A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Tőlünk kérdezték - Méregtelenítő kúra

Kérdés tartalma;
Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy milyen otthoni méregtelenítő készítményt tudna nekem ajánlani? Hány napig kellene böjtölni?
 
 
Válasz
 
Kedves Érdeklődő! Az emberi szervezet rendelkezik önálló öntisztító mechanizmussal. Egyik fontos feladata a salakanyagok eltávolítása a szervezetből. A probléma abból adódik, hogy manapság jóval több szennyezőanyag kerül a szervezetünkbe, mint amivel a testünk meg tud birkózni. Ezért a méregtelenítésért, tisztításáért felelős szervek - a máj, a vese, a bőr nem tudnak elég hatékonyan működni. A káros anyagok eljutnak a sejtekig és gátolják a sejtek anyagcseréjét és működését. Ezt kezdetben csak fáradékonysággal, fejfájással, levertséggel jelzi a szervezet.
Ha nem figyelünk ezekre a jelekre, komolyabb figyelmeztetések következnek;
• emésztési gondok
• anyagcsere problémák,
• szív-és érrendszeri panaszok
• csontritkulás
• allergiás reakciók és folytathatnánk tovább..
 
. Tehát a tisztítókúra elsődleges célja a test természetes méregtelenítő képességének helyreállítása, a szervezet egyensúly állapotának létrehozása. A szervezet kiválasztó szerveit segíteni kell a tisztító folyamatokban. Tekintettel arra, hogy nem tudható, hogy Önnek van-e konkrét problémája, s ha van, az mely szervre vonatkozik vagy általánosságban érdeklődik. Általános tisztító kúra végezhető a Sunrider cég Calli teájával. Hasznos továbbá a kiválasztó szervek meridián-támogatása. Erre célirányos készítmények: Májmeridián tea, Vesemeridián tea, Ezeken kívül javaslom, tekintse át a http://www.relaxbolt.hu weboldalon az Immunrendszer támogatása menüpontban lévő termékeket, ahol a kiválasztó szervek támogatását segítő termékek között választhat. A bőrön keresztüli méregtelenítésére ajánlott a Fekvő infraszauna. Szíves figyelmébe ajánlom webáruházunk Cikkek menüpontjában a máj,- és vese működésére vonatkozó írásainkat. Javaslom, ha eddig nem tette volna meg, készíttessen vérképelemzést. A leletből látható lesz, hogy hol jelentkezett már valamilyen probléma, vagy rendben vannak az értékek. Esetleg utalást mutatnak az eredmények, hogy szükséges-e további állapotfelmérést végeztetni. Amennyiben további kérdése van, kérem írjon a relaxstudio@chello.hu e-mail címre, készséggel válaszolunk.