googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['566'], value: 0, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

ActiveMagnet+ pulzáló mágnesterápiás matrac

Cikkszám: 000341
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Oxford Medical Instruments Ltd.

Leírás és Paraméterek

 
HA ÉRDEKLŐDIK AZ ACTIVEMAGNET+  PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS MATRAC IRÁNT, KÉRJÜK KATTINTSON A FENTI  AJÁNLATKÉRÉS GOMBRA! Készítettünk Önnek egy űrlapot, néhány adat bejegyzése után már továbbítható is, de kérjük ellenőrízze a beírt adatait. Mivel az e-mail cím bevitele során előfordulhatnak hibák, mint ahogy már elő is fordultak, ezért kérjük adjon meg telefonszámot is.  Ha az ajánlatkérés elküldése után nem kap visszaigazoló e-mailt, akkor nagy valószínűséggel az e-mail címébe hiba csúszott, ugyanis minden levélre válaszolunk.
Hamarosan megküldjük Önnek válaszunkat, a termékre vonatkozó jelenlegi legjobb ajánlatunkat, ami tartalmazza a részletes információkat, ha a készülék megrendelése mellett dönt..
 
Mágnesterápiával az egészségért, a jobb közérzetért - mágnesterápia az Ön otthonában!

 

Mérésekkel bizonyított, hogy a  Földet körülvevő mágneses mező  intenzitása folyamatosan csökken,  ami  egészségünket és közérzetünket nagymértékben befolyásolja.

Számos civilizációs betegség vezethető vissza a nem megfelelő bio-energetikai ellátásra, és az anyagcsere elégtelen áramlására, mely   a Föld életfontosságú, mágneses mezejének  olyan alacsony szintre  való  csökkenése idézi elő, ami ily módon  károsítja a szervezet műküdését.

 

Miként  segít a mágnesterápiás kezelés?

Gyakorlatban bevált és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasak a bioelektromágneses mezők arra, hogy szervezetünk működését optimális irányba tereljék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával,  valamint  aktivizálják a salakanyagok eltávolítását.

A mágnesmező alkalmazása természetes módon illeszkedik a test saját rezgéseihez, energiát közvetít a szervezet energiaszegény pontjaihoz, s ezzel a szervezet belső és külső harmóniáját, egyensúlyát helyre tudja állítani.

Hogyan hat a mágneses energia testünkre?

A mágneses enrgia a test felületen keresztül bejut a véréramba, megváltoztatja a vér tulajdonságait. Nevezetesen, hatására kitágulnak az erek,  keringésnek köszönhetően minden sejthez, (még a legfinomabb hajszálerekhez is) eljut, ahol anyagcsere-folyamatok  zajlanak. Itt történik a sejtlégzés és szövetek anyagcseréje. Ennek köszönhetően a hajszálerek szintjére többféle életfontosságú hatóanyag is eljut, mint például az enzimek, hormonok, immuntestek, vitaminok,  ásványi anyagok, stb.

Ezzel egyidejűleg a vérben és szövetfolyadékokban felhalmozódott salakanyagok távozását  elősegítik, így azok  fokozatos eltávolítása következik be.

pulzáló mágneses tér célzott alkalmazásával lehetővé válik, hogy a beteg szervezetet természetes és kímélő formában visszasegítsük az eredeti rezgésritmusába, és így helyre álljon annak működőképessége.

A mágneses mezővel történő kezelés

Összefoglalva a  mágneses mezővel történő kezelés által az anyagcsere élénkül és a vérellátás javul, a sejtek több oxigént kapnak, a test számára a terhes méreganyagok kiválasztódnak.

A pulzáló mágneses földvonalak a sejtmembránok ionkoncentrációjának eltolódását eredményezi. Az ezáltal keletkező változások a sejthatárok felületén található különbségekben a sejtmembrán fokozott áteresztőképességét eredményezi.

Így a sejt repolarizálása és a sejtanyagcsere pozitív befolyásolása jön létre. Egyben a szövetekben is mérhető az oxigén részleges nyomásának emelkedése.

Alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mezők segítségével az emberi test minden mellékhatás nélkül befolyásolható, így a teljes test mélyszöveti masszázsa megvalósítható. Továbbá a pulzáló mágneses mezők az anyagcserét és a vérkeringést élénkítik, fokozzák a nyirokmasszázst és növelik a szövetek oxigénellátását.

A mágnesterápiás készülék elsődleges funkciói;

 Egészség megőrzése, az elsődleges prevenció, az öngyógyító erő megőrzése

 Teljesítőképesség növelése

 Fizikai- és szellemi közérzetjavítás

 Regenerálódás, rehabilitáció.

 

A pulzáló mágneses tér hatásos a 4 gyakori betegségcsoport esetén;

1, Érrendszeri megbetegedések - érszűkület magas vérnyomás

2, Cukorbetegség - belgyógyászati probléma szintén kapcsolódik az érbetegségekhez egyik következménye a hajszálérszűkület.

3, Reumatológia&ndash fájdalmas kórképek, izületi gyulladások, kopások,

4, Neurológiai megbetegedések &ndash stressz, pszichés zavarok, alvászavarok, bénulás, fájdalomszindrómák.

A szív és érrendszeri megbetegedésekből eredő elhalálozás, Magyarországon a vezető elhalálozási ok. Az összes elhalálozás több mint felét  szív - és érrendszeri megbetegedésből való eredet teszi ki.

Tegyünk együtt azért, hogy a jövőben ne így legyen!

Az Active Magnetic pulzáló mágnes berendezés sokkal jobbá teheti, illetve nagyságrendekkel javíthat az életminőségen, sok-sok fájdalomtól mentheti meg használóját, vagyis egy jobb életminőséget képes biztosítani. 

Az Active Magnetic mágneses mezővel működő készülék otthoni használatra lett kifejlesztve kezelésre és rehabilitációra, és ami ennél is fontosabb: prevencióra.

A pulzáló mágnesterápiás kezelés  jól kiegészíti a hagyományos gyógymódokat, jelentős a szerepe a rehabilitációban, hozzásegít a testi-lelki harmónia visszanyeréséhez. 

Hogyan fejti ki gyakorlati hatását ? 

- Tágítja az ereket

- Emeli az oxigén-szintet

- Javítja a vérkeringést

A pulzáló mágneses terápia következtében kitágulnak és rugalmassá válnak a hajszálerek, mellette a vörös vértestek is felveszik a &bdquo bab formát&rdquo , aminek következtében elindul, vagy javul a vérkeringés. A pulzáló mágneses tér tehát nem csupán tágítja a hajszálér rendszert, hanem még hígítja is a vért!

Az alkalmazott terápia várható hatásai: minden életfunkciót serkent

- javul a vérellátottság
- fájdalom csökkenthető
- tágítja az ereket
- ízületi, izomfájdalom csökken
- oxigént juttat a vérbe
- gyulladás csökkenthető
- regenerálja a test sejtjeit
- növeli a teljesítőképességet, javítja a közérzetet.

Magyarországon évente 60-70 ezer ember hal meg, melyek hátterében érrendszeri, keringési megbetegedések állnak.


Előzzük meg, s tegyünk ellene! Ne törődjön Ön sem bele, hogy mi magyar emberek listavezetők vagyunk az érrendszeri halálozás terén.

Ellenjavallatok 
Annak ellenére, hogy mellékhatásai nincsenek, mégis bizonyos biztonsági előírások betartása szükségszerű.
Nem javasolt a pulzáló mágnesterápiás matrac alkalmazása;
- terhesség 
- epilepszia
- vérzéses állapot esetén
- pacemaker vagy elektrónikus implantátum
- daganatos betegség
- lázas állapot
- ismeretlen eredetű problémák
- túlműködéses hormonbetegségek
- immunszupresszív kezelés alatt állók
- myasthenia gravis (súlyos izomgyengeség)
esetén.
- amennyiben egyéb betegség miatt orvosi kezelés alatt áll, - a mágnesterápiás készülék alkalmazásával kapcsolatban kérje ki orvosa tanácsát.
 

