A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
Rézlepedő 100  X 170 cm, II. o.
11.000 Ft
7.000 Ft
Kedvezmény: 36%

Rézlepedő 100 X 170 cm, II. o.

11.000 Ft
7.000 Ft
Kedvezmény: 36%
Cikkszám: 00179
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lorix Kft.

Leírás és Paraméterek

A Rézlepedő a következő problémák kezelésére ajánlott:

  • árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzást
  • segíti az ellazult alvást
  • oldja az izom- és érgörcsöket

Használat:

A rézlepedőt a testünktől 0,5-40 cm távolságban célszerű elhelyezni. Ideális elhelyezés: gyapjú derékalj alatt vagy abba beépítve.  Ennek hiányában a normál lepedő alá tegyünk még egy plédet és csak az alá helyezzük a rézlepedőt. Elhelyezhetjük a matrac alá, ágyneműtartóba is. Használatbavételkor fokozatosan helyezzük egyre nagyobb testfelület alá. A lábnál kezdve térdig, combig, derékig, szívig kinyitva használjuk és csak 9-10 nap múlva terítsük ki teljesen! Így egyre nagyobb testfelület kerül védelem alá, testünk fokozatosan szabadul fel a káros geopatikus terhelés alól, harmonikusan tud adaptálódni az egyensúlyi szinthez. Azonnal kiterítve az erős stresszoldó hatása miatt rémálmokat, erőteljes verejtékezést, szívdobogást eredményezhet. Kerülje a műszálas ágynemű, hálóruha használatát, mert ezek rontják az árnyékoló hatást!

Terápiás célra, becsípődött derék, influenza esetén közvetlenül is ráfeküdhetünk, betakarózhatunk vele. Ez esetben azonban számolnunk kell a rézlepedő gyors elhasználódásával. Ilyen közvetlen érintkezéses terápiát azonban Wilson-kór, rézallergia és heveny gyulladás esetében soha ne használjunk! Elfojtott stresszű emberek, szívbetegek az alkalmazás kezdetén kérjék ki természetgyógyász, reflexológus, kineziológus tanácsát. Protézissel, szívritmus-szabályozóval, keringési zavarral élők is használhatják, sőt számukra különösen ajánlott! A rézlepedőt használhatja munkahelyén is, pl. a padlószőnyeg alá helyezve.

A Rézlepedő elhelyezése az ágyban; több helyen lehetséges az ágy adottságainak megfelelően;

 

Mérete: 100 x 200 cm (hossza + , - 5-10 %-al eltérhet)

Rértartalma: 30-40 gr/ négyzetméter


A termék márkajelzése: aes angelus (magyar termék)

Minden ember szabadon választhatja egészsége megőrzésére az ősi titkot, korunk tudását, vevőink tapasztalatát és a korszerű gyártás-technológiát ötvöző gyógymódot.

 A textilréz előnyei : a textilréz árnyékolja az elektroszmogot és ismert a réz izom- és érgörcsoldó hatása. Az aes angelus réztermékek előnyösen használhatók a rézhiánnyal összefüggő következő betegségek gyógyterápiájában:

* vérszegénység

* vérnyomásproblémák

* keringési zavarok

* derékfájdalom

* fertőzések

* csontritkulás

* gerincferdülés

* reumatikus és ízületi fájdalmak

* őszülés, hajhullás

* magas koleszterinszint

* fejfájás

* ödéma

* cukorbetegség

* álmatlanság

* agyvérzés

* epilepsziaMinden ember szabadon választhatja egészsége megőrzésére az ősi titkot, korunk tudását, vevőink tapasztalatát és a korszerű gyártás-technológiát ötvöző gyógymódot.A rézről és ezüstről bővebben olvashat a cikkek menüpontban: " 
Az ezüst és réz jótékony hatása"  címmel


Rézlepedőn kellemesebb a pihenés

 
OPTIKAI HIBÁS!
A rézlepedőn előfordulhatnak világosabb, sötétebb foltok, elszíneződések.
Az ilyen esztétikai hibák,  a termék funkcióját egyáltalán nem befolyásolják..
 
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.