A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Shiatsu masszírozó fotel-kezelés- 1 alkalomra
800 Ft

Shiatsu masszírozó fotel-kezelés- 1 alkalomra

800 Ft
Cikkszám: 323
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Vita Shiatsu masszírozó fotelben, 4 masszírozó henger le-felmozgást végezve biztosítja a nyaktól a csípőig, a hát kellemes masszírozását, a gerinc-meridián mentén.

A megfeszült izmok rosszul vérellátottak. A fájdalom ilyenkor már nem csak egy pontban érezhető, hanem kisugárzik a környező szövetekig is, olyannyira, hogy szinte fájdalmas csomók érezhetők. A kellemesen ható masszírozás serkenti a vérkeringést, miáltal fellazulnak az izmok és elmúlik a fájdalom.

Hőérzékelő felvételek bebizonyították, hogy egy 15 perces masszírozás után az egész hát vérellátása jelentősen javul, 1 alkalommal.

A masszírozás frissíti, vitalizálja a testet, csökkenti a fájdalmakat, megszünteti a fáradtság-érzetet, ellazítja az izomzatot, nyugtatja az idegeket, stresszoldó hatása van, kellemes relaxált állapotot biztosít.

A Shiatsu masszírozó fotel kényelmes és hatékony megoldást kínál a fájdalmas izmok és a stressz oldására. A masszírozó fotel kellemes és relaxáló élményt nyújt, amely minden alkalommal ellazítja. A Shiatsu masszázs egy hagyományos japán masszázsmódszer, amely az ujjnyomásra  összpontosít a hát különböző pontjain. Ezáltal kiegyensúlyozottabbá teszi testet és lelked, megszünteti a fájdalmat és feszültséget.

A szolgáltatás előzetes időpont-egyeztetéssel vehető igénybe, a Relax Stúdió székhelyén

(tájékoztatásul: 1111. Budapest, Bercsényi utca 6.)

Időpont-egyeztetés bármelyik elérhetőségünkön;

E-mail: relax@relaxbolt.hu

Telefon: 06 30 2657310

 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.