A mágneses erőtér terápiával késleltetni tudjuk a szabad gyökök sejtkárosító hatását, és gyengéden, de mégis hatásosan támogathatjuk a szervezet oxigénfelvétel kapacitását, mely egyenesen fiatalító hatással bír.

Műszaki adatok;

Adapter;

- tipusa: TYP60-1700500V,

- tápfeszültsége: 100-240V  AC: 50/60 Hz

- érintésvédelmi osztály: II.

- teljesítményfelvétel: 10 W (adapterrel együtt)

Avtive Magnet

- tápfeszültség: 17 V  DC

- páciens oldali védelem: B

- ipari védettség: IP21

A matrac mérete: 190 x 80 cm

A  CSOMAG RÉSZEI

A készülék kartondobozban kerül szállításra, melynek mérete: 88 x 70 x 11 cm

Tartalma;
- 1db hálózati adapter -
- 1db vezérlőegység
- 1db pulzáló mágnesterápiás matrac.-190x80 cm, 
8 db indukciós tekercset tartalmaz

- A jótállási jegy - 1 éves intervallumra szól,  a Használati útmutató része 

- A gyártó cég saját szervízzel rendelkezik, melynek pontos elérhetőségét a Használati útmutató tartalmazza

- Tartalmazza továbbá a készülék tanusítványait, melyek ITT tekinthetők meg,

 Igazolja az

ActiveMegnet + pulzáló mágnesterápiás matrac a 93/42/EEC orvostechnikai eszköz  ellenőrzött, bevizsgált voltát

Ajándék könyvet tartalmaz: A pulzáló mágneses tér alkalmazásáról, mely segítségével Ön is minden nehézség nélkül használhatja otthonában, ami teljesen fájdalommentes.

Beállítható programok

a Vezérlő egység kijelzéseit, annak bekapcsolási, beállítási módjait a programra, idő-itervallumra, frekvenciára vonatkozóan, ami könnyen elsajátítható;

- P1-es program  (keringésjavító program)A csomaghoz mellékelt használati utasítás ismerteti

 .A frekvencia automatikusan fut fel 1 Hz-ről 40 Hz-re, majd vissza.

- P2-es program  (gyulladáscsökkentő program)
A frekvencia véletlenszerűen váltakozik 1-40 Hz között.

- P3-as program  (gyógyító program)

Használat előtt állítandó be a működési intervallum és 1-99 Hz közötti frekvencia mértéke.

 

A készülék használata

A csomagban lévő Útmutató részletes leírást tartalmaz a készülék üzembe helyezésével ill. használatával kapcsolatban, lépésről lépésre.

Az alábbi frekvencia-tartományokban végezhető otthoni kezelés;

- Alacsony frekvenciák 1-10 Hz: fájdalomcsillapítás, izomrelaxáció, gyulladáscsökkentés

- Közepes frekvenciák 10-15 Hz: Javítja a vérellátást és a nyirokkeringést, duzzanatok lappadását segíti, gyulladáscsökkentés, értágítás.

- Magas frekvenciák  25 Hz-ig: Csontok gyógyulását segíti elő. Baleset utáni állapotok javítása, égések, akut megbetegedések gyógyítása, méregtelenítő hatás.

- Magasabb frekvenciák 26 Hz felett; orvosi alkalmazás, gyógyulás erőteljesebb támogatása. Otthoni használatnál ez a fokozat kizárólag orvosi szaktanácsadás igénybe vételével.

 

Gyártás és Szervíz


Oxford Medical Instruments,  angliai székhely orvostechnikai eszközöket gyártó cég

A cégnek Magyarországon szervíze üzemel. Elérhetőségét a Használati útmutató tartalmazza.
 

 

Röviden, amit at ACTIVE MAGNETIC + pulzáló mágneses készülékről tudni érdemes!

A  mágneses mezővel működő készülék otthoni használatra lett kifejlesztve kezelésre és rehabilitációra, és ami ennél is fontosabb,

egészségmegőrzésre, betegségek megelőzésére, prevencióra.

A készülék az egész család barátja, mert minden használója egészségét őrzi...

A használati utasítás tartalmaz minden olyan ismeretet, amellyel Ön otthonában biztonsággal tudja használni a készüléket.

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő