik a nagyobb ener­gia és vitalitás, illetve az érzelmi stabilitás elérésében. Tapasztalatok sze­rint a meddő párok egy részénél – amikor nem szervi rendellenesség okoz­za a problémát – néhány hónapig tartó rendszeres fogyasztása gyakran hoz­zá­se­gít a gyermekáldáshoz.

A Prime again® élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táp­lá­lékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Felhasználási javaslat;

Napi 2 db kapszula

Összetétele; 

- Gyümölcsök (42 %) japán som, kínai magnólia, licsi

- papíreperfa levél (21 %)

- morinda gyökér (13 %)

- fűszernövény (8 %): ánizskapormag

- kapszulahéj: hydroxipropil-metil-cellulóz

A Prime Again rendszeres fogyasztása csökkentheti a ráncosodást, késlelteti az öregedési folyamatokat, enyhítheti a menstruációt megelőző feszültséget és idegességet. Közreműködik a nagyobb energia és vitalitás, illetve az érzelmi stabilitás elérésében.

Tartalma:

Nettó tömeg: 62,15 g    - 100 db  (621,5 mg/db kapszula)

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.