A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Rézlepedő, réztextília

Vendégeim szokták tőlem kérdezni, hogy most mi a sláger-termék a webáruházban, vagyis miből rendelnek legtöbbet Megrendelőink.

Időnkét előfordul, hogy egy-egy termékből néhány napon keresztül többet/többen  rendelnek, de ezeket nem nevezném sláger-termékeknek.

Most viszont kijelenthetem, hogy június slágerterméke a  RÉZLEPEDŐ  volt.

 

Miért van szükség  rézlepedő használatára, réztextília alkalmazására?

Ma már tudományosan bizonyított, hogy a naponta használatos elektromos készülékeknek a sugárzása káros hatással van szervezetünk működésére, valamint kellemetlen hatásúak a földsugárzások is.

 

Elektroszmog, a civilizáció velejárója

A külső mágneses mezők befolyásolják agyműködésünket is.  Alvászavart, fejfájást, migrént, feszültséget, idegességet, koncentráció-zavart,  fülzúgást okozhatnak, legyengítik az immunrendszert. Ezeknek a külső, kellemetlen hatásoknak, az úgynevezett elektroszmognak  a kivédésére, árnyékolására alkalmas a réztextília.

 

- Matrac, gyapjúderékalj alá vagy ágyneműtartzóba helyezve nyugodtabbá, pihentetőbbé válik alvásunk

- Műtők érzékeny berendezései árnyékolhatók le.

- Számítógép előtt dolgozóknak, tv-szerelőknek ajánlott a  ruházatba történő beépítése, ami megvédi a szervezetet a képernyő által kibocsátott káros sugárzástól.

- Villanyszerelők, trafóházak, adó-vevő tornyok közelében dolgozók számára rezezett textíliából készített védőöltözet használata ajánlott. 


Földsugárzások

Ugyancsak kellemetlen hatásúak a földsugárzások. Két legismertebb fajtája a vízér és a Hartmann-ér. Egyre többször lehet hallani, hogy házak, lakások alatt vízér, Hartmann-ér meglétét mérték ki.  

Akadémiai állásfoglalás még nem történt, de a gyakorlat igazolja, hogy a rezezett textíliák ezeket is képesek árnyékolni. Beépítve a tapéta, padlószőnyeg, parketta alá védi lakásunkat a káros földsugárzásoktól.

Jómagam is igazolhatom,  hogy a Stúdió és  a lakás különböző részei alatt kimutathatók a vízerek és Hartmann-háló (feltételezhető a Gellért-hegy, a Duna közelsége okán) és nyolc éve eredményesen alkalmazom a rézlepedőt és  réztextíliát.  
A  rézlepedő képes oldani az izom és érgörcsöt, nyugodtabb alvást biztosít. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirokkeringés,   a szervezetben visszaállhat az optimális működés.

Néhány kisebb felületű, de célirányosan használható rézszövet  pl. a Rézkendő, vagy egyes funkcionális használatú termékünk: Rézderékvédő, réz fásli, réz izületi pánt, réz fejpánt, nyakpánt is hasznos  a mindennapokban, valamint a Rézkolloid.

A réz, mint nyomelem

A réz biokémiailag is nagyon fontos, ismert nyomelem. A réz élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe és felszívódhat bőrön keresztül is. Idősebb korban ügyelni kell a megfelelő rézszint fenntartására, mivel számos időskori népbetegség oka a rézhiány. ezért pótlásuk különösen fontos. A rézhiány tünetei: vérszegénység, ödéma, törékeny csontok, ingerlékenység, fáradékonyság,

 

Lejegyezte: Barátfalvy Irén