A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák

Hogyan védekezzünk a sugárzások ellen?


Tudományosan bizonyított, hogy a naponta használatos elektromos készülékek sugárzása, valamint a nagyfrekvenciás sugárzás káros hatással van szervezetünk működésére, valamint kellemetlen hatásúak a földsugárzások is.

 A   sugárzások terjedése új szót generált mindennapi szótárunkban, az elektroszmog kifejezést. Az elektroszmog  a civilizációs élet  velejárója.

Mindannyian örömmel használjuk modern korunk vívmányait. Elbűvöl bennünket az internet információ-áradata, a pillanatok alatti hozzáférés különböző adatokhoz, hogy azonnal kapcsolatot tudunk teremteni, akivel beszélni szeretnénk, sőt esetleg láthatjuk is őt. Ez a kényelem és gyorsaság mindenkit magával ragad.

Ugyanakkor kevésbé gondolunk arra, hogy azok a készülékek, amelyek ezeket a számunkra már megszokott szolgáltatást nyújtják, közvetlen környezetünkben vannak. A nap bármely szakában, bárhol találkozhatunk velük. Milyen hatással vannak szervezetünkre? Az elektroszmogot sugárzó készülékek egyenként is, de összességében még inkább, hátrányosan befolyásolják az élő szervezet működését.

 

 

Mit okozhat az elektroszmog?

Hihetetlen széles skálája van azoknak a szervezeti elváltozásoknak, amit az elektroszmog okozhat;

alvászavart okozhat, hatására az emberi szervezet regenerációja nem megfelelő, előidézhet fejfájást, migrént, ami befolyásolja napi teljesítő képességünket, közérzetünket, feszültséget, idegességet, stresszt  idézhet elő, ami már önmagában betegségeket generálhat, koncentráció-zavart okozhat, ami napi működésünket negatívan befolyásolja kellemetlen tünetként, fülzúgást válthat ki, befolyásolják agyműködésünket, nehézzé teszi mindennapjainkat és feladataink végzését, legyengítik az immunrendszert, minek hatására hamarabb megbetegedhetünk. Továbbá egyéni érzékenység okán akár komoly, élet-kockázatú betegségeket is okozhatnak.

Hogyan védekezzünk a sugárzások ellen? Milyen termékek alkalmasak árnyékolásra?

Ezeknek a külső, kellemetlen hatásoknak, az úgynevezett elektroszmognak  a kivédésére, árnyékolására alkalmas a réz- és/vagy  fémezett textília.

Elektroszmog árnyékolására alkalmas termékeink olyan réz vagy fém-tartalmú textíliák, melyek képesek kivédeni a magas frekvenciás rádió és mikrohullám sugárzásokat. Képesek blokkolni a mikrohullámokat, mint például a mobilantennák sugárzásait, közelünkben működő vagy környezetünkből átsugárzó WiFi jeleket. 

Ablakon keresztüli sugárzás kivédésére

Ha ablakon keresztül  ér bennünket sugárzás, érdemes először azt levédeni. Jó fényáteresztő képességű, áttetsző Réz/Nikkel  tartalmú Organza anyaggal tehetjük meg, mely függöny helyett alkalmazható. Felszerelése egyszerű, házilag megoldható.

Amennyiben lakásunk belső terét akarjuk védeni

Ha lakásunk falait, mennyezetét vagy padlózatát érik sugárzások, védjük le Rézszövettel.
A Rézszövet alkalmas tapéta helyett vagy tapéta alá, egyszerű felragasztással. Építkezőknek ajánlatos a padlózat alá helyezni a Rézszövetet.

Földsugárzás kivédése

Amennyiben  földsugárzás tapasztalható lakásunkban, ugyan csak Rézszövettel védekezhetünk kellemetlen hatása ellen.

Matrac, gyapjúderékalj alá vagy ágyneműtartóba helyezve nyugodtabbá, pihentetőbbé válik alvásunk.

Két legismertebb fajtája a vízér és a Hartmann-ér. Egyre többször lehet hallani, hogy házak, lakások alatt vízér, Hartmann-ér létét mérték ki.  

Akadémiai állásfoglalás még nem történt, de a gyakorlat i tapasztalat igazolja, hogy a rezezett textíliák ezeket is képesek árnyékolni. Beépítve a tapéta, padlószőnyeg, parketta alá védi lakásunkat a káros földsugárzásoktól.

Jómagam tapasztalataim alapján igazolhatom,  hogy a Stúdió és  a lakásom különböző részei alatt kimutathatók a vízerek és Hartmann-háló (feltételezhető a Gellért-hegy, a Duna közelsége okán) és nyolc éve eredményesen alkalmazom a rézlepedőt és  réztextíliát a földsugárzások kivédésére. 
A  rézlepedő képes oldani az izom és érgörcsöt, nyugodtabb alvást biztosít. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirokkeringés,   a szervezetben visszaállhat az optimális működés.

Ha munkavégzésünk alatt sugárzásnak vagyunk kitéve

Számítógép előtt dolgozóknak, tv-szerelőknek ajánlott a  ruházatba történő beépítése, ami megvédi a szervezetet a képernyő által kibocsátott káros sugárzástól.

Sugárzás harmonizáció

A képre vagy ide kattintva megnyílik a OMI PEMF MEDAILLON termék oldala

 

Lejegyezte

Barátfalvy Irén

2021. június 13-án