A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használunk...

ELFOGADOM
Kategóriák
W25 Magnetic Max víztisztító készülék
20.000 Ft

W25 Magnetic Max víztisztító készülék

20.000 Ft
Cikkszám: 04
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Wellnet Kft.

Leírás és Paraméterek

Szervezetünk optimális működése nagy mértékben függ a  testünkben lévő víz mennyiségétől és minőségétől. A megfelelő mennyiségű (2-3 liter) jó minőségű ivóvíz fogyasztásával megtapasztalhatjuk a víz sokoldalú élettani hatásának eredményeit. Ma már a csap-vízből is magas élvezeti értékű, kristálytiszta, szagtalan, vegyszermentes  ivóvizet állíthatunk elő, otthonunkban korszerű háztartási víztisztító kisberendezéseinkkel. A W25 Magnetic  ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a  W25 víztisztító készülék,  azonban kiegészül egy 12.000 GAUS - erősségű mágnessel, mely nem csak megtisztítja, hanem magnetizálja is a vizet, tehát lúgosító hatással van a szervezetre.

A W25 Magnetic  jótékony hatását az alábbiak szerint fejti ki;

- Javítja az anyagcserét, a sejtek közötti kommunikációt

- Méregtelenítő, regeneráló hatású.

- Rendszeres fogyasztása megakadályozza a fogkő kialakulását.

- Javítja a véredények és a bőr rugalmasságát.

- Mágneses víztisztító segít a testben lévő lerakódások feloldásában ( érfalak, epekő, vesekő, nyálkő stb)

- Kísérletek igazolták, hogy hatékonysága nyálkő kezelésénél közel 100 %-os, a vesekő kezelésénél több, mint 70 %-os.

- Hasznosnak találták vérnyomásproblémák, emésztőszervi megbetegedések esetén is.

 - Serkenti a szervezet enzimes és fermentáló (erjesztő) reakcióit.

-  Baktériumölő és fertőtlenítő hatással rendelkezik.

- Lúgosítja a szervezetet, melynek hatására a betegségek megelőzésében, az egészség helyreállításában pótolhatatlan.

- Késleleti az öregedési folyamatot, energiával tölti fel a szervezetet, támogatja az immunrendszert.

- Ha fürdővizünkbe 10 literenként 3 dl mágnesezett vizet öntünk, ennek hatására az összes víz mágnesessé válik és így is élvezhetjük jótékony hatását.- A növénytermesztésben és az állattenyésztésben már évtizedek óta használják a mágneses víz előnyeit. Mind a növények, mind pedig az állatok sokkal ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben és nő a terméshozamuk is.


A berendezés csak vezetékes, hideg víz tisztítására alkalmas. Ha a felszerelés megtörtént, tíz percig folyassuk ki a készüléket a finom aktív szén szemcsék átmosásához.

Mit szűr, és mit nem szűr a készülék?

A lebegő szennyeződéseket, a károsító klórt, a halogénezett metánszármazékokat és vegyületeiket, az íz és szagrontó anyagokat, a gyógyszer és vegyszermaradékokat, hormonokat.

Nem szűri ki a hasznos oldott és ásványi anyagokat.

Bakteriosztatkus védelem: ezüst

A különböző mintázatú víztisztító készülékek közül jelenleg az alábbi választható; (A készülék és az alatta lévő műanyag átváltó csak egíymással nem méret-arányos)

Trendy mintázattal 

 

A készülék tartozéka: műanyag átváltó csap 

A Víztisztító készülék 2 évig használható, illetve 25000 liter víz szűrésére alkalmas.

ENGEDÉLYEK, SZAKVÉLEMÉNYEK, VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK  ITT  OLVASHATÓK, MEGTEKINTHETŐK

A kimerült W25 Magnetic víztisztító készülék helyett kedvezményes áron W25 Magnetic csere készülék vásárolható. A csere-készülék egy teljesen új W25 Magnetic Víztisztító készülék, de nem tartalmazza az átváltócsapot és a műanyag-vezetéket.. Ezeket a kiegészítőket a régi készülékről szükséges áthelyezni az új készülékre.
A készülék igen gazdaságos, költségkímélően használható, hiszen az útváltó szelep segítségével csak azt a vizet tisztítja meg, amit közvetlen fogyasztásra, főzésre, esetleg a kisállatok itatására, virágok locsolására szánunk. Az ún. használati (mosogató, öblögető, stb.) víz fölösleges tisztításának költségeit megspóroljuk. A készülék esztétikus kivitelű, bármely konyha berendezéséhez tökéletesen illeszthető.
 
 
 
A tiszta víz fontosságáról és a víz rendkívül fontos szerepéről  a  A víz a legfontosabb című cikkünkben olvashat...
 
A fent bemutatott, 25000 liter víz tisztítására alkalmas készüléken kívül gyártásra került  egy kisebb kapacitású, olcsóbb készülék is, melyet röviden az alábbiakban mutatunk be, termékoldala   ITT   érhető el, de működése ugyanolyan, mint a nagyobb készüléké.
A különbség kizárólag a kapacitásában van.
 
Mi a teendője, ha ilyen víztisztító készülékkel rendelkezik?
 
A közegészségügyi előírás szerint a készülékek 2 évig használhatók.
A  kimerült víztisztító készülék töltet-cseréje és szervizelése megrendelhető, megvásárolható.
A szerviz cseréli a benne  kimerült aktív szén töltetet és ingyen szervizeli is.
Ez  gazdaságos és igen környezetbarát megoldás, mert az aktív szén csere során alig képződik hulladék. Ezen felül fontosnak tartjuk, hogy a két éves élettartam lejárta után szükségessé válhat egy szerviz is. Hiszen a mindennapos használat nyomot hagyhat a víztisztító készüléken. 
 
