googleba44bc902fc0cc8d.html meta name="google-site-verification" content= fbq('track', 'ViewContent', { content_type: 'product', content_ids: ['652'], value: 3500, currency: 'HUF' }); document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 409157035896475

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Termékek Menü

W 1,5 S Víztisztító készülék/töltet-csere

Ár:
3.500 Ft
2.000 Ft
Kedvezmény: 43%
Cikkszám: 000306-1
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Wellnet Kft.

Leírás és Paraméterek

 
Méretéhez képest rendkívül nagy kapacitású készülék, a vízszűrő kancsók alternatívája.
A vízszűrő kancsók kezdő ára alacsonyan mozog, de fenntartási költségei hosszú távon rendkívül drága megoldásnak bizonyulnak, mert a csere-patronok ára elég magas.
A W 1,5 S csapra szerelhető víztisztító 1500 l víz tisztítására képes, ami 10-szerese az átlagos kancsók kapacitásának. A készülék kezdő ára már tartalmazza a legalább 6 hónapra elegendő töltetet, így átlagosan 6-szor hosszabb ideig élvezhető mindenféle csere nélkül a finom tiszta vizet!
Ha már használt víztisztító kancsót, megtapasztalhatta, hogy a szűrt vizre várni kell, míg átfolyik a kancsószűrő betétjén.  Ennél a készüléknél ezzel nem kell számolni, hiszen egy váltó csap segítségével pillanatok alatt már pohárba vagy éppen főző edényedbe folyatható a finom tiszta viz.
Ha gazdaságosan szeretne egészséges vizet nyerni, de nem szeretné még magad elkötelezni egy nagyobb teljesítményű víztisztító mellett, akkor megtalálta az átmeneti megoldást.
 

  

A  W 1,5 S típusjelzésű,  csapra szerelhető víztisztító berendezés működése, szűrési technológiája. A készülék csak vezetékes a 201/2001. (X.25) kormányrendelet előírásainak megfelelő, bakteriológiai szempontból kifogástalan ivóvíz utótisztítására alkalmas. A berendezés csak hidegvíz szűrésére alkalmas. A szervetlen sók változatlan formában maradnak az ivóvízben, nitrát, arzén és egyéb szervetlen szennyeződések eltávolítására nem alkalmas a berendezés.      
Amennyiben a szűrőn átfolyó víz mennyisége, minősége, vagy akár a víz nyomása észrevehetően megváltozik, úgy a szűrőbetét cserére szorul. 
Abban az esetben ha a szűrőkészüléket hosszabb ideig nem használta, úgy az első  használat alkalmával a csapvizet legalább 2 percig folyassa át a készüléken, és ezt követően használja a tisztított vizet.
Tilos a készüléket oldószeres tisztítószerrel tisztítani!
A készülék elsősorban háztartási, benti használatra javasolt
A berendezés kétlépcsős szűrést alkalmaz.
Az első fokozat magába foglal egy mechanikus ultraszűrőt, amely a lebegő anyagoktól mentesíti a vizet.  
A készülék kicsi és könnyű, ezért akár nyaralás, utazás alkalmával is magával viheti.                             
A készülék felszerelése, beüzemelése:
Vegyünk ki a dobozból mindent és ellenőrizzük a tartozékokat.
Csatlakoztassuk a csap végére a váltószelepet Az útváltó szelep felszerelése a csaptelepre a perlátor lecsavarása után adapterrel, vagy egyből felcsavarható. Nyissuk meg a hidegvíz csapot és fordítsuk el az útváltót 90º-al. Az útváltó elforgatásával a szelep a csapvizet a készüléken keresztül engedi, így a készüléken folyik át a víz. A útváltó visszaállításával a víz megkerüli a készüléket és így tisztítatlanul folyik keresztül az útváltón A készülék beüzemelése során első alkalommal tíz percig folyassunk át a készüléken vizet a finom aktív szén szemcsék átmosásához.
Figyelem: az átmosás során aktív szén szemcsék távoznak a vízből ami feketére színezi az átfolyó vizet!
Szűrőbetét csere:
Vegye le a készüléket a csapról.
Fordítsa el a használt betétet a készlékalján lévő OPEN irányba, ezzel nyitja a berendezést és távolítsa el a használt betétet. A betétcserével egy időben elvégezhetjük a készülékház fertőtlenítését is, a mellékelt fertőtlenítési utasítás alapján. Ezt követően, helyezze be az új betétet a készülékbe és fordítsa el CLOSE irányba és ezzel zárja berendezést. A készüléket helyezze vissza a csapra.
Töltet-csere: 3.450,- Ft
Nyissa meg a hidegvíz-csapot és fordítsa el az útváltót 90º-al. Az útváltó elforgatásával a szelep a csapvizet a készüléken keresztül engedi, így a készüléken folyik át a víz. A útváltó visszaállításával a víz megkerüli a készüléket és így tisztítatlanul folyik keresztül az útváltón A csere töltet beüzemelése során első alkalommal tíz percig folyasson át a készüléken vizet a finom aktív szén szemcsék átmosásához.
Figyelem: az átmosás során aktívszén szemcsék távoznak a készülékből, ami feketére színezi az átfolyó vizet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!