googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

Szakvélemények, engedélyek a W25 Víztisztítók forgalmazásához, használatához

 

A bakteriosztatikus ezüsttel imregnált aktív szén töltetek megkötő erejével és a különféle szűrőkkel működő készülékekkel a konyhában a víziváshoz és a főzéshez, a fürdőszobában pedig a fürdéshez, zuhanyzáshoz nyerhető egészséges, tiszta víz. Lényeges kiemelni, hogy a Wellnet aktív szenes víztisztítói nem távolítják el a vízből az egészség megőrzéshez szükséges makro- és mikroelemeket (pl. kalcium, magnézium, fluorid stb.), és élvezhető ízű, szagú, kristálytiszta vizet szolgáltatnak.

A közegészségügyi előírás szerint a készülékek 2 évig használhatóak. A forgalmazási feltételeket az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat 4666/2004 számú engedélye szabályozza.