A kimerült készüléket a szerviz
-  megtisztítja (vízköteleníti)
-  fertőtleníti
-  a kimerült aktív szenet kicseréli, a készülékedet újratölti
-  megvizsgálják, hogy szükséges-e  a ház bármely alkatrészét cserélni, ha igen, meg is teszik.
 
Hogyan intézhető?
 
2019. márciustól a víztisztító készülék töltetcseréje és szervizelése a korábbiaknál kedvezőbb módon történik;
www.wellnet-viztisztito.hu/toltetcsere oldalon megrendelhető a készülék töltetcseréje és szervizelése. Amennyiben ezen az oldalon rendeli meg a szolgáltatást, rögzítését követően futár viszi el Öntől a víztisztító készülékét és a szolgáltatás elvégzése után vissza is szállítja Önnek. Tehát a szállítás ingyenes, Önnek csak a töltetcseréért kell fizetnie, ami lényegesen kedvezőbb, mint az új készülék ára.

A tiszta víz a jó közérzet forrása

Akik már megtapasztalták a tisztított víz jótékony hatását

Mióta tisztított vizet iszom, megszűnt a gyomorpanaszom, gyomorégésem. Végre &bdquo vizet&rdquo iszunk!

Paáll Istvánné

Bp.

Olcsóbb, mint az ásványvíz, kisgyerekeknek is jobb, örülök, hogy megoldást találtam.

Pribeszki Attila

Békésszentandrás

A víztisztítóból fogyasztott víz minősége, íze nagyon tetszik a családomnak, örülök, hogy megvásároltam, mert tisztább, egészséges vizet fogyaszthattuk minden nap.

Horváthné Boldizsárné Katalin

Tófej

Nagyon meg vagyok vele elégedve víztisztítóval. A víz kristálytiszta, mellékíze nincs. Kolléganőimnek is vittem kóstolót, és nekik is nagyon ízlik. Ezzel a vízzel főzök, ételeimnek kellemesebb ízt ad. És nem utolsó sorban számításaim szerint gazdaságosabb, mintha a boltban vásárolt ásványvizet vásárolnám.

Kiss Katalin

Pécs

Amióta családommal használjuk, elmondhatom, hogy a víz olyan, mint amilyennek az iskolában tanultuk: színtelen, szagtalan, vízízű, fogyasztható folyadék.

Köő Szilárd

Siófok

A tisztítón átengedett víz illata, íze, áttetszősége sokkal jobb, mint a csapból engedett vízé. A tisztított vízzel főzött ételek íze, illata, sokkal zamatosabb.

Somosi Mária

Edelény

A vizünk sajnos elég szennyezett. Így ráfanyalodtunk az ásványvíz ivására, mivel az egész család gyomorfájásról panaszkodott. Egyik ismerősömnél megkóstoltuk a tisztított vizet. Mi is vásároltunk egyet, azóta nincs gyomorfájás, és az ásványvizet sem kell drágán vásárolni.

Rénes Olga

Karcag

Mióta a terméket használom, nem vásárolok drága üdítőitalokat, ásványvizet. Ebből készítem a leveseket, kávéhoz és főzéshez is ezt használom.

Sipos Dezső

Tófej

Dolgozóink eddig csak szódát ittak, azóta vizet is, mióta használjuk. Társaságunk meg van vele elégedve. Használjuk továbbra is.

Kondorosi Gabona Rt. (Varga Andrásné)

Kondoros

A gyerekek üdítőital fogyasztásuk csökkent, azóta nem fáj a torkuk sem. A család minden tagja meg van elégedve a víztisztítóval mind esztétikailag, mind minőségileg. A továbbiakban is használni fogjuk, másoknak is ajánlom, mert egészséges.

Sutyinszki Ferenc

Kondoros

A vezetékes vizet nem bírtam meginni, csak szódát. De azóta igen. Meg vagyok elégedve vele, jó minőségű vizet ad, másoknak is ajánlom.

Hajdú László

Kondoros

Nagyon örülök, hogy a víztisztító által klórmentes, igazi, TISZTA vizet ihatok én, és a családom. A gyomrom fáj a tisztítatlan csapvíztől, de mióta a tisztított vizet iszom megszűnt ez a problémám, és tudok jóízűen inni egy pohár vizet, a készülék segítségével. Csőtörés esetén is tiszta, átlátszó a pohárban a víz, nem kell megvárni, hogy letisztuljon, a virágaim is nagyon szeretik ezt a fajta vizet, szebbek a leveleik.

Varga Mártonné

Hajdúböszörmény

A háztartásban csak szűrt vizet használunk. Javítja az elkészített étel ízét, minőségét. A befőtt és a savanyúság levét is szűröm, így jobb a gyümölcs, illetve savanyúság íze.

Hanóné Lévai Mária

Orosháza

Sajnos a pesti víz is tisztításra szorul, örülök, hogy javíthatom a víz minőségét.

Dr. Sebesi Béláné

Bp.

Megvétele óta a család rászokott a víz fogyasztására. Nem klóros, jobb ízű és nincs utóíze.

Balogh Gábor

Révfülöp


 

 

Gyártó: WELLNET KFT.

A készüléket ellenőrízte:

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)

Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Rt. melynek száma: OTH 46-66/2004

 

 

A termék ára bruttó összeg, 27 % áfa-tartalommal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.